Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan ben geri zekalı mıyım senin gibi bir adam için istanbula atlayıp geleceğim ne diyon ne içiyon sen yav ayarsızsın
ha istanbulda olsaydım gelirdim, seninle yüz yüze konuşmak isterim doğrusu insan psikolojisinden anlarım belki derdine derman olurduk
Pek akıllı birine benzemiyorsun

Bu Alemin Tek Kralı

aynı kişiye tepki gösterirken birbirinize girmeyi nasıl başardınız

Çok savunduğunuz İmparatorunuz yine kaçıp giderse ben sizi görürüm.O zamanlar bende imparator Allah seni başımızdan eksik etmesin modundaydım.Ama milli takım muhabbetinden sonra paratör demeyi tercih edenlerdenim.

Kaçip gitmezse de ben seni ve senin gibileri görürüm. Anlaştık mı? :)

Yol paranı bile vereceğim biletinide alacağım lütfen gel

Bu Alemin Tek Kralı

Ben sana laf atarsam konuş atmazsam konuşma bak bu en iyi yol saygılı olmayı öğren üyelere kibar ol birinin seninle aynı fikirde olmasını bekleme sürekli

Bu Alemin Tek Kralı

ulan manyağa bak yav şuraya iki eleştiri yazalım diye giriyoruz anında altına post kasıyorsun. herkesin belhanda konusunda seninle aynı fikirde olmasını bekleyen manyaak bunu diyemez. ben şuraya yazdıktan sonra alıntı yaz beni göm eyvallah laf edersem adam değilim. alıntı da yapmıyon anlamıyorum ne olcak yani yapsan. laf sokuyosun post atıyosun sürekli şurdan çık azıcık. gayet saygılıyım sen azıcık saygılı ol yok biletini alıyım gel filan ayıp şeyler, saygı bekliyorsan saygı duyacaksın. isteyen burda istediğini yazar anında cevap vermek zorunda değilsin, vereceksende yap alıntını söylediğin lafın kime olduğu belli olsun

Ben sana laf atarsam konuş atmazsam konuşma bak bu en iyi yol saygılı olmayı öğren üyelere kibar ol birinin seninle aynı fikirde olmasını bekleme sürekli

Bu Alemin Tek Kralı

ben post atınca altına yazdıkların bana değildi yani öyle mi?????????????????????????????

ulan manyağa bak yav şuraya iki eleştiri yazalım diye giriyoruz anında altına post kasıyorsun. herkesin belhanda konusunda seninle aynı fikirde olmasını bekleyen manyaak bunu diyemez. ben şuraya yazdıktan sonra alıntı yaz beni göm eyvallah laf edersem adam değilim. alıntı da yapmıyon anlamıyorum ne olcak yani yapsan. laf sokuyosun post atıyosun sürekli şurdan çık azıcık. gayet saygılıyım sen azıcık saygılı ol yok biletini alıyım gel filan ayıp şeyler, saygı bekliyorsan saygı duyacaksın. isteyen burda istediğini yazar anında cevap vermek zorunda değilsin, vereceksende yap alıntını söylediğin lafın kime olduğu belli olsun
Sana birşey diyen yok kendi kendine tribe giriyorsun ondan sonra delikanlimisin bilmem ne diye haddidsizlik yapıyorsun
Sonra biz konuşunca ağlıyorsun adam terime laf atıyor bide seninle uğraşıyoruz

Bu Alemin Tek Kralı

emre akbabaya gerek yok

onun yerine eski fenerli diegoyu alıp getirsek daha faydalı olur bu heriften, hatta yeni malatyalı azibuike mdir nedir o bile olur

ama bundan bi halt olmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Azubuke ha

Bu Alemin Tek Kralı

yada ozan tufanı da alıp oraya entegre edebilirz, bu çapsızdan daha iyi olur hiç şüphesiz yada maldonado

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oda olmaz simone vardı bir ara fenerde o olsun

Bu Alemin Tek Kralı

Bu Alemin Tek Kralı

laf atmamış mısın burda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt