Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DZDbCkvX0AIABak

Terim Belhanda 'yı son maçlarda bayağı 8 numara gibi oynatıyor sanki sağ iç orta saha gibi . Bence Terim 'de Belhanda net bir 10 numara olmadığını gördü 10 numara mevkisinde kendisinden pek memnun değil .

Çalımdan sonra yarım saat topu nereye atsam diye düşünmesi ve sağ kanatta adam boşken gidip en dandik yere atması da ilginçmiş.
Bos olmasi ne fayda getirir orda ceza sahasinda adam bile yok, böyle sut imkani vardi en azindan

COK BILIYON DA ELESTIRIYON ALLAHIM YA

Bos olmasi ne fayda getirir orda ceza sahasinda adam bile yok, böyle sut imkani vardi en azindan

COK BILIYON DA ELESTIRIYON ALLAHIM YA

Evet çok biliyoruz. Belhanda'yı bilmesek iyi oyuncu diye yutturacaksınız. Bu adam sürekli böyle. En yakın örnek Konya maçı. Bir çok pozisyonda topu ayağına alıp elli saat düşünüyor. Sağa mı atsam, sola mı atsam, yoksa çalım mı atsam derken topu eline ayağına dolaştırıp kaptırıyor.

Konu başlığının Rezilhanda olarak revize edilmesini talep ediyorum.

Beni hüyalara salan gözlerin
Aşka inanmayan o yalan gözlerin
c92b85a62cca8d7b888f50b3150b8ee8.jpg

Bu Alemin Tek Kralı

Trabzona karsi da yap lan. Gol at macin adami ol bagirimiza basalim seni artik. Metin Oktay, Hagi, Sneijderin Nrsinin degerini ver artik

Belhanda şut çekme korkusunu bırakmazsa bir yararı olmaz bize. 10 numara gibi oynamıyor adam.

Elle répondait au nom de Bella
Les gens du coin ne voulaient pas la cher-lâ
Elle faisait trembler tous les villages
Les gens me disaient : "Méfie toi de cette fille là"

Fas milli takımında oyuna girmedi ki izliyelim.

Değişik bir reyiz. Gerçekten bazen bende küfürü basıyorum maç esnasında sizler gibi. Ama hala şu takımda ilk 11 e yazacağım ilk 3 isimden biri gibi duruyor.

Şampiyon olduğumuz dakikaya kadar destek..

Transfer yasağı falan gelirse el-mecbur sevecekler seni reyiz.

Bu haftaya kadar inişli çıkışlı grafikle geldi kalan 8 haftada sakatlık ceza olmadan elinden geleni yapmalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt