Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhandayi tanimadigin ıçin böyle bir yorum yapman normal bu adamın klasik hareketi istediği olmayınca hep yapıyor o el hareketi bursa maçında herkesi dizdiği kaçan gol sonrası kayseri maçında gomis e yaptığı asist öncesi konya maçında gomis in golü ilk maç gomis in ilk sutu defanstan dönünce

Bu Alemin Tek Kralı

Haklisin kimse onu senden daha iyi taniyamaz. Vücüt diline kadar ezberlemissin adami.

0.22'den kendisine kızan Terim'e el hareketi yapıyor.Terim fark ettiyse Kadıköy'de yedek olur.

YouTube

Bende bunu farkettim yazmaya girmiştim.
Ceza yemeye değmez bu herif. Adem Çakarın Kuzey Afrika analizini hergün doğruluyor

Melo Riera olayı gibi hoca sabır çekiyor kesin, yollarız sezon sonu tabi bulursak bi kulup

Son düzenleme:
Evet futbolcuya küfür hocaya küfür serbest mi bunu bilelim bizde literatür ü konusturalim Kadir Ari

Bu Alemin Tek Kralı

Son düzenleme:
Gayet normal ve olağan bir tepki vermiş Terim orada çıldırması çok doğal,Belhandanın teknik ekibe değilde kendine kızdığını düşünüyorum topu baya kovalamıştı zaten hatadan sonra

Belhanda olmasa bu takım topu ileriye bile götüremez. O derece kötü bir orta sahamız var şu anda.

Herkes artık alışmış saydırmak gömmek için yer arıyor. Konya maçında gerçekten arzulu ve iyiydi ama bazen basit hatalar yapıyor. Son dakikadaki pası falan, çok göze batıyor. Bunları yapmasa ve biraz daha bitirici olsa zaten top class bir adam olurdu.

Belhanda oynadigi mevki itibariyle fazla gol atmasa da girdigimiz cogu pozisyonun icinde ve cogu pozisyonu Belhanda baslatiyor.

Selcuk aliyor yana oynuyor, Donk aliyor yana oynuyor, Belhanda ise insiyatif aliyor, topla bulusunca dikine oynuyor, calim atiyor, geriye geliyor top aliyor, risk aliyor, sorumluluk almaktan kacmiyor, dun Gomis'e 3-4 guzel pasi vardi ama degerlendiremedi.

Mesala ikinci yarida bir pozisyon var, Bourabia ile ikili mucadelede faulu yapan Konya'li Bourabia ama hakem Belhanda aleyhine faulu verince tik yok, destek yok.

Dun o kacirdigi gol ve son dk da yaptigi o pas hatasi haric fena oynamadi. Ha performansi yeterli mi? Degil. Ama bu takimin Belhanda'ya ihtiyaci var. Oynamadigi maclarda kendisini ariyoruz. Bunu hala anlayamadiysaniz art niyetlisinizdir.

Belhanda oynadigi mevki itibariyle fazla gol atmasa da girdigimiz cogu pozisyonun icinde ve cogu pozisyonu Belhanda baslatiyor.

Selcuk aliyor yana oynuyor, Donk aliyor yana oynuyor, Belhanda ise insiyatif aliyor, topla bulusunca dikine oynuyor, calim atiyor, geriye geliyor top aliyor, risk aliyor, sorumluluk almaktan kacmiyor, dun Gomis'e 3-4 guzel pasi vardi ama degerlendiremedi.

Mesala ikinci yarida bir pozisyon var, Bourabia ile ikili mucadelede faulu yapan Konya'li Bourabia ama hakem Belhanda aleyhine faulu verince tik yok, destek yok.

Dun o kacirdigi gol ve son dk da yaptigi o pas hatasi haric fena oynamadi. Ha performansi yeterli mi? Degil. Ama bu takimin Belhanda'ya ihtiyaci var. Oynamadigi maclarda kendisini ariyoruz. Bunu hala anlayamadiysaniz art niyetlisinizdir.
Anlıyorlar öyle bir anliyor ki yüzde yüz ifade etmekte zorluk çekiyorlar

Bu Alemin Tek Kralı

Dun iyi oynadi ama toplamda 5 maci yoktur cok iyi oynadigi. Garry ise bizi sezon basindan beri sirtliyor (FT sonrasi hele temelli costu, dunku maci saymiyorum).

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
içerdeki karabükspor,deplasmandaki bursaspor,içerdeki göztepe,kırmızı görmesine ragmen deplasmandaki trabzonspor,deplasmandaki beşiktaş ve deplasmandaki kayserispor maçı var iyi oldugu.genelde de hep gol pozisyonlarının içinde.

ama tabiki potansiyelinin yüzde 50siyle bile oynamıyo hala.

Son düzenleme:
DYGeYyvXcAIWDIS

Yapilan yorumlari boyle okuyorum

Ulan el insaf bu adama bu kadar bonservis ve yıllık ücreti nasıl verdiniz.Bu transferden cebe para girmiştir.Bunun başka hiçbir açıklaması yok.

Hani biraz daha bekliyelim, biraz daha sabredelim belki azda olsa düzelir dedim ama bu adamdan hiçbirşey olmaz.Şu adamı çok değil 5 maç 90 dakika izleyen adam transfer etmez.Etse bile 3 milyona almaya çalışır.Bu klübü resmen çapsızlar ordusu yönetmiş.daha doğrusu senelerdir bu çapsızlardan kurtulamadık.Transfer hatası olur ,bir oyuncu tutmayadabilir, Ama bu kadar fiyasko transferleri yapılmaz.Bunların hiçbir izahı yok.

Sadece bu değil, Bu kadroda çok var bu tarz transferler.Sadece bu olsa gene iyi.
Kadronun inanılmaz abartıldığını oynanan oyundan görüyoruz.

Takimi ataga cikaran tek futbolcumuz

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt