Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Totem işe yaradı.
Kırmızı yemeden bitirdi oyunu.

Harika maç harika skor ve takımın en kötüsü yine bu adam bir an önce defol git evine

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim bunun agzina sicmis. 0 dan 2 ye cikti "perfomansi"

Kral biat edin
c61c3253a781df67ae4e92b77170ce6a.jpg

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız
Toptan anlamiyorsun malesef.

Haftaya Selçuk mu Tolga mı kim oynar bilmiyorum ama bu apaçiden kötü oynarsa onun da Allah belasını versin..

İlk golden önceki sırtını kaşıması Beşiktaş'lı topçuların dikkatini dağıttı gol oldu

Helal reis

Rakip 10 kişiyken ve 2 farklı gerideyken harika oynuyor. Yazın 5 milyon euronun üstündeki ilk teklife satılmalı.

Bu hiyar agasini yaz kampinda görmek istemiyorum. Defolup gitsin nereye gidiyorsa.

Talibi varsa 2-3 Milyona bile verebiliriz, yeter ki su herifi 4 sene beslemeyelim. Bu kazik bir kere girdi zaten.

Söylenecek söz bırakmadı.

Adamın olumlu hareketi yok.

Tarihimizin en yüksek bonservislerinden birini verdiğimizi düşününce fenalık geliyor.

Macin en kotu adamiydi bizim acimizdan, 10 numara mi stoper mi belli degil daha bir tane iyi pas atamadi mac boyunca.

Gerekirse bedavaya göndersinler, bu kadar gevşek bir adama seneye bir sezon daha izlemeye katlanamam.

Macin en kotu adamiydi bizim acimizdan, 10 numara mi stoper mi belli degil daha bir tane iyi pas atamadi mac boyunca.
Rakip 10 kişi kalmış bizim takım hızli kontrata çıkmak istiyor, top şu herife geliyor ve adam oyunu öyle yavaşlatiyor ki.... İnanılmaz gıcık oldum, yüzünü görmek istemiyorum, illa bi kırmızı da bugün yemek istiyordu

Bu adami artik savunmayin salak salak argümanlarla. Komik falan da degil yani.

Net bir sekilde takima zarar veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt