Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herif dengesiz ikinci yarı müthiş başladı son 10 dakika saçma sapan hareket yapar gol yersin bu adam böyle yapacak bir şey yok bu sezon alternatifsiz. Oynadığı bölge çok kritik standardı olmayan bir adama bel bağlamak mallık. 15 dk iyi oynaması bir şey değiştirmiyor. Belhanda gidince yerine adam alınacak beyler 10 kişi oynamayacaz yani Belhanda gitti diye
9-10m a satılması zaten çok mantıklı. 5-6m a çok sağlam adam bulunur 24-25 yaşında. Ama devre arası zor bulursun.

VIA_M4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlkeli duruşun için tebrikler ahbab ama 15 dk devre boyunca habire hakaret döşenen adam 10 dkda 2-1 öne geçirecekti bizi. Sinan yerine Cagne olsa tabi
Bize geldiği günden bu yana yaptığı olumlu katkıları görmezden gelmiyorum. Yalnız bir tartı göz önüne getirdiğin zaman, benim gözümde eksileri daha fazla bu adamın. Açıkçası tepkim tam olarak bu ilk yarı için değil yani Hayri. :)

Ne pas ne de şut atmasını biliyor. Kritik yerlerde top kaptırınca da aval aval bakıp sahada yürüyor. Bu adam bir an önce gitmeli.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Golde payı var ama genel itibarı ile berbat bir maç çıkardı.

Takımın organizatörü rolündeki adam bu kadar top kaybı yaparsa nasıl top oynayacak bu takım.

52. maçını bekliyorum çıkış yapması için

10 dk iyi gibi gözüktü

hepsi o

top kaybı sayısı var mı

rekor kırdı

Belhanda 'nın Ndiaye 'nin düzenli olarak oyandığı takımda Emre Akbaba çöp ilan ediliyor

Emre Akbaba bu orta sahada sakat haliyle bile oynardı inanın bana

koca maci bir pas ile bitiren karaktersiz les. Adamin beline yine vurdu gerizekali

ulan topa vurmayı bilmiyorsun bari pas verseydin orda

Son dakikalarda 4e 4 falan hucum ederken gitti en arkadaki sinana topu sisirdi ya. Iste o pozisyon bu adamin ne kadar beyinsiz ne kadar bos beles ne kadar muptezel bir topcu oldugunun özeti. Acin tekrar tekrar o pozisyonu izleyin.

Adam resmen savruluyor yav saha içinde ne yaptığı belli değil, Badu ile bu oynadığı müddetçe iç saha ve bir kaç deplasman hariç topun bizde kalması mümkün değil. (rakip yarı sahada) Sene sonu orta sahayı yeniden planlamak şart keşke sezona başlamadan yapabilseydik şu işi. Takım defansına katkı veriyor gibi gözüküyor ki veriyor da ama o kadar çok top kaybı ve pas hatası yapıyor ki verdiği katkının iki katı zarar veriyor. Badu da aynı şekilde.

Forvet ve defans evet sıkıntılıydı çözülmüş gibi gözüküyor lakin esas sıkıntımız zibilyon tane ortasaha futbolcumuz olmasına rağmen orta saha da aslında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt