Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi ben hayatımda bu kadar beyinsiz bir futbolcu görmedim hayret ediyorum bu eleman Montpellier'de nasıl 13 gol atıp şampiyonluğunda başrol oynamış akıl alır gibi değil, ya daha maçın başında sebepsiz yere adama dirsek atıp kart görüyor lanet olsun geldiği güne nerden bulmuşlar bunu arkadaş ya.

Seneye Belhanda ve Feghouli ikilsinden kurtulmanın yollarını aramamız gerekiyor ...

Tam bir zurnacı
Yalnız orta sahada her topa kayıyor defansif yönü kütü değil

yetenekli ama tutmadı..yerine kagawa gelmeli belhanda ve feg gönderilmeli.

Terim öyle bi sarıldı ki sanırsın maçı bu aldı.Bence de kalır seneye fernandonun yanında oynar.

Gelecek sezon da ilk 11de oynayacaktir
fatih-terim.webp

Haftaya oynamiyacak. Zaten deplasmanlarda hic yok bu herif. Yerine Sinan oynamali cok net.

Desene seneye de 10 kişi sahada tek var

Fatih hoca'nin davranislarina bakarsak kendisini onemsiyor. Bu yuzden takimda kalacagini dusunuyorum. Feghouli de takimda kalacaktir. Kimse talip olmaz zaten, talipleri olsa bile kimse bizim verdigimiz parayi vermez.

Gelecek sezon yapmamiz gereken sey 433 oynayip Fernando'nun saginda Belhanda solunda da oyunu iki yonlu oynabilen, oyun gorusu iyi ve gol atabilen bir orta saha almak olacaktir + yedek kulubeyi guclendirmek. Bazen bu Belhanda ve Feghouli hic cekilmiyor.

Fatih hoca'nin davranislarina bakarsak kendisini benimsiyor. Bu yuzden takimda kalacagini dusunuyorum. Feghouli de takimda kalacaktir. Kimse talip olmaz zaten, talipleri olsa bile kimse bizim verdigimiz parayi vermez.

Gelecek sezon yapmamiz gereken sey 433 oynayip Fernando'nun saginda Belhanda solunda da oyunu iki yonlu oynabilen, oyun gorusu iyi ve gol atabilen bir orta saha almak olacaktir + yedek kulubeyi guclendirmek. Bazen bu Belhanda ve Feghouli hic cekilmiyor.
Feghouli yine eh peh bişey yapıyor arada bir, bu herif ise saatli bomba yani gol anlamında değil, kırmızı yemekte. Kalırsa bu, dünyanın aptal takım kurma unvanı bizde olur.

Nefret ediyorum senden nefret.
yakın bu p*ştu . su veren itfaiyenin hortumunu s.........daha maçın 5. dksı dolmamış gavat tuttu herife dirsek çaktı hakem kırmızı verse maç da şampiyonluk da gitmişti. aynı boku fenerle içerdeki maçımızda da yedi. s....git köyüne
ya ben böyle bir herif görmedim neler söyledim maçta sana duysan aklın şaşar yuh ulan
Babel'in karsi karsiya pozisyon bunun soluyla kaleciye sutundan sonra kalecinin degajiyla olmus.Sut cekse ayri,cekmese ayri zarar.

En sonunda delirtti milleti.
Amalelere benziyor.
Kaç milyon euro kazanan adamsın git şu saç stiline bi çeki düzen ver.
Gamsız zurnacı

Bizim köyün eşeğinden adam olur ama bundan adam olmaz ya ikna oldum şu maçta.

Bu gözler 28 yaşında Real görmüş İnterle Şl kaldırmış Hollanda Milli takımının can damarı olmuş Sneijderle oynadığı en t.şklı takım montpellier olan belhandayı kıyaslayanları gördü ya ölsem de gam yemem.. Sneijder bu Sneijder onun ilk geldiği sezonla belhandayı nasıl mukayese edersiniz herif 28 yaşında Türkiyeye geldi.. Tabi ki Sneijdere sabredeceksin kafayı mı sıyırdınız anlamadım gitti.. Son haline lafım yok artık vereceğini verdi belli bir yaşa ulaştı ve haklı olarak gönderildi ama ''ya sneijder ne yaptı ilk sezon derseniz ''sizin futbol yorumunuzu kimse ciddiye almaz

Onlara futbol cahili deyip ciddiye almayacaksın.

Bunu yalayanlar zaten hep maç sonları ortalıktan kaybolup bir sonraki maç yaklaştığında maçı alacak diye hep kendilerini kandırıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt