Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Unutma vazgeçme vazgectiginde kaybedersin
Seviliyorsun
Bu Alemin Tek Kralı
....![]()
Bu Alemin Tek Kralı
Belhanda'ya gösterilen tepki Feghouli'ye gösterilmiyor çünkü Feghouli'yi sabah akşam öven hayalperest fanboylar yok
Arti olarak Feghouli 4'e geldi bu apaci ise 8'e. Dün 25. resmi macina ciktigi icin bi 250 bin € daha girdi kulübe.
Tanidigimiz ve bekledigimiz Feghouli den ne kadar uzak olsa da bence o kadar da kötü degil Feghouli. Son haftalarda düzelme oldugunu düsünüyorum, Bursa macinda cok hirsliydi mesela insanlarin en cok elestirdigi seylerden biri buydu. Dün Yasin'in top atmadigi bombos oldugu pozisyonun benzerleri neredeyse istisnasiz her mac tekrarlaniyor. Cok müsait durumdayken pasi aktaramiyorlar adama.
Feghouli yi bitiren ve geriye götüren iki olay var bence, birisi Trabzon macinda gördügü haksiz kirmizi kart. Ikincisi daha büyük etkendi, hem gec hem de sakat gelip kamp dönemini tam olarak görmemesi.
Ayrica Feghouli de yeterince elestiriliyor bu forumda bence. Bunu göremeyen veya görmek istemeyen varsa yapacak bir sey de yok acikcasi.
Belhanda da Konya maçında çok hırslıydı,Sivas maçında da takımı hareketlendiren yegane isimlerden biriydi ama sen hiç bahsetmedin bundan neredeyse?Eleştiren var da sen niye eleştirmiyorsun?
Ben hala Belhanda kötü oynadığı için değil Sneijder'in yerine geldiği için böyle düşündüğün kanaatindeyim.Garry'ye bir türlü ısınamamanın ve Serdar'ı beğenmemenin de sebebi benzer bence.Ha ikisini de özellikle Garry'yi çokça eleştirdim ayrı bir konu.Bazı şeyleri kıramıyoruz maalesef.
Yemin cok agar bir sey, bir futbolcu icin yemin etmem.Bu hayatta büyük yemin ettiğim bir konu var.
"Asla siyaset üzerine tartışma yapmayacağım"
İkincisi de
"Asla Belhanda ile ilgili tartışmalara girmeyeceğim"
@Can BÜYÜK @Kenan Ünal siz de edin. İnan keyfin yerine geliyor. Hayat gözüne daha güzel geliyor. Denemelisin.
Sarper, bir sey soracagim.Belhanda da Konya maçında çok hırslıydı,Sivas maçında da takımı hareketlendiren yegane isimlerden biriydi ama sen hiç bahsetmedin bundan neredeyse?Eleştiren var da sen niye eleştirmiyorsun?
Ben hala Belhanda kötü oynadığı için değil Sneijder'in yerine geldiği için böyle düşündüğün kanaatindeyim.Garry'ye bir türlü ısınamamanın ve Serdar'ı beğenmemenin de sebebi benzer bence.Ha ikisini de özellikle Garry'yi çokça eleştirdim ayrı bir konu.Bazı şeyleri kıramıyoruz maalesef.
Biz seviyoruz diye eleştirmek de ayrı bir olay
Bu Alemin Tek Kralı
Düşmanlık olarak mı görüyorsun yoksa rüzgara göre yön almak mıGS dusmanligi had safhada malesef.
Ne yapmami bekliyorsun Ercan gibi durmadan Belhanda resmi mi atsaydim adam 2 macta kipirdadi diye.
Yanlis kanaattessin.
Garry ye isinamamami nereden cikardin. Yetersiz ve yeteneksiz buluyordum ama beni tamamen sasirtti tabiri caizse g.t etti resmen. Oyuncu böyle oynasin ben hakkini yedigimi haksizlik ettigimi kabul ederim. Serdari begenmememin sebebi tamamen güvenmememden kaynakli, bu sezon cok iyi oynadigini cogu kez söyledim ve kabullendim zaten ama adamin her an kendini sakatlama potansiyeli var ben hayatimda böyle kirilgan böyle kolayca sakatliga meyilli olan bir oyuncu görmedim. Bunu gectim baski görünce sacmaliyor, bunu 1 kere yaparsin 2 kere yaparsin neyse de her baski gördügnde sacmalamazsin. Ve son olarak cok dengesiz ve kontrolsüz oldugunu düsünüyorum.
Bunlari toplayinca Serdar'a as stoper olarak güvenilip sezona girilmez diye düsünüyordum. Bu sezon fazla mac kacirmadi Allahtan ama güvenmiyorum kendisine. Mesela Kadiköy de bizi yakma ihtimali en yüksek oyuncu Serdardir bence Belhanda ile birlikte.