Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslanım benim...
Basmadık yer bırakmadı...
Mücadeleci Yapını seviyoruz Reis

- Dikine Oyun
- Pas istasyonunu sağlamak
- Adam geçme kabiliyeti
- Modern Playmaker gibi fiziksel ve defansif katkısı aşikar.

Şampiyonluğun Baş Mimarı olacağını Kralhanda

Ilgaz Çınar: "Belhanda'yı sırtındaki numaraya göre değerlendirecekseniz, hayal kırıklığına uğrarsınız. Belhanda'yı artık dünya futbolunda egemen haline gelen modern 8 numaralardan birisi olarak değerlendirirseniz, daha doğru ve daha doyurucu bir gözle bakmış olursunuz."

Younes Belhanda'nın Galatasaray kariyerinde en çok koştuğu maç 11.90 km ile Başakşehir maçı oldu. (beIN)

Da18wR7WsAAYrh5

Younes Belhanda'nın Galatasaray kariyerinde en çok koştuğu maç 11.90 km ile Başakşehir maçı oldu. (beIN)
Seneye 4-3-3 veya 4-1-4-1 oynarız hoca ya 2 tane 8 numarayla ya da 4-1-4-1'de 2 tane 10 numarayla:

4-3-3:
----------------Muslera-----------------
Mariano--Stoper--Serdar--Nagatomo
----Kagawa---Fernando--8 numara---
---Feghouli-----Gomis----Belhanda---

4-1-4-1
----------------Muslera-----------------
Mariano--Stoper--Serdar--Nagatomo
----------------Fernando----------------
Feghouli--Kagawa--Belhanda--Garry
-----------------Gomis-------------------

Babanın düşmanlarını seveyim Muhammet!

Sonuna kadar savunacağız kralı :cigara:

DZ_yqt9W0AA74So.jpg:large

Fas Milli Takımını Dünya Kupası'na taşıyan Herve Renard ve Galatasaray'ın yıldızı Younes Belhanda ikilisi Fransız BeIN Sport kanalına konuk oldu.

5a126dc8ae7849064c5fc792.jpg

Belhanda, Başakşehir karşısında aldıkları 5-1'lik yenilgiye değinirken, "Adebayor bizi öldürdü. Fakat maça iyi hazırlanmadık, her zaman oynadığımız gibi oynamadık, farklı bir oyun anlayışıyla çıktık sahaya ve sonuç ortada. Birbirimize bu bir kazaydı ve maçı unutalım dedik. Bizi sahada gezdirdiler. Adebayor bize her şeyi yaptı, biz ise her şeyi ters yaptık. Oyuna maalesef hükmedemedik. Başakşehir iyi oyunculardan kurulu güzel bir takım, şampiyonluk yolunda onlara dikkat etmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Sunucunun "Neden Galatasaray'ı seçtin ?" sorusuna Younes Belhanda, "Galatasaray, bana gelen ilk projeydi, Gomis zaten imza atmıştı, Sofiane Feghouli'nin oraya gideceğini biliyordum ve Manchester City'den Fernando'yu da transfer etmek üzereydiler haliyle baya büyük bir takım kuruluyordu. Galatasaray'dan teklif aldıktan sonra Sow ve Dia gibi isimlerle görüştüm, son olarak Renard ile görüştüm ve bana daha sonrası için dikkatli olmamı söyledi" yanıtını verdi.

Bu röportajını kaçırmışım ama ne kadar doğru söylemiş.. Özellikle başakşehir ile ilgili dedikleri bugünü anlatır cinsten :tbr:

Bu röportajını kaçırmışım ama ne kadar doğru söylemiş.. Özellikle başakşehir ile ilgili dedikleri bugünü anlatır cinsten :tbr:

belhanda bu transferleri görünce lan benim ne işim var burada taş gibi takım kuruyorlar baltalamayayım demeliydi... Adam evliya çelebi gibi her ligi dolaşıyor kiev alıyor oynatmıyor schalke kiralıyor almıyor nice kiralıyor almıyor burada uyanmamız gerekirdi duruma.. Adamlar her hafta taliscanın golleriyle orgazm olurken bizimkiler de belhandanın çaldığı toplarla orgazm oluyor ..

Belhandaya bonuslarla 10 bonservis-yıllık da 3.350 milyon € ödendi bilmem farkında mısınız

belhanda bu transferleri görünce lan benim ne işim var burada taş gibi takım kuruyorlar baltalamayayım demeliydi... Adam evliya çelebi gibi her ligi dolaşıyor kiev alıyor oynatmıyor schalke kiralıyor almıyor nice kiralıyor almıyor burada uyanmamız gerekirdi duruma.. Adamlar her hafta taliscanın golleriyle orgazm olurken bizimkiler de belhandanın çaldığı toplarla orgazm oluyor ..

Belhandaya bonuslarla 10 bonservis-yıllık da 3.350 milyon € ödendi bilmem farkında mısınız

hiç youtubedan video izlemiyorsun sanırım ? kiev ve nice maddi zorlukları sebebiyle belhandayı alamadı.

Daha doğrusu kiralamak daha ucuz geliyor.. aynı durum talisca içinde geçerli.. Beşiktaşın parası yetmediği için seneye taliscayı izleyemeyecek..

Ama belhanda bizim malımız, bir maç kötü oynar iki maç iyi.. Daha önemlisi belhanda, 4 yıl daha bizimle ve gelecekte yaşı ile birlikte performansıda artacaktır.

hiç youtubedan video izlemiyorsun sanırım ? kiev ve nice maddi zorlukları sebebiyle belhandayı alamadı.

Daha doğrusu kiralamak daha ucuz geliyor.. aynı durum talisca içinde geçerli.. Beşiktaşın parası yetmediği için seneye taliscayı izleyemeyecek..

Ama belhanda bizim malımız, bir maç kötü oynar iki maç iyi.. Daha önemlisi belhanda, 4 yıl daha bizimle ve gelecekte yaşı ile birlikte performansıda artacaktır.

kiev tapusuyla aldı belhandayı dorukcuğum ilk cümlende fail oluyorsun...

Basmadık yer bırakmadı...
Mücadeleci Yapını seviyoruz Reis

- Dikine Oyun
- Pas istasyonunu sağlamak
- Adam geçme kabiliyeti
- Modern Playmaker gibi fiziksel ve defansif katkısı aşikar.

Şampiyonluğun Baş Mimarı olacağını Kralhanda

Dikine oynuyor evet ama pas istasyonunu sağlamayı ve adam geçmeyi taş çatlasa 5-6 maçta doğru düzgün yapmıştır. Başak maçı da onlardan biriydi. Ama bu saydığın özellikleri her maç başarıyla yapsa da Galatasaray'da ofansif orta saha olmak için yeterli değil. Kendinizi avutmayın. Seneye 8 numara olarak düşünülebilir ama bize ekstra skor katkısı verebilecek, ceza sahası önünde top gelince rakiplerin tırsacağı kaliteli bir 10 numara lazım.

Ali Naci Küçük: Fatih Terim, Younes Belhanda'dan çok memnun. Bunu ifade ediyor ve oyun içindeki hareketlerinden görüyoruz.

DaC6cppW4AIxXaM

Ali Naci Küçük: Fatih Terim, Younes Belhanda'dan çok memnun. Bunu ifade ediyor ve oyun içindeki hareketlerinden görüyoruz.

DaC6cppW4AIxXaM
Hocanın baskılı oyun sisteminde önemli bir rol üstleniyor bu sistem kullanıldığı süre boyunca da Belhanda bu takımda kalacaktır seneye yanına bir tane daha 8 numara gelir tam 4-3-3'e döneriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt