Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamın forma numaraları her zaman 10 numara değildi ki zaten genel olarak da tam bir 10 numara değil nice, schalke, kiev de 5 / 11 / 90 numaralarını aldı çoğunda da 4-3-3'ün ya ortasında ya da sol ilerisinde oynadı avrupa da 4-2-3-1 gibi sistemler kalmadı bu yüzden de alırken 10 numaralı oyuncu gibi lanse edildi fakat tam bir 10 numara sayılmaz o yüzden beklentilerin tamamen altında kalıyor normalde 10 numara olmasa bu kadar ihale kalmayacaktı. Umarım seneye kalır mı bilemem ama kalırsa forma numarasını mümkünse değiştirsin en azından 1 tane tam 10 numara alalım :D

Gelir gelmez 10 numarayı isterim dedi 7 8 9 10 numara hepsi boş topçularda.

Gelir gelmez 10 numarayı isterim dedi 7 8 9 10 numara hepsi boş topçularda.
Ben kendinin 10 numara istediğini düşünmüyorum yönetimsel olarak Sneijder'i göndermek için direk formayı üstüne attıklarını düşünüyorum hatta ben Belhanda - Sneijder'in yan yana oynamasını bile isterdim çünkü iki farklı tip 10 numara 4-1-4-1 oynayabilirdik burada resmen Sneijder'i yemek için planlar yapılmıştı. Tabi Sneijder daha gitmeden 10 numarayı Belhanda'ya verince de ciddi şekilde %60 kesim direk Belhanda'ya küfürler etmeye başladı burada Belhanda'da suç olduğunu düşünmüyorum ona bu yükü vererek zaten baştan ezilmesi sağlandı hala insanların beklentisi altında eziliyor. Sneijder gibi bir futbolcunun yaptığını ondan da bekleyemeyiz Sneijder iyi zamanlarında 50-60-70 m euro yapıyordu tamamen bir maestro gibiydi aldığımız dönem de bile muazzam iş yapmıştık ben Belhanda iyi oynasa bile bir kesim sürekli eleştirmeye devam edecek çünkü beklentileri Sneijder seviyesi ki o piyango 10-15 yılda 1 kez vurur her seferinde öyle bir 10 numara bulamayız.

Belhanda o mevki için yeterli mi sorusu tabi ki yetersiz olacaktır ben belhanda'yı izlerken 4-3-3 merkez orta sahası gibi izliyorum aksi taktirde sürekli bir beklenti içinde olmak zorunda kalırız o mevki için maksimum seviyeye çıksa da yetersiz olacaktır

Bu adamın forma numaraları her zaman 10 numara değildi ki zaten genel olarak da tam bir 10 numara değil nice, schalke, kiev de 5 / 11 / 90 numaralarını aldı çoğunda da 4-3-3'ün ya ortasında ya da sol ilerisinde oynadı avrupa da 4-2-3-1 gibi sistemler kalmadı bu yüzden de alırken 10 numaralı oyuncu gibi lanse edildi fakat tam bir 10 numara sayılmaz o yüzden beklentilerin tamamen altında kalıyor normalde 10 numara olmasa bu kadar ihale kalmayacaktı. Umarım seneye kalır mı bilemem ama kalırsa forma numarasını mümkünse değiştirsin en azından 1 tane tam 10 numara alalım :D
bu adam 8 numara(pozisyondan bahsediyorum) oynayacak özelliklere de sahip değil. iddia edildiği gibi 8.5 numaraysa eğer skora etki edebilmesi lazım,skora etkisi de sıfır. 4-3-3 formasyonunda orta üçlüde önliberonun önündeki 2 li den birinin defansif meziyetleri fazlayken diğerinin ofansif meziyetleri fazladır genellikle. bu herifte ikisi de yok, mevkisiz ve vasıfsız bi topçu.boşuna zorluyorsunuz sene başı alındığında da söyledim montpellierdeki şampiyonluk sezonundan sonrası hep inişti, kazığı sokacak bi kulüp arıyorlardı bize girdi dursun sağolsun.

1 kupa maçında oynayıp bizi heyecanlandırdı daha da top oynamadı. Belhanda için sezonu özetleyen kelime hayal kırıklığı. Şampiyon olsak da bu pek değişmeyecek.

1 kupa maçında oynayıp bizi heyecanlandırdı daha da top oynamadı. Belhanda için sezonu özetleyen kelime hayal kırıklığı. Şampiyon olsak da bu pek değişmeyecek.
kesinlikle. sadece tt arenadi konya maçında gerçek bi oyun kurucu gibi oynadı gerisi hayal kırıklığı. o maç sonrası ümitlenmiştim ama olmadı

Ben kendinin 10 numara istediğini düşünmüyorum yönetimsel olarak Sneijder'i göndermek için direk formayı üstüne attıklarını düşünüyorum hatta ben Belhanda - Sneijder'in yan yana oynamasını bile isterdim çünkü iki farklı tip 10 numara 4-1-4-1 oynayabilirdik burada resmen Sneijder'i yemek için planlar yapılmıştı. Tabi Sneijder daha gitmeden 10 numarayı Belhanda'ya verince de ciddi şekilde %60 kesim direk Belhanda'ya küfürler etmeye başladı burada Belhanda'da suç olduğunu düşünmüyorum ona bu yükü vererek zaten baştan ezilmesi sağlandı hala insanların beklentisi altında eziliyor. Sneijder gibi bir futbolcunun yaptığını ondan da bekleyemeyiz Sneijder iyi zamanlarında 50-60-70 m euro yapıyordu tamamen bir maestro gibiydi aldığımız dönem de bile muazzam iş yapmıştık ben Belhanda iyi oynasa bile bir kesim sürekli eleştirmeye devam edecek çünkü beklentileri Sneijder seviyesi ki o piyango 10-15 yılda 1 kez vurur her seferinde öyle bir 10 numara bulamayız.

Belhanda o mevki için yeterli mi sorusu tabi ki yetersiz olacaktır ben belhanda'yı izlerken 4-3-3 merkez orta sahası gibi izliyorum aksi taktirde sürekli bir beklenti içinde olmak zorunda kalırız o mevki için maksimum seviyeye çıksa da yetersiz olacaktır

İyi güzel diyorsunda 10 numara olarak zaten yetersiz ama merkez orta saha olarakta iyi değil yaptığı bazı iyi işler var ama hepsinde yetersiz 10 üzerinden 3 4 5 anca ee yetmiyor buda bize burda kimse çıkıp 20 30 metreden sneijder gibi gol beklemiyor belhandadan , oyuna full domine etmesini beklemiyoruz , tek başına maç almasınıda beklemiyoruz.

Yapabildiği şey olan dribbling sayısını artırsın

Topu ayağından erken çıkarsın eveleyip gevelemesin

Ezbere pas atmasın

Pas şiddetini ayarlasın

Korner ve duran toplarda sert orta açacak gücü olmadığı durumlarda pas yapsın

Olur olmaz yerlerde topuk pası ve geri pas saçmalığına girmesin

Bunları yapsın ben razıyım.

bu adam 8 numara(pozisyondan bahsediyorum) oynayacak özelliklere de sahip değil. iddia edildiği gibi 8.5 numaraysa eğer skora etki edebilmesi lazım,skora etkisi de sıfır. 4-3-3 formasyonunda orta üçlüde önliberonun önündeki 2 li den birinin defansif meziyetleri fazlayken diğerinin ofansif meziyetleri fazladır genellikle. bu herifte ikisi de yok, mevkisiz ve vasıfsız bi topçu.boşuna zorluyorsunuz sene başı alındığında da söyledim montpellierdeki şampiyonluk sezonundan sonrası hep inişti, kazığı sokacak bi kulüp arıyorlardı bize girdi dursun sağolsun.
8 numara ve sol çizgi için gerekli meziyetleri var zaten genel de o konuda kötü diyemeyiz hem defansif hem ofansif katkı veriyor ama 10 numara için her zaman yetersiz olacak. Mesela Belhanda - Fernando - Kagawa orta sahası bambaşka bir seviyeye çıkar ben ama 4-3-3'ün ileri 3'lüsünün solunda kullanma taraftarıyım oyunu daha iyi oynayabiliyor şimdiye kadar bi bursa deplasmanında 3-4-3'e döndüğümüzde oynamıştı ve etkili olmuştu o çizgi de karşısında durabilecek defans oyuncusu yok serbestlik tanındığı zaman da etkili olur kapanan defansları açar ama 10 numara olarak o beklentileri hiçbir zaman karşılayamayacak

İyi güzel diyorsunda 10 numara olarak zaten yetersiz ama merkez orta saha olarakta iyi değil yaptığı bazı iyi işler var ama hepsinde yetersiz 10 üzerinden 3 4 5 anca ee yetmiyor buda bize burda kimse çıkıp 20 30 metreden sneijder gibi gol beklemiyor belhandadan , oyuna full domine etmesini beklemiyoruz , tek başına maç almasınıda beklemiyoruz.

Yapabildiği şey olan dribbling sayısını artırsın

Topu ayağından erken çıkarsın eveleyip gevelemesin

Ezbere pas atmasın

Pas şiddetini ayarlasın

Korner ve duran toplarda sert orta açacak gücü olmadığı durumlarda pas yapsın

Olur olmaz yerlerde topuk pası ve geri pas saçmalığına girmesin

Bunları yapsın ben razıyım.

Burada etrafındaki oyuncu çevresinden de kaynaklanıyor hareketli oyuncu sayısı Ndiaye sonrasında neredeyse 0'a düştü feghouli sabit, garry sabit, gomis sabit ne zaman bu takımda ekstra 1-2 oyuncu hareketli oyun oynamaya başlarsa o zaman işte belhanda keyif verir ne zaman sabit oynarlarsa belhanda keyif vermez top ezmeye başlar.

Mariano - Feghouli - Belhanda yan yana geldiği zaman güzel üçgenler kuruyorlar ve anlaşıyorlar bunu trabzon maçında çok iyi yaptılar gençler maçında da 2-3 kez yaptılar belhanda sürekli bu konuda uğraşıyor ama sol tarafla bunu yapamıyor çünkü garry topu alınca öldürüyor nagatomo'yu normalde belhanda işin içine sokabilir ama garry öyle bir oyun oynuyor ki sürekli sağdan oynamak zorunda kalıyoruz.

Seneye ne getirir ne götürür bilemeyiz hoca kalsın mı der gitsin mi ya da satılır mı kalır mı bu soruların hiçbirinin yanıtı bilmiyoruz kalırsa seneye 1 veya 2 tane hareketli oyuncu şart bir de bu takım yeni kuruldu bu sene kurulduğu için daha yeni yeni feghouli - belhanda - mariano üçgenleri görebiliyoruz çünkü iyice tanımaya başladılar seneye bu daha da güçlü bir hal alacaktır ve rakiplerin korkulu rüyası olur kapanan savunmaları böyle aşarsın orta kafa gol açmaz

Yanına Kagawa olursa tadından yenmez ama Garry satıp sol tarafa Feghouli gibi bir kanat oyuncusu daha gerekiyor oyun yapımızın iyice oturması lazım

8 numara ve sol çizgi için gerekli meziyetleri var zaten genel de o konuda kötü diyemeyiz hem defansif hem ofansif katkı veriyor ama 10 numara için her zaman yetersiz olacak. Mesela Belhanda - Fernando - Kagawa orta sahası bambaşka bir seviyeye çıkar ben ama 4-3-3'ün ileri 3'lüsünün solunda kullanma taraftarıyım oyunu daha iyi oynayabiliyor şimdiye kadar bi bursa deplasmanında 3-4-3'e döndüğümüzde oynamıştı ve etkili olmuştu o çizgi de karşısında durabilecek defans oyuncusu yok serbestlik tanındığı zaman da etkili olur kapanan defansları açar ama 10 numara olarak o beklentileri hiçbir zaman karşılayamayacak
bu senin görüşün ama fernando-belhanda ve 3. bi adamla kuracağın ortasahada o bölgenin yumuşak kalmaması için transfer edeceğin adam defansif yönü kuvvetli bi adam olmalı bu durumda ofansif katkıyı vermesi gereken belhanda olacak ve tabiki yetersiz kalacak. diyelim ki bu 3.adam ofansif yönü kuvvetli bi adam olursa bu sefer belhanda defansif yönden zayıf kalacak. kısacası fernando önündeki 2 li nin görev dağılımında her türlü zayıf kalacak 2 görevi de yerine layıkıyla getiremeyecek şuan olduğu gibi. piyasası daha fazla düşmeden satılıp gomise bağımlı olan ofans gücümüze katkı sağlayacak ofansif bi orta saha oyuncusu alınmalı. sol çizgi olayına gelirsek belhanda sol çizgide iyice kaybolur zaten kaçak dövüşüyor.

bu senin görüşün ama fernando-belhanda ve 3. bi adamla kuracağın ortasahada o bölgenin yumuşak kalmaması için transfer edeceğin adam defansif yönü kuvvetli bi adam olmalı bu durumda ofansif katkıyı vermesi gereken belhanda olacak ve tabiki yetersiz kalacak. diyelim ki bu 3.adam ofansif yönü kuvvetli bi adam olursa bu sefer belhanda defansif yönden zayıf kalacak. kısacası fernando önündeki 2 li nin görev dağılımında her türlü zayıf kalacak 2 görevi de yerine layıkıyla getiremeyecek şuan olduğu gibi. piyasası daha fazla düşmeden satılıp gomise bağımlı olan ofans gücümüze katkı sağlayacak ofansif bi orta saha oyuncusu alınmalı. sol çizgi olayına gelirsek belhanda sol çizgide iyice kaybolur zaten kaçak dövüşüyor.

Sol ileri çizgi de 30 dk izledik sonrasında hiç izlemedik normalde en etkili olduğu yer orası ben defansif açıdan sıkıntı yaşadığımızı düşünmüyorum Fernando çakılı oynadığı için rahatlatıyor mesela önünde 2 tane ofansif adam olsa bile o yükü kaldırabilir çünkü dönen topları toplayabiliyoruz gençler maçında da kendi hatalarımız yüzünden yenildik bireysel hatalar yapmamamız gerekiyor futbol basit oyundur defans oyuncuları pek buna dikkat etmiyor.

Gomis konusunda ne kadar gol atmış olsa da kafamda soru işaretleri oluşuyor sanki yanına hızlı bir santrafor gerekiyor gibi geliyor o ikili oyunları sezon içinde 1-2 kez oynadı mesela en basit örneği göztepe maçında garry - gomis ikili oyunu onun dışında pek hatırlamıyorum golcünün önceliği gol atmaktır ama kapanan defanslara karşı tamamen sönüyor bunu daha öncede söylemiştim duvar görevini görürken topu aldıktan sonra hemen oynayıp arkaya koşu atmıyor topu 2-3 sn sürüyor ondan sonra atıyor rakip oturmuş oluyor.

Seneye bir çok konudan daha rahat bir sezon geçireceğiz bu takımın kemik kadrosu bir oturması gerekiyor üstüne 2-3 tane sisteme yönelik takviyeyle daha iyi noktada oluruz bu kadar da hata yapmayız

Kendinizi yoruyorsunuz boşuna.

Bu herif iflah olmaz. Ne 10 da ne 8 de ne 8,5 da ne de başka bir pozisyon da.

Hep birşeyler eksik kalacak hep bir yönü patlak verecek hep yetersiz kalacak.

Benim gözümde Tarık Çamdal dan daha büyük bir kazıktır bu apaçi.

sent via GSC

Kendinizi yoruyorsunuz boşuna.

Bu herif iflah olmaz. Ne 10 da ne 8 de ne 8,5 da ne de başka bir pozisyon da.

Hep birşeyler eksik kalacak hep bir yönü patlak verecek hep yetersiz kalacak.

Benim gözümde Tarık Çamdal dan daha büyük bir kazıktır bu apaçi.

sent via GSC
Tarık konusu kıyas kabul etmez ama misimovic konusuna benzer olabilir :D

2016/17 sezonu Nizza lig üçüncüsü oldu ve onu almak istemediler. Ve biz de salak gibi üstüne cullandik ve 10 milyon verdik.

Sabah sabah istatistik kasasım geldi. Maicon’un 10nr meziyetleri beklediğimiz adamdan “maç başına şut” oranının daha fazla olması beni üzer.. Yani bu demek oluyor ki o topu kaleye atacak biraz yürek lazım sana mubarek!

Ekli dosyalar

• 2E581E89-7295-4AB2-A1FC-B3C608A76C94.webp
    2E581E89-7295-4AB2-A1FC-B3C608A76C94.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 104
  • 89F5E671-10F5-4874-B73C-A14B89ED4D29.webp
    89F5E671-10F5-4874-B73C-A14B89ED4D29.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 100
Takımda 6 ve 8 olmadığı için bütün herşeyi adamdan bekliyoruz
Ayakta duramayan 6 ile yürümeyi bile beceremeyen s8 le bu kadar

Alemin Tek Kralı

Alemin Tek Kralı
Yanında oynayanlar konusunda kısmen haklılık payın var ama hemen her durumda yetersizliğiyle onlardan bile öne çıkan Belhanda' yı aklamaz bu durum.
Kaldı ki Fernando bu ligin belki de gelmiş geçmiş en kaliteli 6 numarasıdır, birkaç maçlık formsuzluk yaşamayan futbolcu yoktur; bu dediklerinle asıl ona haksızlık etmiş oluyorsun. Adam gibi bir 8 ve 10 numara ile oynasa bambaşka bir Fernando görüntüsü çıkardı ortaya, derim ben de...

Hic de hayal kirikligi olmadi. Basta daha duyum felan varken dedim bunu almayalim cok ama cok bos bir oyuncu. Baska 10 no hatta taktik degisiklige gidelim bunu almayalim dedim kac kere

Alemin Tek Kralı
hadi la orda. Gecen sene de yoktu ve herseyi Sneijderden beklediler. Gecen sezon Fernando gibi klas bir oyuncu bile yoktu. Gomis gibi bir forvet yoktu. Adam yine de 5 gol 15 assist ile bitirip ne laflar yedi. Bunu demen iki yüzlülüktür.

Alemin Tek Kralı
hadi la orda. Gecen sene de yoktu ve herseyi Sneijderden beklediler. Gecen sezon Fernando gibi klas bir oyuncu bile yoktu. Gomis gibi bir forvet yoktu. Adam yine de 5 gol 15 assist ile bitirip ne laflar yedi. Bunu demen iki yüzlülüktür.
Kişisel yorum yapma kalbini kirmayim güzel kardeşim
Varsa futbola dair konuşacağın buyur yoksa ufaktan yol al

Alemin Tek Kralı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt