Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarı aldığı pozisyonsa konu alakası yok kırmızıyla. Sezon başından beri hemen hemen her maçta vücudunu o şekilde rakiple top arasına koyuyor. Medelin boyuyla alakalı Allahtan biraz daha kısa değil medel, amanallah başka yeriyle temas edebilirdi suratına.
Eğer donk alabilseydi talisca nin ki kırmızıydi asıl .
Adam olup ayakta olmayı tercih etti bizimksi

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
4cm var aralarinda

donk ve bunun yerine 2 tane n'diaye tarzı 8 numara almak lazım.seneye 10 numarasız 4-3-3 oynayalım.10 numaraların devri bitti artık

Arap kral kankasi feg ile beraber son haftalarda vites yukselterek formunu zirveye tasiyacaktir

4 derbiden 10 puanla cikmamizi krala baglamayalim mi ne yapalim

Arap kral kankasi feg ile beraber son haftalarda vites yukselterek formunu zirveye tasiyacaktir

Evet krala bağlayalıbiliriz 10 puanı, kadıköyde güzel bir vuruş yapıp ekibimizi öne geçirseydi şimdi 4 derbide 12 puan almış olacaktık

Trollük sana yakismiyor be Sinan.

Marjinallige devam etmelisin, bence bu konuda cok iyisin yigidi öldür hakkini yeme.

ulan o dirsege kirmizi verseki firat bence sari. bir cuval inciri. b.k edecektin. seni araplara verip ndiaye 10 no oynasaydi coktan sampiyonduk. seneye seni gormek istemiyorum.

İşe yaramaz apaçi yine bir halt yapmadı.Ben 10 numara oynayıpta maça bu kadar etkisi az olan futbolcu görmedim.Kol gibi kazığı yedik.

Sanirim bir arap daha eklememiz lazim ki cete kurabilsinler , iki tane yetmiyor

Ama salah gelse herkes arap marap demez gelsin derdi muhtemelen

Kasimpasadan mahmud hassan iyi bir alternatif

Cezayir , fas yanina bir misirli iyi gider !

bu adam ne işe yarıyor ne yapıyor hala belli değil,koca sezon bitti. kimse de şimdi ses etmiyor, resmen mahalle maçlarında fasulyeden oynayan veletler gibi dolanıyor sahada. kırmızı yememesi,top kaptırmaması için her maç dua ediyoruz.

Yerine eray oynasın daha çok katkı verir stadda izledim yinede bir halt göremedim paso rakibe çalışıyor bir şut çekti ondada şut mu geri pas mı belli değil, pas atıyor ya gücü yetmiyor kısa kalıyor yada yanlış yere atıyor.

Çok basit top kayıpları yapıyor, kontraya çıkacağımız pozisyonlarda topu alıp ya geriye dönüyor yada saçma sapan bir pas atıyor.

Ya bir de bu adamın pasörlüğünü övenler vardı. Adam 2 metreye pas atamıyor hem de üzerinde baskı yokken.
Direnç katıyormuş, top kapıyormuş. Biz bu adamı bunun için mi aldık?100 bin dolara Barış Özbek'i oynatalım o zaman. Bundan 1,5-2 km. fazla koşar her maç. Daha fazla top kapar, daha fazla direnç katar. Arada gol bile atardı.

Transferine karşıydım ama bu kadar rezil bir performans kesinlikle beklemiyordum,Pas atamıyor pas.Yani baya baya pas atamıyor adam isabetli bir şekilde, ara pas falan demiyorum normal pas yani.Çok ilginç.

Evet beğeniyorum, ve evet sevindim oynamicak diye, ama babam mı dedi sarı kart ye diye,başka hakem olsa kırmızı Da verebilir, fener maçın Da aynısını yapmadı mi?

Gram beyin yok bunda, bir kaç hareketi vardı 60 dakikalar da, cidden kırmızı yemek için yirtindi ve bende terime sovuyordum bunu niye cikarmiyor diye çünkü kırmızı gelecekti

ea898989772c669a7ef9065eb1114d68.jpg

6 mayıs için daha bir heves yaptırdı reyiz

Can sabah aksam burdasin bi git Allahini seversen bi insan Tutugu takimin Futbolcusunun kotu oynamasindan zevk alir mi Belhanda kotu.oynadikca. Adam.zevkle.geliyor evet Sen bildin Belhanda kotu cikti helal olsun

Evet zevkten resmen mayıştım bugün yine kendimden geçtim sayesinde.

Morfium etkisi yaratıyor bende Belhanda nın kötü oynaması. O derece yani.

Noktalamalara dikkat etsen senin yazdıklarını belki daha iyi anlayabilirdim.

sent via GSC

Rezalet, canlı izleyince daha da kötü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt