Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömrümüz kralhandanın patlama yapması umuduyla geçiyor, bir dönemde aydın böyleydi

Güzelim takım kur ortasına bu herifi koy takımı oynatsın diye olacak iş değil be ula bu herif daha kendini kontrol edemiyor pas veriyor ya abanıyor top taa uzaya gidiyor ya da kısa atıyor araya rakip giriyor imkanı yok bizim topçulara ulaşsın top.

Sadece para gömçürüyor. Bizim seyirci de Arap diye 7 kere etrafında dönüp secde ediyor. Adam sahada yorgan döşek yatsa bir bahane bulurlar.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seneye takımdaki tek arap Trezeguet olmalı. Feghouli'nin maaşı çok çok yüksek onun da gitmesi gerekiyor.
1 takımda en fazla 1 arap, 3-4 tane de zenci olacak. Fazlası zarar. Avrupalının gözünü seveyim.

Bu herifi hemen satin, çine, arabistana yollayin gitsin.

Takimda kuzey afrikali kimse kalmamali!

Bacak arasi yapma sevdana tukureyim ya
Duzgun ilerlese topu kaybetmeyecek sureklo bi bacak arasi atayim calim atayim triplerinde
Rezil

rakip kaleciye geri pas attığı pozisyonda takım arkadaşlarını neden göremedi acaba bu leş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gece gece küfür etmelere doyamadım. Senin ta.......

bu adam ve maicona bu kadar bonservis ve yıllık veren adamı ıslak odunla döveceksin.

bu kadar bonservis ve yıllık verilen adam bu kadar basit top kaybı ve basit pas hatası yapamaz kardeşim.

Arkadaş hepsini geçtim bu hagide, alexde nasıl bir beyin vardıda ligin altını üstüne getirdiler.Hadi bunlar uç örnekler.. Batalla gibi adamı izledik senelerdir.Adam neler yapıyordu yahu.Bu isimler çoğaltılabilir.Onları düşünüyorumda bunlar futbolcu falan değil yahu.Şu boktan ligde Galatasarayda oynayan ofansif orta sahanın gol ve asist anlamında bu kadar yetersiz oluşunu anlamakda hi. zorluk çekmiyorum .Çünkü haketmediği paralar verildi. çünkü futbol zekası zayıf.
bu gözler bitik, sakat hary kewelı gördü.Adam en ölü zamanda 10 gol 10 aisist yapıyordu.

bu adam ve maicona bu kadar bonservis ve yıllık veren adamı ıslak odunla döveceksin.

bu kadar bonservis ve yıllık verilen adam bu kadar basit top kaybı ve basit pas hatası yapamaz kardeşim.

Arkadaş hepsini geçtim bu hagide, alexde nasıl bir beyin vardıda ligin altını üstüne getirdiler.Hadi bunlar uç örnekler.. Batalla gibi adamı izledik senelerdir.Adam neler yapıyordu yahu.Bu isimler çoğaltılabilir.Onları düşünüyorumda bunlar futbolcu falan değil yahu.Şu boktan ligde Galatasarayda oynayan ofansif orta sahanın gol ve asist anlamında bu kadar yetersiz oluşunu anlamakda hi. zorluk çekmiyorum .Çünkü haketmediği paralar verildi. çünkü futbol zekası zayıf.
bu gözler bitik, sakat hary kewelı gördü.Adam en ölü zamanda 10 gol 10 aisist yapıyordu.

Ya onlari gec alanyali campos bile bundan 8 gomlek iyi topu. Herif ataklari nasil yonledirdi, takimi nasil yonetti gorduk. Boyle ne idüğü belirsiz adamlarin bile etki ettigi oyunda bu herif de top rekoru kaybi kirmakla mesgul oluyor. Bu herif benim gozumde futbolcu bile degil artik.

9m euro olayı doğruysa son yılların en büyük satışı olur bizim adımıza

kagawa 10 dakikada 2 tane atmış.bizimkinin 1.5 yıllık gol sayısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt