- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Sevilla alırsa güzel bir paraya sevilla forması alırım net
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkesin aksine beklentim sürüyor benim. Belhandada birşey eksik ama ne. Konsantrasyon mu, uyum mu, başka birşey mi bilmiyorum ama bu kadar yetenekli olup gösterememesi enteresan. Saçmaladığı çok yer oluyor. Umarım düzelir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kral olmak kolay değil üstadEkli dosyayı görüntüle 21431
Klubune tavani 2 milyon euro olan bonservis bonusunun 750 bin euro luk kismi daha simdiden odenecek
Reis de puan basi 5 bin euro olmak uzere yaklasik 350 bin euro daha kazanacak , 200 bin euro da puan primi bonusu ile ailesini sevindirecektir
Bu sartlar 2021 haziranina dek surecek olup kral da sahada karsiligini verecektir
Çünkü plansız hareket ediyoruz, hiç bir bilgim planımız yok, boş hayallerin peşinde koşuyoruz, sonra sezon başlanmış oluyor ve acaip fiyatlara sönük oyuncular alıyoruzOyuncu sattığımız zamanda giden oyuncu 1 alıyorsa gelen 2.5 alıyor, zaten vergilerin düşük olduğu bir ülke burası ne gerek var anlamıyorum maaşları şişirmenin
Onlarda babel 2.1 q7 1.6 alıyor diye biliyorum bu hamleleri iyiydi ama pepe, negredo ve lens hamleleride onların belini bükecek gibiÇünkü plansız hareket ediyoruz, hiç bir bilgim planımız yok, boş hayallerin peşinde koşuyoruz, sonra sezon başlanmış oluyor ve acaip fiyatlara sönük oyuncular alıyoruzOyuncu sattığımız zamanda giden oyuncu 1 alıyorsa gelen 2.5 alıyor, zaten vergilerin düşük olduğu bir ülke burası ne gerek var anlamıyorum maaşları şişirmenin
Bjk talisca yi nasıl aldı?
Ha öbür hareketleri boş du bjk nin ama ucuza da oyuncu bulunuyor