Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olm 1 maçlık kritik pas hataları yapma lan. Başka bir şey istemiyoruz senden, beklentimizi bu kdr düşürdük. pas hatası yapma

Rakibe asist yapma bu maçlık kafi.

sent via GSC

Hadi be Yunus'um, çık aslan gibi oyna şu maçta. Ne demişler; ''Mazlumun ahı indirir şahı, Herşeyin bir vakti vardır..''

Cikar aunu. Bosluklarda yok , adam gibi cogalamiyoruz onde

Takım o kadar kötü ki 2 pas yaptı diye en iyi oynayan konumunda..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

lol. Ligin en kötü 10 numarası bu adam, Emre Akbaba bunun yanında Mata kalır.

Yav kardeşim takım kötü oynuyor bu adam da mükemmel oynamıyor tamam ama en azından sürekli top almaya çalışıyor sürekli bişeyler yapmaya çalışıyor sürekli mücadele edip top kapıyor ve bunu yapan tek kişi sahada bunu da söylemeyelim mi? Adama nefretiniz varsa sonra kusarsınız.

Yav kardeşim takım kötü oynuyor bu adam da mükemmel oynamıyor tamam ama en azından sürekli top almaya çalışıyor sürekli bişeyler yapmaya çalışıyor sürekli mücadele edip top kapıyor ve bunu yapan tek kişi sahada bunu da söylemeyelim mi? Adama nefretiniz varsa sonra kusarsınız.
Gordugumuzu soyleyince de fanı oluyoruz anasini satayim.
Sahada en cok kosan isim belkide

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilk yarinin en iyisi, vay halimize. Mac basinda korner kullandi, nerdeyse topu bizim kaleye gönderip kontra atagi baslatiyordu rakibin.

Koştuğunu bende görüyorum ne nefreti, oyunu kim kuracak Yılmaz Morgül mü? Donk oyun kurdu bütün ilk yarı başka maç izlemiyoruz sanırım. Adam bariz yetersiz, yine basit pasları atarken bile bir ton top kaybetti. Ayrıca yeteneği kısıtlı adam zaten koşmak zorunda yoksa amatörde futbolcu yapmazlar, sanki Lincoln gibi yeteneği varda herifin üstüne koşuyor bi de.

Dursuncular yine coşmuş. :asd: bazen ben başka maç mı izliyorum diyorum kendime.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kabullenmeyenlere istinaden staddan bildiriyorum Belhanda bomboş bir topçu tvde naklen yayınlıyorlarmış alıcılarımızda bir problem yok kesin bilgi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt