Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav kardeşim takım kötü oynuyor bu adam da mükemmel oynamıyor tamam ama en azından sürekli top almaya çalışıyor sürekli bişeyler yapmaya çalışıyor sürekli mücadele edip top kapıyor ve bunu yapan tek kişi sahada bunu da söylemeyelim mi? Adama nefretiniz varsa sonra kusarsınız.

Koştuğunu bende görüyorum ne nefreti, oyunu kim kuracak Yılmaz Morgül mü? Donk oyun kurdu bütün ilk yarı başka maç izlemiyoruz sanırım. Adam bariz yetersiz, yine basit pasları atarken bile bir ton top kaybetti. Ayrıca yeteneği kısıtlı adam zaten koşmak zorunda yoksa amatörde futbolcu yapmazlar, sanki Lincoln gibi yeteneği varda herifin üstüne koşuyor bi de.

Donk ne oyunu kuruyor ya aldığı topu serdara veriyor sürekli önünde bi adam olduğunda da ona atana kadar çoktan kapatıyolar zaten. Ki sürekli top almasının sebebi de oynadığı pozisyon stoperden topu ilk olarak savunma önünde oynayan adam alır genelde. Belhanda çok kötü donk mu iyi yani şu maçta

Dursuncular yine coşmuş. :asd: bazen ben başka maç mı izliyorum diyorum kendime.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paralel evrende yaşayanlar var aga.

O evrende Belhanda çok iyi yop oynuyor Dursun da iyi başkanlık yapmış.

sent via GSC

vallahi casper bi b.k yapmayarak kazandık, sene sonu hemen tekmeyi yer insallah

Bu herife rağmen şampiyon olucaz inanılır gibi değil.

Bundan adam olmaz. Ofansif anlamda 0 . Kosup basmasi Tolga da yapiyor

Bence gayet iyiydi, baya top sakladı. Şut çalışsa bence düzelir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu maçlık eleştirilmez. Çünkü başak iyi kitledi oyunu. Ben bile eleştirmem bu maç.

Ama kral adamsın reissin süpersin übersin getir boynuma dola gibi laflar edenler neye göre bunu ediyor bilmiyorum bi halt oynayamadı. Yada başak oynatmadı her neyse. Boşa övmeyin, boşa da eleştirmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt