Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eleştirebilirsiniz ama oynamasın diyemezsiniz. derseniz pek de futboldan anlamadığınızı iddia ederim. çünkü bu adamın olmadığı maçlarla olduğu maçlar arasında kalite akıl ve pozisyona girme becerimiz bakımından gözle görülür fark var. adam eksilten bazen kilit paslar atan yetenekli bir adam . feghouli'den çok daha fazla katkı veriyor.
aptallık yapıp sinirlerine hakim olamaz kırmızı yemezse bu adam kadıköy'de lazım bize.
Maalesef katılıyorum.
Maalesef çünkü bunun gibi mesleğine saygısı olmayan adama muhtaçsın takım olarak.

Yerini dolduracak tek futbolcumuz yok işte.

eleştirebilirsiniz ama oynamasın diyemezsiniz. derseniz pek de futboldan anlamadığınızı iddia ederim. çünkü bu adamın olmadığı maçlarla olduğu maçlar arasında kalite akıl ve pozisyona girme becerimiz bakımından gözle görülür fark var. adam eksilten bazen kilit paslar atan yetenekli bir adam . feghouli'den çok daha fazla katkı veriyor.
aptallık yapıp sinirlerine hakim olamaz kırmızı yemezse bu adam kadıköy'de lazım bize.
Eliştiri den ziyade kin ve nefret ile karışık yorumluyorlar Belhanda yı.

Sanki yedekte Verrati, Kroos vs var.

39 top sokmuşuz ceza sahasına bugün selcuga tskler

Bu Alemin Tek Kralı

Eğer ismi bilinmedik bir futbolcu olarak ucuz bedelle alınmış olsa, şu ana kadarki performansını beğenecek tek bir kişi bile çıkmazdı. Bildiğim en overrated oyunculardan biri...

tabi arif bey unutursanız ben hatırlatırım zaten

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamamdır renkdaş
8e996748d68a5d671da1175455964a7b.jpg

Eğer ismi bilinmedik bir futbolcu olarak ucuz bedelle alınmış olsa, şu ana kadarki performansını beğenecek tek bir kişi bile çıkmazdı. Bildiğim en overrated oyunculardan biri...
Aksini iddia ediyorum.

İsimsiz ve 3-4 Mil'a gelseydi ve Wes olayına dahil olmasaydı... millet tapardı Krala.

Aksini iddia ediyorum.

İsimsiz ve 3-4 Mil'a gelseydi ve Wes olayına dahil olmasaydı... millet tapardı Krala.

Wes ile filan alakası yok. Wes' in gitmesini doğru bulanlardanım, hatta sözleşmesinin uzatılması bile içime sinmemişti, mesajlarım duruyordur...

O ışığı verebilse, en fanatik Wes hayranlarına bile kendisini sevdirirdi, taraftarlık böyle bir şeydir. Veremedi, vereceği de yok maalesef. Artık öyle bir hale geldi ki, kreatif aksiyonları geçtim, birkaç pozisyonda istekli görünmesinden mutluluk payı çıkaranlar var.

Elano' yu savunmaya çalışanları hatırlatıyor senin gibi birkaç kişinin durumu. Bilmem anlatabildim mi?;)...

Wes ile filan alakası yok. Wes' in gitmesini doğru bulanlardanım, hatta sözleşmesinin uzatılması bile içime sinmemişti, mesajlarım duruyordur...

O ışığı verebilse, en fanatik Wes hayranlarına bile kendisini sevdirirdi, taraftarlık böyle bir şeydir. Veremedi, vereceği de yok maalesef. Artık öyle bir hale geldi ki, kreatif aksiyonları geçtim, birkaç pozisyonda istekli görünmesinden mutluluk payı çıkaranlar var.

Elano' yu savunmaya çalışanları hatırlatıyor senin gibi birkaç kişinin durumu. Bilmem anlatabildim mi?;)...
Reis'e laf yok

YouTube

Ben bunu bir kac dile getirmistim forumda, bu apaci diye tabirlendirdigim adami 3-4 Milyon bonservise almis olsaydik ve yillik en fazla 1,5 falan vermis olsaydik ben sahsen bu kadar elestirmezdim. Yine de gereksiz bir transfer oldugunu düsünürdüm tabi ama bu kadar cok laf etmezdim.

Ama maalesef öyle olmadi. Tamamen israf, resmen cöpe atilan para.

Aslında oldukça yetenekli bir futbolcu. Çok güzel hareketler yapıyor ama devamında öyle saçma bir iş yapıyor ki bütün yaptığı iyi şeyleri götürüyor. Okyanusu geçip, derede boğulan cinsten futbolcu.

Bunun kadar vurdunduymaz bir futbolcu daha olamaz.
Boşu boşuna değişecek diye bekliyoruz Ma bu herifin karakteri 1 gram bile değişmez .

Azıcık sorumluluk alsa ve %50 vites artirsa şampiyonluğu tek başına alır ama bundan bir halt olacağı yok.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!
Doğru içerikler olan bir yorum

Bu Alemin Tek Kralı

Ben bunu bir kac dile getirmistim forumda, bu apaci diye tabirlendirdigim adami 3-4 Milyon bonservise almis olsaydik ve yillik en fazla 1,5 falan vermis olsaydik ben sahsen bu kadar elestirmezdim. Yine de gereksiz bir transfer oldugunu düsünürdüm tabi ama bu kadar cok laf etmezdim.

Ama maalesef öyle olmadi. Tamamen israf, resmen cöpe atilan para.

En başından karşı çıktığım bir transferdi. Ben fiyatından da bağımsız olarak takımın ihtiyacı olan tipte bir oyuncu olmadığını hep söyledim...

Bu konuda farklı düşünüyoruz; takıma fayda sağlayan bir oyuncu için birkaç milyon fazla ödemek çok sorun olmaz; esas sorun takıma uymayacak adamlar için ciddi mali külfete ve olmayacak beklentiye girmektir...

Neymar teknigine (abarti tabiki), arap zihniyetine sahip futbolcumuz.

Ayrıca bu maç kötüydü demekte ayıp olur. Elinden geldiğince sorumluluk aldı. Çalım atıp, derin toplarla pozisyon yaratmaya çalıştı. Ama çok dağınık bir tarzı olduğu için beğenilmiyor.

* Topla dikine katedebiliyor, bu en önemli özelliği.
* Top saklama yeteneği iyi. En kötü faul almayı başarıyor.

Kötü özellikleriyse; kolay top kaybı ve pas hatası yapması. Bunların sebebi de oyun zekası ve tercihlerinin yeterince iyi olmamasından kaynaklı. Oldukça savruk ve maç içinde hemen dağılıyor oyunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt