Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceza sahasının dışından atılan kaç golümüz var bu sezon

Tolga nın ve Fernando nun gollerini hatırlıyorum sadece

Maicon un serbest vuruşu var

ceza sahasının dışından atılan kaç golümüz var bu sezon

Tolga nın ve Fernando nun gollerini hatırlıyorum sadece

Maicon un serbest vuruşu var

Gerçekten çok büyük bir eksiklik. Galatasaray 'ımız da bu adam sağlam şut çeker uzak mesafeden her an gol atabilir diyebileceğimiz bir oyuncumuz yok kadromuzda

Gerçekten çok büyük bir eksiklik. Galatasaray 'ımız da bu adam sağlam şut çeker uzak mesafeden her an gol atabilir diyebileceğimiz bir oyuncumuz yok kadromuzda

rakipler de gol atabilmemiz için ceza sahasının içine girmemiz gerektiğinin farkında ,onu da ortadan yapamıyoruz orta sahamız malum,böyle olunca kanatları kitleyip fırsat kolluyorlar.

bu saatten sonra ceza sahasının dışından gol atmaya en yakın oyuncumuz Donk olacak sanırım

Öyle Talisca kadar çok gol atsın diye bir beklentim yok ama Galatasaray 'ın 10 numarası önemli bir hücum silahı olması gerekiyor hani 10 numaranın şanındandır zor durumlarda sahneye çıkıp sazı eline alması modern 10 numara-klasik 10 numara tartışması bana göre saçmalık eğer Galatasaray 'ın 10 numarasını sırtına geçirip yıllık 3.5 mil. € maaş alıyorsan diğer topçulardan farkın olacak gerekirse tek başına aldığın maçlar olacak
Dün konuya yine, yeniden Sneijder ismi taşınınca, eleştirilerin çoğu Sneijder yüzünden denildiği için bunun ile ilgili iki soru sormuştum. Belhanda'nın başrol olduğu kaç tane maçı çevirdik? Ikinci soru ise aslında daha basit idi, Belhanda'nın başrol olmasa bile başrollerden biri olduğu hangi kritik maçı kazandık?

Bu sorularda mevzu asist veya gol kıyaslaması da değil, kilit rol, hem takım adına hem de oyuncunun kendisi ve kendini kabul ettirme adına kırılma anları ile ilgili bu iki soru. Aslında kıyas yapılmasını bile yanlış buluyorum çünkü biri artık gitti o defter kapandı ama madem devamlı Sneijder yüzünden deniliyor, o zaman bu konu ile ilgili bu iki soru bence önemli.

Son düzenleme:
Dün konuya yine, yeniden Sneijder ismi taşınınca, eleştirilerin çoğu Sneijder yüzünden denildiği için bunun ile ilgili iki soru sormuştum. Belhanda'nın başrol olduğu kaç tane maçı çevirdik? Ikinci soru ise aslında daha basit idi, Belhanda'nın başrol olmasa bile başrollerden biri olduğu hangi kritik maçı kazandık?

Bu sorularda mevzu asist veya gol kıyaslaması değil, kilit rol, kırılma anları. Aslında kıyas yapılmasını bile yanlış buluyorum çünkü biri artık gitti o defter kapandı ama madem devamlı Sneijder yüzünden deniliyor, o zaman bu konu ile ilgili bu iki soru bence önemli.

Yani kimsenin Belhanda uçsun kaçsın senede 20 gol 20 asist yapsın gibi bir beklentisi yok. Ama dediğin gibi 10 numara dediğin adamın büyük maçlarda fark yaratması lazım Konya 'ya kupa maçında şov yaptı veya bak bu maç çok hırslıydı kayarak top çaldı filan benim için çok bir anlam ifade etmiyor. O 10 numarayı taşıması gerekiyor

Modern 10 numara diyorlar kendisi için ama top çaldı kayarak müdahale yaptı diye bunlar onu modern 10 numara yapmıyor

Ercan ve Furkan gelmeden yazabildiğiniz kadar yazın ve geldikleri zaman da rüzgarı arkanıza alıp ,kaçın

rakipler de gol atabilmemiz için ceza sahasının içine girmemiz gerektiğinin farkında ,onu da ortadan yapamıyoruz orta sahamız malum,böyle olunca kanatları kitleyip fırsat kolluyorlar.

bu saatten sonra ceza sahasının dışından gol atmaya en yakın oyuncumuz Donk olacak sanırım

Maalesef öyle reis ...

Ceza sahası dışından uzaktan şut çekecek maç sıkıştığı zaman sürpriz bir golle kilidi açacak bir orta saha veya kanat şart oğlu şart en azından Didavi gibi sürpriz bir golcü orta sahamız olması gerekiyordu ...

Yani kimsenin Belhanda uçsun kaçsın senede 20 gol 20 asist yapsın gibi bir beklentisi yok. Ama dediğin gibi 10 numara dediğin adamın büyük maçlarda fark yaratması lazım Konya 'ya kupa maçında şov yaptı veya bak bu maç çok hırslıydı kayarak top çaldı filan benim için çok bir anlam ifade etmiyor. O 10 numarayı taşıması gerekiyor

Modern 10 numara diyorlar kendisi için ama top çaldı kayarak müdahale yaptı diye bunlar onu modern 10 numara yapmıyor
Hepsi katkı, onların hepsine eyvallah. Hadi Fener maçı dışında büyük maçları da geçtim, mesela Beşiktaş ve Başakşehir maçı için kendisine bir şey diyemem çünkü malum sebepler yüzünden tüm takım halinde rezilleri oynadık.

Ama mesela Sivas maçı, oyuna girdi hareket getirdi bunu inkar edemeyiz ama o maçta hareket getirmesi ile kalmayıp maçı çevirme konusunda başrollerden birini oynasa idi mesela benim için çok değerli olurdu. Bunlar oyuncunun kendisini kabul ettirmesi yönünde ve takım için kırılma anları diye düşünüyorum. Yine Fener maçı, haybeye atılan değil de maçı alan oyunculardan olsa hem takım için hem kendisi için çok önemli bir kırılma noktası olacaktı.

Sneijder yüzünden demek kolaycılık benim nazarımda, ee o zaman madem sebep bu, onun pozisyonuna yakın bir yerde oynayan Belhanda bu zinciri kırmak için bu iki soruyu kapsayan noktalarda ne yaptı?

Son düzenleme:
Hepsi katkı, onların hepsine eyvallah. Hadi Fener maçı dışında büyük maçları da geçtim, mesela Beşiktaş ve Başakşehir maçı için kendisine bir şey diyemem çünkü malum sebepler yüzünden tüm takım halinde rezilleri oynadık.

Ama mesela Sivas maçı, oyuna girdi hareket getirdi bunu inkar edemeyiz ama o maçta hareket getirmesi ile kalmayıp maçı çevirme konusunda başrollerden birini oynasa idi mesela benim için çok değerli olurdu. Bunlar oyuncunun kendisini kabul ettirmesi yönünde ve takım için kırılma anları diye düşünüyorum. Yine Fener maçı, haybeye atılan değil de maçı alan oyunculardan olsa hem takım için hem kendisi için çok önemli bir kırılma noktası olacaktı.

Sneijder yüzünden demek kolaycılık benim nazarımda, ee o zaman madem sebep bu, onun pozisyonuna yakın bir yerde oynayan Belhanda bu zinciri kırmak için bu iki soruyu kapsayan noktalarda ne yaptı?

Tabi ki de Sneijder 'in baskısı olacak istemesek de hocasından-taraftarına kadar herkes bir Sneijder ile kıyas eder yerine kimi getirirsen getir birde üzerine 10 mil. € 'luk bir maliyeti var bize taraftar bunun karşılığını istiyor kendisine ihtiyacımız olduğu maçlarda kırmızı kart görmesini veya STSL'nin en çok top kaybı yapan orta sahası olmasını değil ki haklılar da ...

Belhanda ve Feghouli ikisi de kötü topçular değiller STSL standartlarında ama bence ikisi de olmayacak gibi en azından Feghouli 'nin problemi belli fizik/kondisyon olarak 0 olması yüzünden bu halde ama Belhanda kaldığı sürece sürekli böyle taraflarlar tarafından benimsenmeyecek buna Sneijder 'in yerine gelmesinden çok kendi apaçi tavırları sebep oldu

Ben ikisi içinde gelecek +5 mil. € tekliflerde yollarımızı ayırma taraftarıyım

Tabi ki de Sneijder 'in baskısı olacak istemesek de hocasından-taraftarına kadar herkes bir Sneijder ile kıyas eder yerine kimi getirirsen getir birde üzerine 10 mil. € 'luk bir maliyeti var bize taraftar bunun karşılığını istiyor kendisine ihtiyacımız olduğu maçlarda kırmızı kart görmesini veya STSL'nin en çok top kaybı yapan orta sahası olmasını değil ki haklılar da ...

Belhanda ve Feghouli ikisi de kötü topçular değiller STSL standartlarında ama bence ikisi de olmayacak gibi en azından Feghouli 'nin problemi belli fizik/kondisyon olarak 0 olması yüzünden bu halde ama Belhanda kaldığı sürece sürekli böyle taraflarlar tarafından benimsenmeyecek buna Sneijder 'in yerine gelmesinden çok kendi apaçi tavırları sebep oldu

Ben ikisi içinde gelecek +5 mil. € tekliflerde yollarımızı ayırma taraftarıyım
Bu yüzden eleştirilere karşı Sneijder yüzünden bunlar damgasını vurmak, bilmiyorum, bu iki soru ışığında altı boş kalan bir durum olduğu kanaatindeyim. Bir tarafta şampiyonluğa oynadığımız sezonlar da bir çok kırılma anında kilit rol oynayan bir oyuncu, diğer tarafta bu rolü şimdiye kadar iyi oynayamamıș bir oyuncu. Üstelik senin de dikkat çektiğin gibi ikisinin arasında çok fazla bir maliyet farkı da yok. Eleştirilerin, iki oyuncuyu kıyas alarak yapılıyor ise bile, ki kimsenin ne düşündüğünü bilemem, haklılık payı olduğu düşüncesindeyim.

Karabük maçında, asistin asisti ve gamsız reis den şov bekliyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hazırmıyız
736241592410de68a239f4fdcd3e8b7f.jpg

Bu Alemin Tek Kralı

Bu akşamki maçta minimum 1 gol 1 asisti var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merak ediyorum hem gol hem de asist yaparsa (ki bugün olası) burada neler olacak; çok merak ediyorum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt