Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldiği günden beri max 2 maçta beğendiğim adamın burada göklere çıkarılışını gözlerim kanayarak takip ettim. Bekleye bekleye sezon bitti be allahsız!

Sırf kollanmak için mevkisinin modern versiyonu olduğunu diretenlerde sanıyor ki futbolu bir kendileri biliyor. Yok hocam öyle dünya biz de görüyoruz o modern 8leri 10ları hiç birinin böyle bir vasıfsızlığı yok. Bu formaya gram yakışmayan bir futbol fakiri haftalardır alelade hepimizle alay ediyor. Ona bir ona muhtaç edenlere bin sövüyorum afedersiniz.

Ayrıca gidene kadar şu totosuyla rakibi arkaya alıp göya bir halt yapmaya calısırsa kesin gitsin. Ruhsuz, potansiyelsiz safi zarar leş bir futbolcu. Aynı fikirde olmayanlar kendi doğrularını diretmeye kalkmasın gördüğünüz pembe rüya midemi bulandırıyor artık.

Defolup gideceği günü iple çekiyorum inanın o gün benim için bayram olacak.
YALLAH KÖYÜNE!

Transfer edilmesine en baştan muhalif olan birkaç kişiden biriyimdir. Yine de yanıldığımı görüyorum...

Şöyle ki; bu kadar da ''HİÇ'' bir performans göstereceğini tahmin etmemiştim doğrusu!...

kırmızı kart yememesi takdire şayandı. :asd:

ya ben böyle bir herif görmedim neler söyledim maçta sana duysan aklın şaşar yuh ulan

Seneye bu ve feghouli giderse, garry de iyi paraya satarak, sağlam hızlı sağ ve Sol kanat bide bo iyi 10 numara tadından yenmez

En çok pas hatası ve top kaybı yapan, en kötü pas atan, en kötü şut çeken, en gamsız oyuncusunun takımın OOS mevkisinde oynadığı tek futbol kulübü sanırım biziz dünya üzerinde. Herifin adını duymadım lan maçta doğru düzgün. Zaten aldığı her topu da hiç etti. Selçuk bile bundan iyi oynadı...

haftaya cezalimi?

Sinan bundan daha cok iyi oynadi önde hemen

Bir tek ben mi fark ettim bu adam kosan bir Besiktasliya arkadan celme takmak istiyordu ama Allahtan Besiktasli bundan daha hizliydi.

Yoksa orada ikinci saridan kirmiziyi yiyecekti kus beyinli. Adamin takim umrunda degil, bunu gectim dünya bile umrunda degil.

Tam falakaya yatirmalik bir tip. Sampiyon olursak bunun katkisiyla degil de daha cok bu herife RAGMEN sampiyon olacagiz. zira lehimize cok aleyhimize calisiyor.

kırmızı kart yememesi takdire şayandı. :asd:
Dahası var; rakibe asist yapamadı, attığı pasla kendi adamını zor duruma düşürüp kırmızı kart görmesine sebebiyet vermedi vs vs...

Böyle bakınca, kendi çapınca bir gelişme kaydettiğini söyleyebiliriz ama umarım seneye başka bir takımda sürdürür gelişimini. Bu kadar eziyet yeter bize...

Bugüne kadarki Belhanda'ya yaklaşımlarıyla vücut dilinden anladığım kadarıyla Fatih Terim Belhanda'yı gelecek sezon takımda tutar (aksi bir sezon sonu tablosu olmazsa)

Babel'in karsi karsiya pozisyon bunun soluyla kaleciye sutundan sonra kalecinin degajiyla olmus.Sut cekse ayri,cekmese ayri zarar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt