Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunu hala görememeleri de ilginc.sonra ksımpaşa maçcnda oyudnan niye cıktı diye aglıyolar.adamın yedeği gereksiz yasin ve hayalet sinan.defans arkasına müthiş sarkıyo.istiyolarki feghouli 2-3 çalım bassın,şut çeksin 90a gol olsun.ben de istiyorum ama fiziği elvermiyor.ayrıca dünkü sövülen 2 pozisyona tekrar baktım.pası atan cok beklemiş o kontrarak pozisyonunda pas verirken feghouliye.daha sonraki sövülen pozisyonda ise topla giderken 1-2 saniye hızlanmıs aslında,sonra durmus spektaküler bişeyler yapacagım diye.biraz laubalilikte var.fizikten öte çok bekliyo yapacagı şeyler için.konsantre de değil.
Kasımpaşa sivas maçında döküldü fegholui zaten fiziki durumu iyi olsa hicbir hoca çıkarmaz onu

Bu Alemin Tek Kralı

Kasımpaşa sivas maçında döküldü fegholui zaten fiziki durumu iyi olsa hicbir hoca çıkarmaz onu

Bu Alemin Tek Kralı
fiziği kötü de olsa çıkmamalıydı o maçlarda.sivas macında cıkana kadar iyiydi,diğer futbolculara göre.gol pozisyonlarının hep içinde zekasından ötürü.konsantrasyon sorunu da var bana göre.feghouli kilosu olsa bile kolay yıkılacak biri değil.

Sezon sonunda bonservisi eline verilip defedilmeli. Nereden dönsek kardır.

Sneijderciler lütfen konuyu meşgul etmesinler

1. Resmen ırkçılık!

2 Fransa da doğdu ve orda büyüdü.

3. Sana şimdi arab kökenli Fransız oyuncu listesi yazardım da vazgeçtim. Zidane, Benzema, vs...

Belhanda takımın en yetenekli ve kreatif dolusu oyuncusu. Cumartesi kapakları takmaya ve şova devam edecektir. İyi izle (yin).
Hoşgeldin heis

Bu Alemin Tek Kralı

Her mac şov yapmasını bende istiyorum ama olmuyor işte
Sivas konya bursa maçların da gayet iyiydi lakin söz konusu belhanda ve arap ırkı olunca böyle oluyor örnek serdar kasımpaşa maçında kotude oynamadi ama penaltı yaptırınca ki penaltı değil neler söylendi neler dün ise göklere çıkarıldı ben genel olarak bakıyorum olaya her maç bir adam yersek oyuncu kalmaz takımlarda
Fegholui gibi muslera gibi her maç dökülen adamlara tepki koyulmalı
Her maç ıyi oynayan messi falandır

Bu Alemin Tek Kralı
feghouli de kötü değil sadece çok savruk oynadı son maçlarda sorun fiziksel de olabilir biz destek vermezsek hiç bi şekilde toparlanamazlar özellikle arap kökenli futbolcular ilgi seviyolar motivasyon seviyolar

feghouli de kötü değil sadece çok savruk oynadı son maçlarda sorun fiziksel de olabilir biz destek vermezsek hiç bi şekilde toparlanamazlar özellikle arap kökenli futbolcular ilgi seviyolar motivasyon seviyolar
Destekliyoruz ben zaten hicbir futbolcuyu stadda yuhalamam çünkü buranın bir önemi yok

Bu Alemin Tek Kralı

cok kötü bir fusbalci
sunun yaptigi top kayiplarini allianz arenada hayal edin
ilk yaridan 10luk oluruz

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Belhanda: "Sonra dedim ki, Tolga, Donk ve Selçuk mı bana alternatif?"

DXHZlWZW4AA-eGP.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt