Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu maçta bile beğenenlere laf anlatmak zaman ve enerji israfından başka bir şey değil, pes artık!. Çoğunun trollizm yaptığını ummak ve dilemekten başka şey gelmiyor aklıma. O da değilse vay hallerine!...

Ulan o bir posisyonda Muslera hizli ve hep disarida olmasa girseydi var ya... Birak beni, Furkan bile senin agzina edecekti

Fenerliler nasıl ağlamış diye iki bakayım dedim adamların bile 2 mesajından 1 bu kazığı nasıl bize sokmadılar hayret mesajları içeriyor arkadaş biz konuşmuşuz çok mu?

Bence kötü değildi , hatta çıkmadan 2 dk önce defansa attığı bir depar vardı. Adamın oyun içindeki ısı haritasına bakalım önce ona göre yargılayalım.

Yani baştacı etmeye gerek yok ama itin gözüne sokulacak kadar da kötü performans sergilemiyor.

Gelecek sezon 433 sistemine gecip orta sahaya Fernando ve Belhanda'nin yanina ofansif yonu iyi bir orta saha alacaktir hocam.

ben bu adamı çözemedim ama iyi totem oluyor, o mac bu mac derken sezon bitiyor sampiyonluga yürüyoruz. katkı aldıgımız sürece problem yok.

Sonuk kaldi, ama rezil de degildi. Bu baslikta niye herkes surekli abartiyor her seyi.

"Cop" diyen de "aynen devam aslanim" diyen de yaniliyor iste. Bazen gayet faydali, bazen sac bas yolduran bir herif.

Ne yapilacaksa yazin yapilir. Bu herif uzerinden, boylesine bir sampiyonluk yarisinda, bu kavganin surdurulmesi ne kadar dogru?

Harbiden ha. Hayır çok iyi oynamadığı konusunda ben de hemfikirim ama ötesi çok farklı konu. Nefret edenler neden bu kadar çok nefret ediyor delikanlıca çıksın söylesin. Sneijder yüzünden mi ? Çocukça şeyleri kenara bırakalım bence de.

Koskoca Galatasaray'ın on numarası şut çekmesini bilmiyor.İddia ediyorum sezon sonuna kadar 1 gol bile atamayacak.

Harbiden ha. Hayır çok iyi oynamadığı konusunda ben de hemfikirim ama ötesi çok farklı konu. Nefret edenler neden bu kadar çok nefret ediyor delikanlıca çıksın söylesin. Sneijder yüzünden mi ? Çocukça şeyleri kenara bırakalım bence de.

Acikcasi benden ala Sneijderci yoktur, keza ben futbolcunun hasini severim

Ama bu adamin Sneijder'le karsilastirilmasi sacma, takimdaki rolleri tamamen ayri

Çok iyi bir ilk yarı ortalama bir ikinci yarı geçirdi o varken pozisyona girmekte zorlanmıyoruz tebrikler Yunus

Ilk yari cok iyidi

Simarik sneijder fanlarini ciddiye almayiniz

iyi diyoruz su diyoruz bu diyoruz. Ama yok abi kavga cikarma pesindesiniz. Herif ikinci devre rezalet oynadi, bir tane kritik atak yedirdi, Nando olmasa yiyorduk. Yok simdi kavga mi cikaralim burada , amacin ne ?

adama muhtacız yerine başka biri de yok fiyat/performans anlamında hayal kırıklığı ama her maç sonunda neden oynuyor tarzında cümleler kurmanın da alemi yok . kaldı ki katkı verdiği de bir gerçek. şahsen oynamadığı maçlarda eksikliği bariz derecede hissediliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt