Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana göre öyle o
Bir orta saha oyuncunun 20 mac sonra kaleye sut cekmesi ( sut bile degildi) acizliktir, coptur, rezalettir. Kotu oynasa bile kosmamasi rezilliktir, hainliktir. Rakibin beline vurmasi hainliktir
Bu cop Kanserdir yok olmalidir

Bir orta saha oyuncunun 20 mac sonra kaleye sut cekmesi ( sut bile degildi) acizliktir, coptur, rezalettir. Kotu oynasa bile kosmamasi rezilliktir, hainliktir. Rakibin beline vurmasi hainliktir
Bu cop Kanserdir yok olmalidir
Alakası yok maçın özetini izle atakları kim geliştirmiş ona bak
Adam kötü oynayınca takım atak bile yapamıyor
Muslera malı o golü yemese bugün kral ilan edilirdi futbol bu kadar saçma işte
İşin kötü tarafı bu adamdan başka sorumluluk alan yok
Yukarıda Timurlenk reis bahsetmiş

"Galatasaray'ın orta sahasında her şeyi de Belhanda'dan beklememesi lazım. Fernando'nun kaçak oyunu ve Ndiaye'nin hücuma top aktarırken beceriksizliği de özellikle ilk yarıda kaleye tek şut atan takımın problemi."
(y)

Tek başına orta sahada savaşıyor üstad neredeyse tek kelimeyle helal olsun.

Badu ve fernando da sıkıntılı, özellikle badu dinamik-güçlü vs falan ama herif topun bizde kalmasını engelliyor ya salak saçma bir pas hatası yapıyor ya gidiyor manasızca faul yapıyor, aynı şey Belhanda içinde geçerli.

Bizim orta sahanın komple yenilenmesi gerektiği konusunda fikir birliğine varalım bu işi sulh ile çözelim.

Fernandonun veya badunun sayfasında niye belhandaya edildiği kadar isyan edilmiyor sorusunu soracak olan olursa cevabı basit, çünkü onların sayfasında rezil oynadıkları maçlardan sonra birileri gelip ''kral'' , '' kralnando'' , '' kara şimşek'' vs yazmıyor... Toplu halde sövülüp rahatlanıp çıkılıyor, konu uzamıyor.

Fernandonun veya badunun sayfasında niye belhandaya edildiği kadar isyan edilmiyor sorusunu soracak olan olursa cevabı basit, çünkü onların sayfasında rezil oynadıkları maçlardan sonra birileri gelip ''kral'' , '' kralnando'' , '' kara şimşek'' vs yazmıyor... Toplu halde sövülüp rahatlanıp çıkılıyor, konu uzamıyor.

Belhandaya toplu halde suikast timi var
Fernandoya suikast yapan tek bi Ercan var adamcagiz biseyler yaziyor zaten yazar yazmaz musap yakasina yapisiyor belhanda diye
ndiayeye zaten laf eden yok
Esit bir yergiden soz edilemez bence all due respect
ki hepsi de esit para aliyor yani kontrbusyonlari benzer olmali ki oyle bence
3 tane defolu adam
hangisini tutsan elinde kaliyor ama taraftar birine takmis vaziyette

Buna nötrdüm ama yok abi umarım gidersin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhandaya toplu halde suikast timi var
Fernandoya suikast yapan tek bi Ercan var adamcagiz biseyler yaziyor zaten yazar yazmaz musap yakasina yapisiyor belhanda diye
ndiayeye zaten laf eden yok
Esit bir yergiden soz edilemez bence all due respect
ki hepsi de esit para aliyor yani kontrbusyonlari benzer olmali ki oyle bence
3 tane defolu adam
hangisini tutsan elinde kaliyor ama taraftar birine takmis vaziyette
Forumdaki durum dediğin gibi olabilir futbolcu başlıklarını pek takip etmem, şimdi yalan olmasın fernando hakkında olumsuz görüşlere sahip olsamda pek dillendirmedim herif askerdeki sürekli görülen ama adı bilinmeyen adamlar gibi nedense dikkat çekmiyor ama badu ya en başından beri döşüyorum takımın kanseri diyorum. Kendimi aklayayım da tadım kaçmasın.

Belhanda yerine sezonda 10 gol ile oynayan bir 10 numaramız olsa şuan liderdik

"Galatasaray'ın orta sahasında her şeyi de Belhanda'dan beklememesi lazım. Fernando'nun kaçak oyunu ve Ndiaye'nin hücuma top aktarırken beceriksizliği de özellikle ilk yarıda kaleye tek şut atan takımın problemi."
(y)
aynı yazıdan ufak 1 kuble

"ndiaye ve belhanda çıkışlarda yaptıkları kayıplarla mahkum oyunu hazırladılar"

Alakası yok maçın özetini izle atakları kim geliştirmiş ona bak
Adam kötü oynayınca takım atak bile yapamıyor
Muslera malı o golü yemese bugün kral ilan edilirdi futbol bu kadar saçma işte
İşin kötü tarafı bu adamdan başka sorumluluk alan yok
Yukarıda Timurlenk reis bahsetmiş
bok kral edilirdi. Ilk devrede bir istabetli pasi bile yoktu bu gerizekalinin. Ikinci devre 2 hadi seni kirmiyim 3 isabetli pasi oldu (birisi assist). Bu cöpün oynadigi her saniye zarar. Hatta dua etsin yine kirmizi yemedi

bok kral edilirdi. Ilk devrede bir istabetli pasi bile yoktu bu gerizekalinin. Ikinci devre 2 hadi seni kirmiyim 3 isabetli pasi oldu (birisi assist). Bu cöpün oynadigi her saniye zarar. Hatta dua etsin yine kirmizi yemedi
3 pas yapamayan adamlarada aynı hassasiyeti bekliyorum Galatasaray için

3 pas yapamayan adamlarada aynı hassasiyeti bekliyorum Galatasaray için
fernando + ndiaye'yi yeterince elestirdim Alanya macinda. O ikili yine de en azindan kostular. Bu herif kosu mesafelerinde bile ilk 5 disindaydi. Ki "özelligi" aktif olmak degilmiydi bu rezaletin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt