Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son zamanlarda konu dışı çok yorum atılıyor belhanda konusunda tölerans çok tanındı ama hala devam eden üyeler var , son uyarıdır bu bundan sonra konu dışı , gereksiz , provokasyon içeren yorum atanlar konudan 1- 7 gün arası uzaklaştırılacaktır devam ettikleri takdirde ceza katlanacaktır bilginize.

Son zamanlarda konu dışı çok yorum atılıyor belhanda konusunda tölerans çok tanındı ama hala devam eden üyeler var , son uyarıdır bu bundan sonra konu dışı , gereksiz , provokasyon içeren yorum atanlar konudan 1- 7 gün arası uzaklaştırılacaktır devam ettikleri takdirde ceza katlanacaktır bilginize.
Mapushaneye eleman lazım tabi sen de haklısın @Hidayet Sarıdağ :D ben 1 ay kaldım,bana yeter o kadar

ligin en çok assist yapan 5 oyuncusundan biri. elinden geleni yapmıştır aslan parçası, akşamki maçımızda da asistlerine yenisini katması dileğiyle...

Asist kralığı (transfermarkt verileri)
Edin Visca (14)
Valbuena (9) , Rodriguez (9)
Belhanda (8) , E. Belözoğlu (8)

ligin en çok assist yapan 5 oyuncusundan biri. elinden geleni yapmıştır aslan parçası, akşamki maçımızda da asistlerine yenisini katması dileğiyle...

Asist kralığı (transfermarkt verileri)
Edin Visca (14)
Valbuena (9) , Rodriguez (9)
Belhanda (8) , E. Belözoğlu (8)
Adaşım merhaba

Alemin Tek Kralı

....
18c2d1fc64e9a448984f62f389b0420d.jpg

Alemin Tek Kralı

Maalesef maci izleyemeyecegim bugün, bu da demektir ki bunun sacma sapan hareketlerine maruz kalmayacagim.

Bir yandan maci izleyemeyecegim icin üzülüyorum, diger yandan da kendimi iyi hissediyorum bu gereksizi görmeyecegim diye.

10 numaranın yakışmadığı ender topçulardan gitmez de kalırsa gelecek sezon 8'e geçsin Selçuk'u yollayalım 10'u da yakışan birine teslim edelim.

Reise yine büyük iş düşecek 2 bölgeden aldığı topları 3 ncü bölgeye kusursuz taşıyacak yine tempoyu ayarlayacak direktifleri ile arkadaşlarını yönlendirecek
3ad47c8add16239dceb413375b91c6c1.jpg

Alemin Tek Kralı

Ulan bir kere de tek başına maç al da ercan bizim mesajları alıntılayıp dalga geçsin :)

10 numaranın yakışmadığı ender topçulardan gitmez de kalırsa gelecek sezon 8'e geçsin Selçuk'u yollayalım 10'u da yakışan birine teslim edelim.

Aynen! Daha ilk sezonunda bu kadar tartışılan bir 10 numaramız yoktu şimdiye kadar. Seneye başka bir numara giysin eğer satamasak. En çok satılan forma 10 numaraydı şimdiye kadar ama şu anda satışlar kötü gidiyor Belhanda'nın.
Ercan her yazdığı mesaj sonrası bir tane sipariş ederse ilk sıraya girer ama. ;)

Maalesef maci izleyemeyecegim bugün, bu da demektir ki bunun sacma sapan hareketlerine maruz kalmayacagim.

Bir yandan maci izleyemeyecegim icin üzülüyorum, diger yandan da kendimi iyi hissediyorum bu gereksizi görmeyecegim diye.

Mac sonrasi videosunu atariz izleyip keyiflenirsin Can

Aynen! Daha ilk sezonunda bu kadar tartışılan bir 10 numaramız yoktu şimdiye kadar. Seneye başka bir numara giysin eğer satamasak. En çok satılan forma 10 numaraydı şimdiye kadar ama şu anda satışlar kötü gidiyor Belhanda'nın.
Ercan her yazdığı mesaj sonrası bir tane sipariş ederse ilk sıraya girer ama. ;)
Yönetim akıllıysa uygular bunu.Gomis gitmezse ona da verilebilir yeniden bir forma satışı dalgası olsun diye.

4-4-2’de Fernando Belhanda orta sahasi bas agritir. Feghouli caliskan bir kanat oyuncusu degil. Belhanda defansif, Fernando ofansif anlamda problem yaratir.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt