Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ikili kavgalardan uzak duralim

Yeni forumda konudan atma pratigi yapmak istesem de atilmak istemezsiniz

Belhanda'nin forma numarasi 8 veya 20 olsaydi bu kadar tepki almazdi, Sneijder konusunu soylemiyorum bile. Lakin ikiside farkli tipte oyuncular, biri dunyanin en iyi 10 numaralarindan, hatta bana gore 2010'da dunyanin en iyisiydi, digeri ise daha cok kosan ve mucadele eden bir ofansif orta saha, lig bitecek hala anlamadiniz gitti yaw. Sneijder gibisi zor gelir artik, gercekci olalim.

Bu adam olmadan kaleye zar zor gidiyoruz, oynamadigi maclarda belli oldu, gelecek sezon hoca yanina ofansif yonu iyi bir orta saha veya 10 numara alir 433 sistemine geceriz ve Belhanda fas milli takiminda oynadigi gibi 3lu orta sahada oynar.

Gelecek sezon icin bosuna hayal kurmayin, benin bildigim Fatih Terim Belhanda'yi gelecek sezon rahat 11'e yazar.

''Belhanda' nın olmadığı maçlarda rakip kaleye gidemiyoruz'' sözü tam bir palavra. Tudor' un son zamanlarında birkaç maçta yoktu ama takımın tümüyle dökülmeye başladığı maçlardı; muhtemeldi ki Belhanda ile daha kötü bile olabilirdi, derim ben de.

Onu bunu bırakın, maçın önemli bölümünde baskı kurduğumuz şu maçta bile hemen akıllara gelecek tek bir hareketi bile yok. Değil 10, değil 8-6, bek oyuncusu bile daha çok ofansif katkıda bulunabilmeli ki ofansif yönü çok iyi olmayan Nagotomo' nun birkaç aksiyonu oldu mesela...

Arkadaşlar kötü değil de 10 milyon euro bonservis 3.5 maaş veriyoruz. Bu paraları edecek ne yaptı da ben göremiyorum?

Feghouli bence daha fazla katkı verdi şu ana kadar, hazırlık kampı geçirmemesine, daha az maç oynamasına vs rağmen.

Gidip 3 milyon euro bonservis 1.5 maaşa alınsa bu kadar laf edilmezdi, gole çok uzak oynuyor ve Garry ile topu çok geveliyorlar.

Kalan maçlarda Donk-Fernando-Tolga üçlüsünü izlemek istiyorum. Donk defansif, Fernando oyunun lideri, Tolga serbest...

Bu formatta Selçuk' un vıdı vıdısına gerek kalmaz. Tolga, Belhanda' nın yaptığı neyi yapamazki?. Daha çok ikili mücadele kazanır, daha efektif driplingler yapar, özellikle uzun pasları daha iyi atar; hatta dengine gelirse iyi şut çıkarır, malum Belhanda nasipsiz o hususta. Geriye ne kaldı?...

Yuksek bonservis verildi orası kesin ama iyi topçu hertürlü oyuna yatkın bileklerine hakim tabelaya da etki edebilse biraz daha iyi olacak

Ahaha sutuna kafa atmaya kalkıyor taraftar

GSCimbom Mobile App

Acaba milli takımında 2 maçında maça çıkıp uçak yolculuğudur vs. etkilenmiştir diye düşündüm ama son maçta da forma giymemiş. Ruh gibiydi, silikti. İsteksiz, sorumluluk almayan halleriyle Fatih hocanın sezon sonu göndereceğini düşünüyorum.

Bugün gayet iyiydi hatta şut çekmiyor diye eleştirirken 3 tane şut çıkardı ki normale göre ilerleme var ama şuna da eminim Terim gördüğün yerden vur demiş gibi geldi ki yakın zaman da uzaktan gollere başlayabilir. Bugün Trabzonspor'un Sosa, Okay, Kucka orta sahasını tamamen parçalanmasında Belhanda'nın ciddi bir etkisi vardı hücum yönünde de mariano, feghouli ve belhanda'yı yan yana geldiğinde ufak üçgenler oluştururken izlemek gerçekten muazzam bir şey çünkü bu 3'lü bir üçgen kurduğu zaman rakibin defansını tamamen deliyorlar.

Oyundan çıkarken Terim'in yüz ifadesi ve gülümsemesi de güzeldi aralarında bir baba-oğul ilişkisi oluşmuş gibi ki Terim'in isteklerini yerine bire bir yerine getiriyor hoca agresif futbol sever pres sever o yüzden Belhanda bu sistemde önemli futbolculardan biri hele ki Fernando dönüşüyle daha da etkili oynayacaktır.

Fernando---Belhanda
--------10 no------------

Bunu seneye yapsak daha iyi olacak galiba. Ama bunu her düsündügüm zaman bu salagin aptalca geri paslari aklima geliyor (bkz. bugün).

On numara olarak beklenti içine girersek söveriz , 8 numara performansı olarak izler beklentiye girersek severiz...

Bencede yararlı oynuyor bölüm bölüm ama hem maliyeti hem istikrarsızlık durumu hemde laubali tavrı gösteriyor ki bununla savaşa çıkılmaz uzun vadede.

Fernando---Belhanda
--------10 no------------

Bunu seneye yapsak daha iyi olacak galiba. Ama bunu her düsündügüm zaman bu salagin aptalca geri paslari aklima geliyor (bkz. bugün).
Aslında 4-3-3 oynamak daha mantıklı olabilir. Fernando, Belhanda, 8 numara bir futbolcu daha alırsak çok daha etkili olabiliriz mesela şu an Ndiaye gitmese bambaşka bir şey konuşuyor olabilirdik ama Terimle beraber 3'ü adam akıllı yan yana oynamadı bu da şanssızlığımız :D

Aslında 4-3-3 oynamak daha mantıklı olabilir. Fernando, Belhanda, 8 numara bir futbolcu daha alırsak çok daha etkili olabiliriz mesela şu an Ndiaye gitmese bambaşka bir şey konuşuyor olabilirdik ama Terimle beraber 3'ü adam akıllı yan yana oynamadı bu da şanssızlığımız :D

Ndiaye gibi birisi degilde, Ander Herrera gibi birisi lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt