- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
3 mac sonra sezon bitiyor evet
Belhanda için Gs sezonu bitiyor evet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 mac sonra sezon bitiyor evet
Yusuf boş boş fotolar atmazsan sevinirim
Hadi ''Modern 10 numara'' için yeterince defansif katkı veriyor diyelim (Gerçi kaptırdığı toplar ve attığı kötü paslarla o katkısını da nötrlüyor ya neyse!).
Yahu herifin ''Modern bir 6 numara'' nın etmesi gerektiği kadar bile rakip defans ve kaleciyi tehdit edemediğini gerçekten göremeyenler mi var?.
Böyle birinden Galatasaray seviyesinde bir takıma orta saha oyuncusu olmaz; 6-8-10, hiçbiri, çok net...
Bir ara sol kanat denenmesini düşünmüştüm de onu yapabilecek patlayıcılık da hiç yok. Hem her şeyi yapsa bile son harekette yine sıçar zaten.
Seneye takımın önemli ''Koz'' larından biri diye yola çıkılacağı ihtimali futboldan soğuma sebebi olacaktır birçok takımdaş için...
YhhBOS OL BOS OL BOS OL
Herif 3.kez Satiyordu bizi. Harbiden seref yoksunu birisi
...Üstü senin olsun, demeyi unutmuşum!Menajer filan olsan da bu olağanüstü yeteneği bizden koparsan keşke (Bizi bu hödükten kurtarsan anlamında diyorum elbette, çaktırma). 3-4 milyon bonservise razıyım:cool:
...
Belhanda istese yarın Sevilla ya gider.
Menajer filan olsan da bu olağanüstü yeteneği bizden koparsan keşke (Bizi bu hödükten kurtarsan anlamında diyorum elbette, çaktırma). 3-4 milyon bonservise razıyım:cool:
...
Lütfen gitmek istesin, bu adi ligde harcamasın o göremediğimiz nadide yetenek(?!)lerini...Belhanda istese yarın Sevilla ya gider.
Belhanda istese yarın Sevilla ya gider.
Menajer filan olsan da bu olağanüstü yeteneği bizden koparsan keşke (Bizi bu hödükten kurtarsan anlamında diyorum elbette, çaktırma). 3-4 milyon bonservise razıyım:cool:
...
Keşkeydi ama almadı köftehorlar!Sevilla salak mi bunu alsin dicem, herifler carole i aldi bizden qweqerqwe