Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.171
- 4.585
- 458
Yap showunu kral
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şut özürlüsu oldugunu kabul ediyor musun?Bend e buna tutuluyorum takım sanki gol sıkıntısı çekiyor belhanda her maç dünyaları kaçırıyor futboldan gram anlamıyorsunuz
Bu Alemin Tek Kralı
Takım 7:0 yenmiş.Şut özürlüsu oldugunu kabul ediyor musun?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Burasi Tiner forum'u degil.Allah rızası için 1 (BİR) gol at!! Kartalisca'yı örnek al biraz.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maçtan sonra smoothie'mizle keyif yapacazTakım 7:0 yenmiş.
Kralhanda takımın ofansif patronu.
Şut atma olayını konuşmak gereksizdir.
Belhanda istersen atar, ama takım oyununu tercih ediyor.
Seni de bizim tayfa ya davet ediyoruz Yusuf.
1 adet Smoothie hediyesi veriyoruz Katılım için; Ercan kendi elleri ile sıkıyor.
![]()
Istersen Portakal da yapar.Ercan benimkisi muzlu olsun
Onur atar yapma; Takım menfaati için destekleme ve birleşme vakti.Şimdiden sövmeye başlayayım da ancak yeter akşamki performansı için
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben o eşiği çoktan aştım renktaş, keşke bu güzellemelerinize layık futbol sergilese formasını bile alırdım ama sanmıyorumOnur atar yapma; Takım menfaati için destekleme ve birleşme vakti.
Sen destek çık ve sabır göster.Ben o eşiği çoktan aştım renktaş, keşke bu güzellemelerinize layık futbol sergilese formasını bile alırdım ama sanmıyorum
Eniştemin güvercinler bundan çok takla atıyor renktaş boşverseneSen destek çık ve sabır göster.
Reis Gol sonrası Taklasını atacaktır.
![]()
Takla atan cinsten mı ?Eniştemin güvercinler bundan çok takla atıyor renktaş boşversene
Aynen taklacı MardinTakla atan cinsten mı ?
Onlar çok güzel ya... Belhanda nın güvercin versiyonları... Mardin taraflarında çok.
YouTube