Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi de degil kotu de degil, cunku ileride pas trafigini olusturacak takim arkadaslari hep uzakta pozisyon aliyor.

Iyi de degil kotu de degil, cunku ileride pas trafigini olusturacak takim arkadaslari hep uzakta pozisyon aliyor.

Tamam da habire pas hatasi yapip, sacma sapan top kaptirip, atak yediren de bu Berbat adam. Yakinindaki adama bile veremiyor

Ulan 1 deplasman al sadece 1 deplasman başka bir şey istemiyorum sonra sezonu kapat istersen hadi lütfen olsun ya

Kazandir su maci bize renkdas

Tamam da habire pas hatasi yapip, sacma sapan top kaptirip, atak yediren de bu Berbat adam. Yakinindaki adama bile veremiyor
45 dakikadir hic bir oyuncu ne yaptigini bilmeden oynadi, hepsi yerinde sayiyor. Ben bunlari Belhanda'yi savunmak icin soylemiyorum ama bir 10 numara is yapacaksa etrafindaki oyuncular hem bosa cikip pas isteyecek yakininda hem de kanat oyunculari dikine rakip arkasina sarkacak. Biz ikisini de yapamadik bu durumda Belhanda dan sihirbazlik beklenemez. O da kendince birseyler deniyor ozaman.

Böyle maçları 10 numaralar kazandırıyorlar. Bizde yok maalesef.

Savunulacak bir yeri yok. Tamam öyle yada böyle bu sene bununla tamamlayacağız ligi bunu anladık ama adam berbat işte neyini savunalim.

Yaptığı pas hataları yüzünden ciddi pozisyon yiyoruz. Abuk sabuk paslar atıp duruyor.

Böyle zor maçları genelde takımın kreatif oyuncuları kazandırır ama bu yeteneksiz yine yolları oynuyor. Şimdi de yanındaki oyuncular birşey yapmadığı için Belhanda ne yapsın demeye başlanır ama yanındakiler iyi oynadığında da birşeyler yaptığını pek fazla göremedik.

Şöyle deplasmanlarda bile birşey yapamiyorsan sene sonu gitte kurtulalım senden.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbolcu olduğu hususundaki iddialar henüz kanıtlanmış değil. Bir tarafımıza giren sağlam bir kazık olduğu ise bariz ortada.

Allah'ın beyinsizleri adam ikinci yarıda hücuma götüren adam gibi top yapan tek oyuncuydu

Terim büyük aptallık yaptı burdaki diğer aptallara diyecek söz yok zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt