Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya olmaması kötü oldu. Trabzon,KPaşa ve Sivas maçının 70 dakikası olmadığında ne hallere düştük biliyoruz.

Bazı oyuncuların değeri yokluğunda anlaşılıyor. O pozisyonu oynayacak 2.oyuncu yok. Umarım bu kez hiç aramayız.

Satsan satamazsın bunu seneye ama net yerine adam lazım.

Lux yedek olur bu artık işte.

Haftaya bunun yokluğunda lines 11 olmalı dinamik oyunu ile gomise gol attırabilecek kapasitede. Mariano ile arkalı önlü oynasınlar.

Bizim için yaptığı en faydalı şeylerden biri gelecek hafta cezalı olması filandır. Neyini arıcaz bu kamilin rakibe asist yapan bir oyuncu eksik olur en fazla saçma sapan kart görüp takımı eksik bırakma potansiyeli de belli ölçüde azalmış olur.

Sanki deplasman maç Ta topu alıp maç kazandırdı da bunu aricakmisiz

Haftaya olmaması kötü oldu. Trabzon,KPaşa ve Sivas maçının 70 dakikası olmadığında ne hallere düştük biliyoruz.

Bazı oyuncuların değeri yokluğunda anlaşılıyor. O pozisyonu oynayacak 2.oyuncu yok. Umarım bu kez hiç aramayız.

İçerde evet ama depte beş kuruş top oynamıyor belhanda, Onur. Son 2 depte 60 da oyundan çıktı.

Eskiden iç sahada arada iyi oynardı artık içerdede, dışardada rezil oynuyor.

Yazmayayım diyorum dayanamiyorum bugün attığı dirsek gecen hafta yaptığı hareket laubali tavırlar umursamiyor umrunda değil ki şampiyonluk iki pas yapamıyor şu pozisyon kirmiziydi

Bugün yaptığı da sarıyla iyi kurtardik akla izana sığmıyor

İçerde evet ama depte beş kuruş top oynamıyor belhanda, Onur. Son 2 depte 60 da oyundan çıktı.

GB maçında tam baskıyı kurduğumuz anda çıktı 60'dan sonra pozisyon üretemedik bir duran top karambolu dışında.

Yerine ikame edecek oyuncu yok. Performansı vasatta olsa bunu kabul etmek lazım. Ne Selçuk,Ne Feguli oranın oyuncusu değil.

GB maçında tam baskıyı kurduğumuz anda çıktı 60'dan sonra pozisyon üretemedik bir duran top karambolu dışında.

Yerine ikame edecek oyuncu yok. Performansı vasatta olsa bunu kabul etmek lazım. Ne Selçuk,Ne Feguli oranın oyuncusu değil.

Yerine oyuncu yok ona katılırım ama depte top oynamıyor belhanda sende bunu kabul et lütfen.

Atiyorum mesela Linnes sag beke gecse Mariano da bu gereksizin yerine oynasa Mariano bundan kat kat daha iyi oynamazsa bende hic birsey bilmiyorum.

Her maç futbol literatürüne yeni saçmalıklar kazandırıyor tek başına. Takım arkadaşlarının topuklarına ve sırtına attığı paslardan sonra bugün ikinci yarının başlarında kayarak müdahale ile topu kazanan takım arkadaşına ayağa kalkmasına fırsat vermeden tekrar yerde yatan arkadaşına atarak güzel bir rakip akını başlattı yani abi sağlıklı bir insan bunu neden yapar ya??? Bildiğin çıldırdım ki genelde sakin kalırım ama bu nedir olm bu ney ya gerçekten

Bugün kaç pozisyon üretti? Bi tutturdunuz bu olmayınca pozisyon bulamiyormusuz...

Bu herif ile hiç alakalı değil, bana göre haftaya en rahat deplasman haftasını gecirecez

Niye Mariano, Fernando, Linnes felan sakatlaniyor da bu sakatlanmiyor

Zaten bunun yapacağını bugün linnes yaptı, başakşehir de bunun yapacağını gitti Mariano yaptı...

Yerine eray oynasın daha çok katkı verir stadda izledim yinede bir halt göremedim paso rakibe çalışıyor bir şut çekti ondada şut mu geri pas mı belli değil, pas atıyor ya gücü yetmiyor kısa kalıyor yada yanlış yere atıyor.

Çok basit top kayıpları yapıyor, kontraya çıkacağımız pozisyonlarda topu alıp ya geriye dönüyor yada saçma sapan bir pas atıyor.

Elestiri yapmakta haklisiniz fakat merak ettigim birsey var, bu ve Feghouli gelecek sezon takimda kalirsa ve banko 11 oynarsa, ki ikiside bence kalacak ve banko 11de oynamaya devam edecek, ne yapacaksiniz? Belhanda'nin konusu kitlenir galiba : D

Elestiri yapmakta haklisiniz fakat merak ettigim birsey var, bu ve Feghouli gelecek sezon takimda kalirsa ve banko 11 oynarsa, ki ikiside bence kalacak ve banko 11de oynamaya devam edecek, ne yapacaksiniz? Belhanda'nin konusu kitlenir galiba : D

Peh peh peh banko 11 miş sen hayal etmeye devam et.

Elestiri yapmakta haklisiniz fakat merak ettigim birsey var, bu ve Feghouli gelecek sezon takimda kalirsa ve banko 11 oynarsa, ki ikiside bence kalacak ve banko 11de oynamaya devam edecek, ne yapacaksiniz? Belhanda'nin konusunu kitlenir galiba : D
Yani biz cildircaz, bu herif futbol oynamicak, feghouli de etleri devam lopurliyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt