- 11 Aralık 2009
- 17.388
- 10.372
- 1.838
'Mest edecektir' demek istedinÖzellikle Liverpool'un baskili oyun yapisinda yapacagi ani presler ile taraftarlari methedecektir.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
'Mest edecektir' demek istedinÖzellikle Liverpool'un baskili oyun yapisinda yapacagi ani presler ile taraftarlari methedecektir.
çileden çıkarıyor ama hoca oyundan bile almıyor
peki hoca
emre için ilk kimi keser feg bel onye ?
'Mest edecektir' demek istedin...Ziyanı yok; senin bile Liverpool seviyesine layık gördüğün(?!
) adama, Arap yarımadasından bir kulüp 15 milyon ateşlesin zahmet olmazsa?!
...
Bir imparator ile bir kral ligi fethetme plani yaparken..
Ligi fethetme plani boyle basladi...Bir imparator ile bir kral ligi fethetme plani yaparken..
Ben kötü oynadığı zaman da potansiyelini bildiğim için hep savundum .gol atmaya biraz daha hevesli olsa galatasaraya gelirmiydi bunu düşünmek lazım aslında...ilk 20 haftada şut atmayan adam evet bu akşam iyi oynadı
tutup da bize sataşmayın
bak iyi oynadı dedik
3-1den sonra laubali oynadı yine ama maçın yıldızı oldu
siz 20 hafta nerdeydiniz
madem saklandınız şimdi de övgünüzün yapın ama beğenmeyenlere sataşmayın
Muslera yi da İtin bir taraflarina sokup Bugunku Gamechanger Kurtarisina sevinenler kadar var.Devamlı bu adamı itin bir taraflarına sokanların sevinmeye ne kadar hakkı var ?
Süperlig'in en rahat çalım atan topçusu olabilir.
Bunu bu maç için söylemiyorum. Belhanda'yı zihinsel olarak maçtan kopması dışında eleştirmem.