Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.857
- 7.382
- 1.548
Nefret ediyorum senden nefret.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek sezon da ilk 11de oynayacaktir
Desene seneye de 10 kişi sahada tek var
Babel'in karsi karsiya pozisyon bunun soluyla kaleciye sutundan sonra kalecinin degajiyla olmus.Sut cekse ayri,cekmese ayri zarar.
Feghouli yine eh peh bişey yapıyor arada bir, bu herif ise saatli bomba yani gol anlamında değil, kırmızı yemekte. Kalırsa bu, dünyanın aptal takım kurma unvanı bizde olur.Fatih hoca'nin davranislarina bakarsak kendisini benimsiyor. Bu yuzden takimda kalacagini dusunuyorum. Feghouli de takimda kalacaktir. Kimse talip olmaz zaten, talipleri olsa bile kimse bizim verdigimiz parayi vermez.
Gelecek sezon yapmamiz gereken sey 433 oynayip Fernando'nun saginda Belhanda solunda da oyunu iki yonlu oynabilen, oyun gorusu iyi ve gol atabilen bir orta saha almak olacaktir + yedek kulubeyi guclendirmek. Bazen bu Belhanda ve Feghouli hic cekilmiyor.
Nefret ediyorum senden nefret.
yakın bu p*ştu . su veren itfaiyenin hortumunu s.........daha maçın 5. dksı dolmamış gavat tuttu herife dirsek çaktı hakem kırmızı verse maç da şampiyonluk da gitmişti. aynı boku fenerle içerdeki maçımızda da yedi. s....git köyüne
ya ben böyle bir herif görmedim neler söyledim maçta sana duysan aklın şaşar yuh ulan
Babel'in karsi karsiya pozisyon bunun soluyla kaleciye sutundan sonra kalecinin degajiyla olmus.Sut cekse ayri,cekmese ayri zarar.
O parayı boş ver, git 1 milyona bi genç bir oyuncu al Belçika dan adam.bizde oynamak için g..... yırtar, bu ne gol artıyor ne başka bişey ancak asist in asisti yapıyor muştez vakte gönderilmeli. bu maaşı alan daha iyi bi 10 numara buluruz.
Bu gözler 28 yaşında Real görmüş İnterle Şl kaldırmış Hollanda Milli takımının can damarı olmuş Sneijderle oynadığı en t.şklı takım montpellier olan belhandayı kıyaslayanları gördü ya ölsem de gam yemem.. Sneijder bu Sneijder onun ilk geldiği sezonla belhandayı nasıl mukayese edersiniz herif 28 yaşında Türkiyeye geldi.. Tabi ki Sneijdere sabredeceksin kafayı mı sıyırdınız anlamadım gitti.. Son haline lafım yok artık vereceğini verdi belli bir yaşa ulaştı ve haklı olarak gönderildi ama ''ya sneijder ne yaptı ilk sezon derseniz ''sizin futbol yorumunuzu kimse ciddiye almaz
evet cezalı .belhanda akhisar maçında cezalımı