Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya var ya bitiyorum su "Belhanda yokken atak gelistiremiyoruz" sacmaligina.

Bunu duyan gören de sanir ki Belhanda varken deplasmanda futbol oynuyoruz cosuyoruz. Belhanda olsa da olmasa da bu takim deplasmanlarda dökülüyor. Hadi tezinizi cürütmek icin baska bir pencereden bakalim, Belhanda deplasmanlarda 0 gol 0 asist ile oynuyor. Bu adam bizim ataklarimiz icin deplasmanda bu kadar önem sarf etse es kaza bir tane bile asist yapamaz miydi mesela?

Bu sezon en iyi oynadigimiz deplasman maclarinin basinda gelen mac mesela kesinlikle Kayseri deplasmani, ahh ne tesadüf o macta da Belhanda yoktu. Hani Belhanda olmayinca atak gelistiremiyorduk hani cok önemliydi bu adam?

Savunacagim diye kiliktan kiliga girmeye gerek yok 31 hafta oldu artik herkes göte göt diyebilecek kadar izledi bu adami. Bal gibi ortada hersey bombos herifin teki, deplasmanlarda genel haline arti olarak daha fazla hayalet kiligina bürünüyor.

Kasimpasa macinin ilk yarisinda da Belhandasiz gayet iyiydik.Eren'le cift forvete dondukten sonra 2.yari orta saha zayifladi.

8 maçtır gol atamıyor , asist yapamıyor , asistin asisti yapamıyor evet bu bir 10 numara

Yediği kart kadar skora katkı yapsa yeter ya herşeyi geçtim

Sanirim bir arap daha eklememiz lazim ki cete kurabilsinler , iki tane yetmiyor

Ama salah gelse herkes arap marap demez gelsin derdi muhtemelen

Kasimpasadan mahmud hassan iyi bir alternatif

Cezayir , fas yanina bir misirli iyi gider !

Arap baharini mi getireceksin takima..

Arkadaş bu adam şut çekmesini bilmiyor, toplara elle karpuz atar gibi vuruyor, nasıl o kadar gol atmış fransada anlamadım. Kritik paslarda eli ayağına dolanıyor, zamanlaması berbat. Umarım sezon sonu elimizden çıkartabiliriz bir arap takımına.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhandadan kalkip linnes disiplini zaten bekleyemezsin . Bu adam her maca olsa da olur olmasa da , ben bu kadar yapabiliyorum edasi ile cikiyor

Gelmis fastan buraya dunyanin parasini aliyor , gayet normal buluyorum tavirlarini

Hep soyluyorum oyuncuya bu tip sebeplerden kizilmaz , bunlar yonetimsel hatalardir , almayacaksin bu kadar basit , aldiysan da katlanacaksin

Hayatımda izlediğim en boş futbolcu teneke ya

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Çinlilere ve Araplara şimdiden önermek lazım 6-7m kazansak yeter

HRALLL!

IMG_20180430_210434.webp

Evet zevkten resmen mayıştım bugün yine kendimden geçtim sayesinde.

Morfium etkisi yaratıyor bende Belhanda nın kötü oynaması. O derece yani.

Noktalamalara dikkat etsen senin yazdıklarını belki daha iyi anlayabilirdim.

sent via GSC
Turkcem iyi değil bunun farkindayim noktalama konusunda cok zayifim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt