Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 haftadır, 100 kere çok iyi maç çıkaracak, gol atacak, reisimizsin, müthiş topçu vs vs yazıp durdunuz.

Arkadaş bu adamı bu kadar beğenecek ne var biz mi gerizekalıyız da göremiyoruz anlamıyorumki.
Gerizekalilik ne alakası bunun futbol göreceli kavram siz şut çeken oyuna katılmayan top taşımayan oyuncu seviyorsunuz bizde aksini
Zaten burda begenenlerin çoğu talisca ve giuliano da beğeniyor

Alemin Tek Kralı
Onları da beğenmiyorum ben.

Bu adam bunları yapmamış gibi söylüyorsun adeta mustafa pektemek hayatında bir kere yapar bunu illa böyle top vermesine gerek yok

Alemin Tek Kralı

ben pek hatırlamıyorum topu diplediğini falan , güncel örnek için pektemeği yazdık herhalde topçu olarak kıyaslamıyoruz

1 haftadır, 100 kere çok iyi maç çıkaracak, gol atacak, reisimizsin, müthiş topçu vs vs yazıp durdunuz.

Arkadaş bu adamı bu kadar beğenecek ne var biz mi gerizekalıyız da göremiyoruz anlamıyorumki.
Gerizekalilik ne alakası bunun futbol göreceli kavram siz şut çeken oyuna katılmayan top taşımayan oyuncu seviyorsunuz bizde aksini
Zaten burda begenenlerin çoğu talisca ve giuliano da beğeniyor

Alemin Tek Kralı
Onları da beğenmiyorum ben.
Çoğu dedim zaten

Alemin Tek Kralı

Türk insanının klasik hastalığı 1 konuyu başka konu veya insanlar üzerinden tartışma
2 ncisi eskilere takılıp kalmak

Alemin Tek Kralı

Bir oyuncu her maç aynı istatikleri kasmasi tesadüf değildir bu oyuncunun genetiği ile alakalıdır
Çıkarınca görüyoruz takımın halini sivas kasımpaşa trabzon kayseri maçının 20 dakikasından sonra dahada sayarım

Alemin Tek Kralı

Tottenham de olan errikson on nummara. Eski on nummara lar pek kalmadı şahsen.
İkinci gizli forvet gibi çok sözde on nummara lar var daha çok artık galiba.

Maestro olmalı herşeyden önce bence bir on nummara ama ne talisca nede giuliano bunu yapamıyor.

Bir oyuncu her maç aynı istatikleri kasmasi tesadüf değildir bu oyuncunun genetiği ile alakalıdır
Çıkarınca görüyoruz takımın halini sivas kasımpaşa trabzon kayseri maçının 20 dakikasından sonra dahada sayarım

Alemin Tek Kralı
Fb 2x, bjk, istanbul bunlari da say. Resmen kücük maclarin kücük oyuncusu diyorsun kendi kendine

Alemin Tek Kralı

Dışarda şu maçta belhanda iyi oynadı diyebiliyormusun peki ?

Alemin Tek Kralı
Fb 2x, bjk, istanbul bunlari da say. Resmen kücük maclarin kücük oyuncusu diyorsun kendi kendine
Bu dediğin maçlar içind e fb nin ikinci yarısını ibb nın ilk 20 dakikasını genel istatistiklerde bu maçlar içind e kimin ne yaptigini iyi oku yada araştır
Adam lig kartında 11 girecek hala içi boş gol atamıyor şut çekemiyor tezini savunup durmayın
Terimin belhandadan cok memnun olduğunu takımın kilit oyuncusu olduğu düşüncesini de aklınızın bir kenarına yazın
Çok övdüğünüz fernandonun olmadığı maçlara bide belhanda nın olmadığı maçların notlarına bakın

Alemin Tek Kralı

Alemin Tek Kralı

Diyorum sivas bursa osmanlı fb nin ikinci yarısı

Alemin Tek Kralı

Bu dediğin maçlar içind e fb nin ikinci yarısını ibb nın ilk 20 dakikasını genel istatistiklerde bu maçlar içind e kimin ne yaptigini iyi oku yada araştır
Adam lig kartında 11 girecek hala içi boş gol atamıyor şut çekemiyor tezini savunup durmayın
Terimin belhandadan cok memnun olduğunu takımın kilit oyuncusu olduğu düşüncesini de aklınızın bir kenarına yazın
Çok övdüğünüz fernandonun olmadığı maçlara bide belhanda nın olmadığı maçların notlarına bakın

Alemin Tek Kralı
ikinci devrede Belhanda nin kirmizi yedigini biliyorsun degil mi, maci satti. Herkesin bildigi ve tandigi Terim bu Belhanda'nin yerine baska bir adam alir. Böyle 10 no lari sevmiyor

Alemin Tek Kralı

Sivas deplasmanı sadece söyleye biliriz ki o maçda da yenildik :)
Sonradan oyuna girdiği o maçta baya etkili katkı vermişti takımın oyununa.

Ya birak Osmanli macinda, Gencler ilk macinda , Antalya ILK DEPLASMAN macinda rezaletleri oynadi
Gençler ilk maç evimiz çokta iyi oynadi youtube videosu bile düştü 2 asistle oynadı o maçı
Biraz daha atin onlarada cevap vereyim

Alemin Tek Kralı

Dogru gencler degildi Konyamiydi neydi, deplasmanda berbatti. Bir deplasman maciydi

Ya birak Osmanli macinda, Gencler ilk macinda , Antalya ILK DEPLASMAN macinda rezaletleri oynadi
Gençler ilk maç evimiz çokta iyi oynadi youtube videosu bile düştü 2 asistle oynadı o maçı
Biraz daha atin onlarada cevap vereyim

Alemin Tek Kralı

Dogru gencler degildi Konyamiydi neydi, deplasmanda berbatti. Bir deplasman maciydi
Konya maçında selçuk çok iyi oynadi Gomis le birlikte

Alemin Tek Kralı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt