Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok iyi topçu gercekten ben bu kadar basan koşan ısıran bir on numara hiç izlemedim bir de gol atma alışkanlığı kazansa değeri 30 milyon euro en az

Sayesinde şampiyonluk yarışımız sürüyor sinanın attığı golde ki katkısını izleyiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arap kardeşler Kadıköydeki maçı almak için elinden geleni yaparsa ben bi daha laf etmem. Takımda Selçuk gibi bir adam da var çabuk unuttuk
Kadıköyde sahada olmaması gereken ilk adam Selçuktur
Donk fernando veya tolga fernando ile çıkmak gerekiyor

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera hakkındaki görüşlerim aynen Belhanda hakkında da geçerli.Bu yıl ilk 11 futbolcularımız içinde beni en çok hayal kırıklığına uğratan ikili Belhanda ve Muslera olmuştur. Takıma katkısı var buna bişey diyemem ama Galatasaray 'ın 10 numarası bu kadar top kaptırıp pas hatası yapamaz , gol atma konusunda bu kadar kısır kalamaz. Talisca veya Giuliano bizde olsa sırf Gomis 'ten sekenleri tamamlayarak ligde +15 golü olurdu

Galatasaray 'ın 10 numarası nasıl gol başına dakika oranı 1090 dakikada 1 gol olabilir ?

hani bazı oyuncular vardır ya sene boyu yatar en önemli maçta en kritik golü yada asisti yapar heh işte bu adamda o bile yok

Fatih Hocamın yerinde olsam Fener maçında oynatmazdım. Çabucak gaza gelip kart görme riski olan yegane topcumuzdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt