Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Belhanda 10 dk “iyi” oynamasi icin mi bu kadar kollaniliyor, 3.3 mio aliyor. Cani cehenneme bu copun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda 10 dk “iyi” oynamasi icin mi bu kadar kollaniliyor, 3.3 mio aliyor. Cani cehenneme bu copun

Yonetim + Terim istifa etmeli o anKlup yeni sözleşme yapacakmış
SebebYonetim + Terim istifa etmeli o an
Bu cople uzatip+ daha fazla beslemek= selcuk ile uzatip daha fazla beslemek.
Sana göre öyle oBu cople uzatip+ daha fazla beslemek= selcuk ile uzatip daha fazla beslemek.
Hainliktir
Bir orta saha oyuncunun 20 mac sonra kaleye sut cekmesi ( sut bile degildi) acizliktir, coptur, rezalettir. Kotu oynasa bile kosmamasi rezilliktir, hainliktir. Rakibin beline vurmasi hainliktirSana göre öyle o
Alakası yok maçın özetini izle atakları kim geliştirmiş ona bakBir orta saha oyuncunun 20 mac sonra kaleye sut cekmesi ( sut bile degildi) acizliktir, coptur, rezalettir. Kotu oynasa bile kosmamasi rezilliktir, hainliktir. Rakibin beline vurmasi hainliktir
Bu cop Kanserdir yok olmalidir
Fernandonun veya badunun sayfasında niye belhandaya edildiği kadar isyan edilmiyor sorusunu soracak olan olursa cevabı basit, çünkü onların sayfasında rezil oynadıkları maçlardan sonra birileri gelip ''kral'' , '' kralnando'' , '' kara şimşek'' vs yazmıyor... Toplu halde sövülüp rahatlanıp çıkılıyor, konu uzamıyor.
Forumdaki durum dediğin gibi olabilir futbolcu başlıklarını pek takip etmem, şimdi yalan olmasın fernando hakkında olumsuz görüşlere sahip olsamda pek dillendirmedim herif askerdeki sürekli görülen ama adı bilinmeyen adamlar gibi nedense dikkat çekmiyor ama badu ya en başından beri döşüyorum takımın kanseri diyorum. Kendimi aklayayım da tadım kaçmasın.Belhandaya toplu halde suikast timi var
Fernandoya suikast yapan tek bi Ercan var adamcagiz biseyler yaziyor zaten yazar yazmaz musap yakasina yapisiyor belhanda diye
ndiayeye zaten laf eden yok
Esit bir yergiden soz edilemez bence all due respect
ki hepsi de esit para aliyor yani kontrbusyonlari benzer olmali ki oyle bence
3 tane defolu adam
hangisini tutsan elinde kaliyor ama taraftar birine takmis vaziyette
aynı yazıdan ufak 1 kuble"Galatasaray'ın orta sahasında her şeyi de Belhanda'dan beklememesi lazım. Fernando'nun kaçak oyunu ve Ndiaye'nin hücuma top aktarırken beceriksizliği de özellikle ilk yarıda kaleye tek şut atan takımın problemi."
![]()
bok kral edilirdi. Ilk devrede bir istabetli pasi bile yoktu bu gerizekalinin. Ikinci devre 2 hadi seni kirmiyim 3 isabetli pasi oldu (birisi assist). Bu cöpün oynadigi her saniye zarar. Hatta dua etsin yine kirmizi yemediAlakası yok maçın özetini izle atakları kim geliştirmiş ona bak
Adam kötü oynayınca takım atak bile yapamıyor
Muslera malı o golü yemese bugün kral ilan edilirdi futbol bu kadar saçma işte
İşin kötü tarafı bu adamdan başka sorumluluk alan yok
Yukarıda Timurlenk reis bahsetmiş
belhanda yerine sutlari kaleyi bulan herhangi bir os oyuncusu ile liderdikBelhanda yerine sezonda 10 gol ile oynayan bir 10 numaramız olsa şuan liderdik
3 pas yapamayan adamlarada aynı hassasiyeti bekliyorum Galatasaray içinbok kral edilirdi. Ilk devrede bir istabetli pasi bile yoktu bu gerizekalinin. Ikinci devre 2 hadi seni kirmiyim 3 isabetli pasi oldu (birisi assist). Bu cöpün oynadigi her saniye zarar. Hatta dua etsin yine kirmizi yemedi
fernando + ndiaye'yi yeterince elestirdim Alanya macinda. O ikili yine de en azindan kostular. Bu herif kosu mesafelerinde bile ilk 5 disindaydi. Ki "özelligi" aktif olmak degilmiydi bu rezaletin?3 pas yapamayan adamlarada aynı hassasiyeti bekliyorum Galatasaray için