Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamın kariyeri bizim Selçukun ilk yılı gibi.İkisi de şampiyon oldukları yıl 10-12 arası gol attılar sonrası malum.Selçuk yine de duran toplardan penaltılardan gol atmıştır ama bunda şut da yok.

Bu herif nasıl futbolcu olmuş kafamdaki tek soru bu.

üzgünüm belho o kadar iyi bir zaman geçirdik senle
aşıktım sana ama zamanla bitti
belki de aşk değildi
sneijderi unutmak için yaptım bilmiyorum
ama bitirmeliyiz bunu
sen üzülme bende üzülmeyim

git demek istemiyorum ama kalman da gereksiz
bırak peşimi git artık

Alkışhanda kargalara karşı ortalama üstü oynar merak etmeyin

Hayatımda izlediğim en kötü futbolcu performansıydı,enlerin adamı bundan da bi övgü alır şimdi.

ulan sen nasıl adamsın

hiçbir halta yaramadığın gibi rakibe asist yapıyorsun, yumruk sallıyorsun bi de oyundan çıktıktan sonra atar yapmaya başladın

Yeteneği geçtik,karaktersizliğin de Allahı,ne pis bir adammış bu ya.

Ne oldu bu maçta asistin asistinide yapamadı galiba.Birde bu herife iyi diyenler var onlar ayrı komedi zaten.Bu tipini sevdiğimin gevşeğine okudugum belalar o kadar fazlaki her maçta, kendime hakim olamıyorum bir türlü.

Her maç 1 geri pastan pozisyon verme mottosuna devam.
Bunu ben dile getirirken bok atan bazı arkadaşalar vardı. Istisnasız neredeyse her maç böyle rakibe direkt kontra atak sağlayacak veya gol pozisyonu yaratacak geri pasları var insan aklı yetmez açıklamaya.

Tam beyin tutulması...

sent via GSC

Sneijderi satıp bunu almanın mantığını halen düşünüyorum ama halende çözemedim.

Sneijder'in kafasında futbolu bitirmiş bitik halini aratıyor diyeceğim tek şey bu

Maliyeti bir kenara bırakıp fransa gibi bir ligde mvp olan adamdan umutluydum ama utandırdı

Bugün ki maçta saha ortasına otursaydı sadece maçı izleseydi rahat maçı alırdık hiç bu kadar zorlanmazdık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt