Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu aşamadan sonra ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bize. Adam hakkında ön yargı aldı başını gitti. Ki kendisi de zaten çoğu zaman göstermiş olduğu performans ile bunu haklı çıkardı. Sezon sonu talibi çıkar umarım.

Takım olarak kötüyduk ona eyvallah da böyle tutuk ruhsuz yavaş oynaması da gözümden kaçmadı. Dua etsin Musleraya.

Belhanda kotu oynadi diye gobek aticak adamlar var yazik Dun aksam savunulacak hic bir yonu yoktu onun oynadiği maclarda rakibi baski altina aliyoruz diyorduk Dun saolsun kendisi bu tezimizide çürüttü insallah şu kalan maclarda biseyler yapar yada yapmaya calisir

Bu maliyetlerde bir adamı nasıl göndereceğiz talibi yoksa merak ediyorum.

Satılıp yerine , Kuzey Afrikalı olmayan herhangi bir futbolcu alınmalı.

Size Fas milletiyle ilgili , ne kadar vurdumduymaz olduklarına dair 1 anektod paylaşayım.

Arkadaşım tekstil baskı işleri yapıyor. Faslılardan geçtiğimiz yaz 12 bin dolarlık sipariş alıyor. 6 bin dolarını nakit anında hesaba yatırıyor faslılar.

Arkadaşta bunların işlerini yapmaya başlıyor hammaddeyi alıyor , boyuyor işletiyor vs..

Aradan 3 gün geçiyor Fas'tan bir telefon '' sipariş iptal para sizde kalsın''

Bu bir anektod olsa da Faslı insanların nasıl vurdumduymaz olduklarına güzel bir örnektir sanırım.

Bu maliyetlerde bir adamı nasıl göndereceğiz talibi yoksa merak ediyorum.

Satılıp yerine , Kuzey Afrikalı olmayan herhangi bir futbolcu alınmalı.

Size Fas milletiyle ilgili , ne kadar vurdumduymaz olduklarına dair 1 anektod paylaşayım.

Arkadaşım tekstil baskı işleri yapıyor. Faslılardan geçtiğimiz yaz 12 bin dolarlık sipariş alıyor. 6 bin dolarını nakit anında hesaba yatırıyor faslılar.

Arkadaşta bunların işlerini yapmaya başlıyor hammaddeyi alıyor , boyuyor işletiyor vs..

Aradan 3 gün geçiyor Fas'tan bir telefon '' sipariş iptal para sizde kalsın''

Bu bir anektod olsa da Faslı insanların nasıl vurdumduymaz olduklarına güzel bir örnektir sanırım.
''Gevşek'' ler yani!...En yakın iş arkadaşım Faslı; o da teyit ediyor gevşek yapıda olduklarını...

Irkcilik yapmayalim, herhangi bir millete veya irka herhangi bir pozitif veya negatif herhangi bir ozellik atfetmek irkciliktir.

Unutmayalim.

Benim Faslı dostum da Belhanda hakkında hiç olumlu konuşmuyor:asd:

Herkesi ayni kefene koymamak lazım aralarında delikanli olanlarda var. Yawşak olanlarda. Bizim millet te aynı.

Irkcilik yapmayalim, herhangi bir millete veya irka herhangi bir pozitif veya negatif herhangi bir ozellik atfetmek irkciliktir.

Unutmayalim.
Ne alaka yaw?...İskoçlar cimridir, Araplar dsiplinsiz ve gevşektir, iskandinavlar soğukkanlıdır, Arnavutlar kavgacıdır, Karadağlılar tembeldir, vs vs vs. Kendileri bile kabullenirler bu özelliklerini, sana ne oluyorsa?!...

Irkçılık olur da ben arap futbolcu istemiyorum. Ne biliyim kalite var ama bir çok futbolcu nun kafası ve istek arzusu pek iyi değil buna bir çok türk oyuncular da dahil, alaman Türkler ayaklarını bu lige basmayinca yine bişey yapıyorlar (Baştürk filan)

Ne alaka yaw?...İskoçlar cimridir, Araplar dsiplinsiz ve gevşektir, iskandinavlar soğukkanlıdır, Arnavutlar kavgacıdır, Karadağlılar tembeldir, vs vs vs. Kendileri bile kabullenirler bu özelliklerini, sana ne oluyorsa?!...
Stereotiplemek ırkçılıktır. Zenciler kokuyor...Türkler salak ve kavgacı...Araplar hırsız...

Bunlar eski kafa düşünceler

Tembellik anayasası yaz Google' a, bak ne çıkıyor?. Şimdi bu ''Stereotiplemek'' mi oluyor yani?...

Artık bu başlığı gördüğümde ben(t)

hqdefault.jpg

Sneijder ile karşılaştıran arkadaşları şiddetle kınıyorum. Gidin Josue ile falan karşılaştırın ayıptır.

Bir adam geldiğinden beri gol yolların da bu kadar mı etkisiz olur
Kaleye adam akıllı şutunu görmedim
Tek hatırladığım kayseri maçında attığı gol
Umursamaz tavırları devam ederse geldiği ilk ve son senesi olacak

TapaTalK

Xess Xava yi oynat bundan daha verimli olur. Bjk macinda oynamaz umarim. Yaptigi mal mal geri paslari bjk affetmez

Bir adam geldiğinden beri gol yolların da bu kadar mı etkisiz olur
Kaleye adam akıllı şutunu görmedim
Tek hatırladığım kayseri maçında attığı gol
Umursamaz tavırları devam ederse geldiği ilk ve son senesi olacak

TapaTalK
Modern futbol böyle birşey galiba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt