- 29 Ocak 2011
- 45.797
- 17.278
- 2.748
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru yolu bulmuşun renkdaş.Basima birsey gelmeyecekse Belhanda'nin futbolunu begendigimi deklare etmek isterim.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ilk sayfadan beri destekliyorumDoğru yolu bulmuşun renkdaş.
Gereken işlemleri Ercan Kinay halledecek dır.
Hoşgeldin şevketIlk sayfadan beri destekliyorum
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kritik sürece girdik et mı balık mı göreceğiz kralıErcan da dahil olmak üzere belhandadan kimse umduğunu bulamadı lakin onsuz çıktığımız maçlarda da bir takım sıkıntılar yaşıyoruz.. Benim hiç bir ümidim yok düzeleceğine dair ama sezon sonuna kadar ort. bir performans sergilmesi takım adına çok önemli...Tolga-selçuk gibi adamların ayağına bakacağımıza belhandaya söveriz daha iyi..Maalesef benzer durum çok sevdiğim feghouli için de geçerli...Yasinin Sinanın kulübede oturtuğunu düşündükçe feghouli kıymetli oluyor
Ilginç ve güzel bir yaklaşımHem Belhanda hem Feghouli boyle oynamaya devam etsinler sıkıntı yok. Benim icin onemli olan buyuk maclarda ne yapacaklari. Fener deplasmani, besiktas, basak ve trabzon ile icerde oynayacagimiz maclarda ne yapacaklari onemli benim icin. Buyuk oyuncu, yildiz oyuncu, hele hele 3m+ kazanan oyuncu bana buyuk mac kazandiracak.
Hem Belhanda hem Feghouli boyle oynamaya devam etsinler sıkıntı yok. Benim icin onemli olan buyuk maclarda ne yapacaklari. Fener deplasmani, besiktas, basak ve trabzon ile icerde oynayacagimiz maclarda ne yapacaklari onemli benim icin. Buyuk oyuncu, yildiz oyuncu, hele hele 3m+ kazanan oyuncu bana buyuk mac kazandiracak.
Yani kimse Belhanda&Feghouli kötü yeteneksiz topçu demez önemli olan bize ne kadar katkı verdikleri
Mesela Belhanda kupa da Konya 'ya karşı resmen şov yapıyor sonra bir sonraki Antalya maçında bir salaklık yapıp kımızı kart görüyor. Feghouli içinde aynısı geçerli bir maçın 2 devresinde bile performansı çok farkediyor Feghouli 'nin
Büyük topçu dediğin bir istikrar yakalayacak ne verebileceği belli olacak
Feghouli için katılıyorum fakat Belhanda'nın yetenekli olduğunu düşünmüyorum. Top kontrol edemeyen, pasın şiddetini ayarlayamayan, şut atamayan adamın yetenek neresinde diye düşünüyorum.
Gol atamaması gayet normal adam resmen şut özürlüsü.Asist krallığında bir şekilde zirveye oynuyor ligin başından beri. Visca ve Garry Rodrigues hariç başka bir rakibi de olmayacak gibi sene sonuna kadar. Ama gol sayısı ? Ligimizde öyle inanılmaz 10 numaralar yok Belhanda 'ya rakip olabilecek 2 kişi var gibi piyasa olarak seviye olarak
bjk-fb 'deki rakiplerine bakıyorum
Talisca 14 gol maç başına 1,5 isabetli şut her 171 dakika da bir gol atmış
Giuliano 11 gol maç başına 0,7 isabetli şut her 180 dakika da bir gol atmış
Birde anadolu takımından yerli bir örnek sunalım
Emre Akbaba 8 gol maç başına 1,6 isabetli şut her 262 dakik da bir gol atmış
Belhanda 'ya bakıyoruz
25 maç 2 gol ve maç başına 0,2 isabetli şutu var ve 1.000 dakika da bir gol atmış. Gerçekten müthiş can sıkıcı bir durum
Geçen sene Sneijder 'i bu konuda çok fazla eleştiriyordum sadece duran toplardan yaptığı asistler bizi kandırmasın gol atması lazım diye ama 32 yaşında haliyle 5 gol 17 asist yapmış adam
Hani Serdar-Maicon-Ahmet gibi 3 stoperimizin üçünün de Belhanda 'dan daha fazla golü var
O kadar eleştirdiğimiz Yasin-Eren-Sinan 'ın çok daha fazlası var gol sayısında Belhanda 'ya göre
Gol atamaması gayet normal adam resmen şut özürlüsü.
sent via GSC