Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben dün akşamki performansını çok beğendim. Topu ayağına aldığı her anda takımı oldukça rahatlattı. Geriye yardımı da oldu. Şut atamıyor tarzı argümanları bir kenara bırakalım. Ben dün ön yargısız bir şekilde izledim ve oldukça iyi buldum oyununu. Hep böyle oynamasını temenni ederim.

Younes Belhanda'nın Galatasaray kariyerinde en çok koştuğu maç 11.90 km ile Başakşehir maçı oldu.

Reis'in mücadelesi hiç bitmeyecek.

Sevdiğin Kişinin değeri; gidince anlaşılır...

Ben dün akşamki performansını çok beğendim. Topu ayağına aldığı her anda takımı oldukça rahatlattı. Geriye yardımı da oldu. Şut atamıyor tarzı argümanları bir kenara bırakalım. Ben dün ön yargısız bir şekilde izledim ve oldukça iyi buldum oyununu. Hep böyle oynamasını temenni ederim.
Feghouli ve Belhanda gibi adamların en büyük sorunu da bu bence çok dengesiz 1 maçta çok iyi olsalar bile sonraki maç rezalet olabiliyorlar

Top sakladı, çalım attı, gerektiğinde dikine oynadı ve az pas hatası yaptı. Sneijder gibi şapkadan tavşan çıkarmasını beklemeyin. Bence önümüzdeki yıl takımda kalırsa eğer istatistiklerini de artırabilir. Gollük bölgelere koşu yapması gerekiyor sadece. İllaki 10 numarada oynayan futbolcunun gol atması için topa Sneijder veya Tallisca gibi sağlam vurması gerekmiyor.

Da5hfk0XcAAIRYe

:D

Belhandadan sık sık beklediğimiz işte bunlar + donk çok güzel pas attı orda devamı gelmedi ama olsun hazırlanış güzeldi.
Belhanda aslında bu hazırlanışları sağ tarafta güzel yapıyor Mariano - Feghouli - Belhanda yan yana geldi mi rakipleri tek tek düşürüyorlar bunu sol tarafta yapamamasının en büyük sebeplerinden biri de Garry Rodrigues çok zorluyor bir de Nagatomo Garry yüzünden pek ileriye çıkamıyor oraya bir denge bulsak rahatlıkla her maç zorlanmayız da bir denge bulamadık :D

Belhanda aslında bu hazırlanışları sağ tarafta güzel yapıyor Mariano - Feghouli - Belhanda yan yana geldi mi rakipleri tek tek düşürüyorlar bunu sağ tarafta yapamamasının en büyük sebeplerinden biri de Garry Rodrigues çok zorluyor bir de Nagatomo Garry yüzünden pek ileriye çıkamıyor oraya bir denge bulsak rahatlıkla her maç zorlanmayız da bir denge bulamadık :D

Ndiaye varken daha çok yapıyordu aslında yardım ediyordu çünkü ndiaye , şimdi kaçak dövüşen çok topçu olduğundan daha çok zorlanıyor.

Dün donk yardım etti belhanda çok kötü görünmedi selçuk oynasaydı mesela yerde yere vururduk ona eminim.

Ndiaye varken daha çok yapıyordu aslında yardım ediyordu çünkü ndiaye , şimdi kaçak dövüşen çok topçu olduğundan daha çok zorlanıyor.

Dün donk yardım etti belhanda çok kötü görünmedi selçuk oynasaydı mesela yerde yere vururduk ona eminim.
Bu hafta Alanya'ya karşı da Donk - Fernando - Belhanda orta sahasını bozmamak lazım hatta mümkünse Denayer ve Serdar devam etsinler şu haftayı da geçtik mi sonra ki hafta bambaşka bir motivasyon olacak.

Bu hafta Alanya'ya karşı da Donk - Fernando - Belhanda orta sahasını bozmamak lazım hatta mümkünse Denayer ve Serdar devam etsinler şu haftayı da geçtik mi sonra ki hafta bambaşka bir motivasyon olacak.

Alanya akbiller gibi hızlı topçuları var maicon oynarsa intihar ederiz en temizi denayer serdar olur evet maicon bjk'ye karşı lazım olacak.

Şut çekti. Hemde bizim bulunduğumuz kalenin oraya çekti. İnanılmaz yahu !

Gordugum kadariyla ftor hocam kopruyu gecene kadar mecburen ayiya dayi diyor. Gelecek sezon takimda kalma ihtimalini, kalsa daha forma bulma sansini sifir goruyorum. Sezon sonunda kendisini bizden daha keriz bir kulube dehleyip yillardir formamızla hayal ettiğim marlos beyi kulübümüze kazandirirsak buradaki saksakcilar gerçek bir ofansif osnin nasıl bir şey olduğunu görürler. Işkencenin bitmesine son 7 maç.

Gordugum kadariyla ftor hocam kopruyu gecene kadar mecburen ayiya dayi diyor. Gelecek sezon takimda kalma ihtimalini, kalsa daha forma bulma sansini sifir goruyorum. Sezon sonunda kendisini bizden daha keriz bir kulube dehleyip yillardir formamızla hayal ettiğim marlos beyi kulübümüze kazandirirsak buradaki saksakcilar gerçek bir ofansif osnin nasıl bir şey olduğunu görürler. Işkencenin bitmesine son 7 maç.
1 sene kontratı kalmış Marlos'un. Güzel öneri. Bizim ligde coşar o adam.

sent via GSC

Top sakladı, çalım attı, gerektiğinde dikine oynadı ve az pas hatası yaptı. Sneijder gibi şapkadan tavşan çıkarmasını beklemeyin. Bence önümüzdeki yıl takımda kalırsa eğer istatistiklerini de artırabilir. Gollük bölgelere koşu yapması gerekiyor sadece. İllaki 10 numarada oynayan futbolcunun gol atması için topa Sneijder veya Tallisca gibi sağlam vurması gerekmiyor.

Kesinlikle böyledir demiyorum ama ben sevmiyorum kaleyi düşünmeyen orta saha oyuncularını.Benim futbol anlayışımda böyle bir şey yok.Sadece Galatasaray özelinde de değil.Orta sahadan sürpriz skor katkısı alamayan bir takım gününde olmadığında çok zor maç alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt