Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+ 2 adet klübe ısıtma görevlisi var abi. Eren 2.3 m , tolga 2 m bonservislerine de toplam 7 milyon verildi.Tam 1 facia
Sonra vah efendim niye battık falan filan. Kulübün hala ayakta olması bile büyük mucize, adam gibi güçlü bir yönetim olsa ciddi ciddi denetlense kim bilir neler çıkar daha.

İşte böyle olunca da futboldan soğuyorum anasını satayım biz puan kaybettik diye koca haftayı kötü geçiriyoruz, kimimiz muhasebeci gibi hesap kitap yapıyor, kimimiz yemeğinden kesip maça gidiyor şu heriflerin bol g.tten harcadıkları paralara bak. Sonra bir de kameralar karşısına geçip '' cimbombom çekeceğiz'' falan demiyorlar mı cinnet geçirmemek elde değil.

Seneye belki Garry gibi oynar diye umudum vardı da hiç o ışık,parıltı yok

İşin ilginç yanı herifin dünya umrunda değil başta kızdığım anti Belhandacılar dan özür diliyorum haklılarmış

Alanya macinda cok mu kotuydu izliyemedim?

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kötü değil resmen bir hain. Hadi zaten gole katkısı yok ama bir de kırmızı kart peşinde, üç kırmızı kart hak ettiği maçta, kırmız kart görmedi ya adam illa oynamamak istiyorum haykıriyor, fener maçı da kırmızı aldı ya bu hain
Video yok mu video?

sent via GSC
Faslı mustafa sarp.

Açıkçası her zamanki deplasman oyunundan pek farkı yoktu. Mal mal dolaştı sahada.

Mariano oyun kurma konusunda bundan fersah fersah daha iyi.

sent via GSC
Video yok mu video?

sent via GSC
Faslı mustafa sarp.

Futbol tarihinin en yavsakca performansını gösterdi. Kotu demek kurtarmaz.
Sezon sonuna kadar destek cikma karari almistim köpruyu gecene kadar yani ama hem bu hem de fegh'in umarsiz davranislarini gorunce kabilelerinden tut evdeki fincanlarina kadar sovuyorum.

Dursun haini kuruttu birakti klubu karaktersiz topcularla doldurdu gitti.

546.webp
Reis'i özledik.
Beşiktaş maçını tek başına alacaktır ve Taklasını da atacaktır.

Reis'i özledik.
Beşiktaş maçını tek başına alacaktır ve Taklasını atacaktır.
Sen furkan ve c.astar konusmasaniz keske gamli baykuşmusunuz anlamiyorum ki bi yorum yapmayin :(

Ya Ercan ?
Kralin keyfini kacirmayalim.

Her mac öncesi 'bu maci alacak' yazip mac sonu rezil olmak nasil duygu acaba? Hele düsünün gercekten 1 maci aldigini..

Alanya maçını ne çabuk unuttunuzda hemen başladınız övmeye benim savunduğum oyuncu böyle oynasa maçta, foruma girmeye yüzüm olmaz bırakın yine kral, bu maçta çoşacak, maçı aldıracak vs demeyi.

Büyük beklentilerim yok Başakşehir maçındaki kadar oynasa yeter. Fernando ve Donk ile orta sahayı ele geçirmeleri gerekiyor. Ondan sonra özellikle Mariano - Feghouli/Rodrigues kanadından işi bitirmeye çalışacağız.

Ulan adamlara bak sanki takım çatır çatır oynadı da belhanda döküldü Alanya akin akın gelirken diğerleri ne yaptı gtunu kaldıramayan fernando ne olacak birazda orda güzelleme yapın bana ceza vermişler iyiki vermişler yoksa içinden geçecektim

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Ulan adamlara bak sanki takım çatır çatır oynadı da belhanda döküldü Alanya akin akın gelirken diğerleri ne yaptı gtunu kaldıramayan fernando ne olacak birazda orda güzelleme yapın bana ceza vermişler iyiki vermişler yoksa içinden geçecektim

Sorun zaten Alanya'nın akın akın gelmesi. Belhanda eğer oynamaya çıksaydı Alanya bu kadar gelemezdi. Çıkıp tek sorumlu demem takım olarak kötüydük ama o kötü oyunun en büyük sorumlusuydu Belhanda. İki metre yanına pas atamadı yahu benim gibi kendisine nötr olan birisini bile delirtti.

Sorun zaten Alanya'nın akın akın gelmesi. Belhanda eğer oynamaya çıksaydı Alanya bu kadar gelemezdi. Çıkıp tek sorumlu demem takım olarak kötüydük ama o kötü oyunun en büyük sorumlusuydu Belhanda. İki metre yanına pas atamadı yahu benim gibi kendisine nötr olan birisini bile delirtti.
Adamı dovduklerinide konuşalım takımın en iyi adamlarının döküldüğünü de
Ondan sonra talisca yalamaligi yapıp belhandaya laf eden erkekleride

belhandagif.gif

Kral sezonun ilk macinda attigi gol sonrasi butun sezon icin umutlandirdi ama malesef ayni Feghouli gibi beklentilerin altinda. Yine de gelecek sezon takimda kalacagini ve ilk 11'de olacagini dusunuyorum. Daha rahat oynayabilmesi icin yanina skorer bir orta saha sart.

Top tutamıyor, saklıyamıyor, pasları isabetsiz, şut çekecem derken karavana yapıyor, top her ayağına geldiğinde rakip pas hatasını bildiği için direkt kontraya koşuyor hala konuşuyon sen.

10 numaraymış hani oyun mu kurdu
Top tutup takımı mı rahatlattı
Takım sıkıştığında ben burdayım mı dedi
İsabetli paslar verip takımı hücuma mı çıkardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt