Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu satıp kagawa yi aldimcilar gelmiş mi üst mesajları okumadan yazıyorum kesin vardir :)

Boşverin 6 8 10 numarasını melo ilk geldiği yıl 10 attı daha konuşmayalım ?

Dün resital yapıp vurduğu şut nasıldı ulan o kadar yardırmışsın vursana söyle köşeye as

Kötü giden süreçte günah keçisi aramak normaldir. Belhanda'nın bireysel performansı dalgalı deniz gibi olsa da dünkü maç malesef Belhanda değil takım yüzünden kaybedildi. İlk yarıyı bir kenara koyalım. Deplasmanda 1-0 geriye düşüp 1-1'i yakaladıktan sonra Galatasaray malesef "kazanan" takım refleksi gösterip, topu ayağında tutup oyunu rakip sahada kuramadı. Alanyaspor resmen büyük bir takım edasıyla bizi kendi yarı sahamıza hapsetti. Son 30 dakikada değil Belhanda sahada Galatasaraylı oyuncu adına kimse yoktu. Bu gerçekleri görmeyip buraya Kagawa fotoları atanlar malesef sahadaki futbolun gerçekliğinden uzaklar.

Olmayınca olmuyor ama Terim'in artık ipin ucunu tutması gerekiyor.

Bu arada genel olarak Belhanda'da Galatasaray taraftarının sevdiği bir ileriye dönük ortasaha oyuncusu değil. Ancak Belhanda'ya uygun bir takım olsaydık işimize şu ankinden daha fazla yarardı ama şu an takım Belhanda'yı sırtlayacak kadar dirençli bir ortasahaya ve forvet hattına sahip değil. Kostas ve/veya Diagne uyumu bize geleceği gösterecek. Ancak ne olursa olsun para edeceği için Belhanda'nın ben yaza satılacağını düşünüyorum.

Bunu şutlayıp Kagawayı kiralamak zor değildi bence. Transfer döneminin ortasında diyordum bunu ayrıca

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devre arası falan değil hacılar sezon başlamadan önce bu iş çözülecekti bir şekilde. Taa tudor dönemi fb maçında yaptığı hareketten sonra bir daha forma görmeyecekti bu herif.

DygAp_EX0AUXmSv.jpg

İlk yarı ile ikinci yarı arasındaki fark bu adamın herşeyimi anlatır..bu adam küçük bir çocuk gibi ikna edersen cani isterse 120 dakika koşar mücadele eder dribling yapar pas atar(sut atamaz)adam kovalar kayıp top kapar..istemezse ilk yarı gibi top kaptırır kosmaz pres yapmaz dribling yapmaz kesinlikle profesyonel değil ..

Ya benim istediğim on numara oyuncusu Talisca ve Kagawa gibi gole yakın oyuncular. Adamlar çivi gibi çakıyor deplasmanda kilidi açıyor işte. Yok golden önce dördüncü pası o vermişti diye savunabiliyorsan o on numara tirttir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt