Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevilla alırsa güzel bir paraya sevilla forması alırım net

Sevilla ne yapsın bu gereksizi.

sent via GSC

Sevilla o malligi bir kere yaptı bir daha yapmaz. Başka bir gerizekalı kulüp bulmamız lazım.

Tek forvet oynayan bir takımda forvet arkası oynuyorsun.Birde şu ligin en büyük takımında oynuyorsun. gol , asist katkısının bu kadar düşük olması inanılmaz.
Bu tamamen futbol zekası, futbol bilgisi ile alakalı..

Heleki maç içerisinde yaptığı şuursuz hareketler yokmu tam bir skandal.Bu futbolcuyu daha önce 10 maç izleyen adam futbolcu olarak yetersizliğini geçtim sırf bu hareketlerinden dolayı transfer etmez. Ama biz transferi geçtim inanılmaz paralar verdik.

Bu adamı bu maliyetlerle kim aldırdıysa klüp açıklamalı.Hatta buna maiconda dahil.

Herkesin aksine beklentim sürüyor benim. Belhandada birşey eksik ama ne. Konsantrasyon mu, uyum mu, başka birşey mi bilmiyorum ama bu kadar yetenekli olup gösterememesi enteresan. Saçmaladığı çok yer oluyor. Umarım düzelir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkesin aksine beklentim sürüyor benim. Belhandada birşey eksik ama ne. Konsantrasyon mu, uyum mu, başka birşey mi bilmiyorum ama bu kadar yetenekli olup gösterememesi enteresan. Saçmaladığı çok yer oluyor. Umarım düzelir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence hiç bekleme, hani tek kötü oynar anlarım bi yere kadar, ama kırmızı kart peşinde olan bir futbolcu nun iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.

2-0 öndegız, ve bu herif sanki biz yenilmiş gibi hal vardı, cidden gıcık oldum.

O paralara zaten yetersiz in yetersizi bide işte karaktersiz

Su saatten sonra bu adamla ilgili alacağım en güzel haber ıyi bir fiyata başka bir takıma itelenmis olması. Hicbir beklentim yok.

Araplara satarız müslüman olması da avantaj Al-Sadd zamanında canımız ciğerimiz Keita'yı almıştı bunu da alsın

F198F3E0-AE69-4B82-AAF2-1F6A39DFFCC8.webp

Klubune tavani 2 milyon euro olan bonservis bonusunun 750 bin euro luk kismi daha simdiden odenecek

Reis de puan basi 5 bin euro olmak uzere yaklasik 350 bin euro daha kazanacak , 200 bin euro da puan primi bonusu ile ailesini sevindirecektir

Bu sartlar 2021 haziranina dek surecek olup kral da sahada karsiligini verecektir

Kulübü direk bu herif in üzerine yapsaydık, cl gelirleri oyla car cur ediliyor

10 milyon Euro bonservis gerçekten absürt bir rakam olmuş. Umarım bir şekilde para elde edebiliriz tekrardan.

Ekli dosyayı görüntüle 21431

Klubune tavani 2 milyon euro olan bonservis bonusunun 750 bin euro luk kismi daha simdiden odenecek

Reis de puan basi 5 bin euro olmak uzere yaklasik 350 bin euro daha kazanacak , 200 bin euro da puan primi bonusu ile ailesini sevindirecektir

Bu sartlar 2021 haziranina dek surecek olup kral da sahada karsiligini verecektir
Kral olmak kolay değil üstad

Hep soyledim . Bu sadece belhanda , ise yarayan ya da yaramayan marianosundan maiconuna fegoulisinden muslerasina fernando gomisine selcuk a dek oyle paralar oduyoruz ki

Her sene sampiyonluk ve direkt sampiyonlar ligi bizi sadece basa bas getirse yine sansliyiz

Yurt ici gelirler euro nun 5 TL olmasi ile zaten hic bir seye yetmez , erir gider

Bu sarmaldan oyuncu satisi disinda hic bir yolla cikilamaz

Oyuncu sattığımız zamanda giden oyuncu 1 alıyorsa gelen 2.5 alıyor, zaten vergilerin düşük olduğu bir ülke burası ne gerek var anlamıyorum maaşları şişirmenin

Oyuncu sattığımız zamanda giden oyuncu 1 alıyorsa gelen 2.5 alıyor, zaten vergilerin düşük olduğu bir ülke burası ne gerek var anlamıyorum maaşları şişirmenin
Çünkü plansız hareket ediyoruz, hiç bir bilgim planımız yok, boş hayallerin peşinde koşuyoruz, sonra sezon başlanmış oluyor ve acaip fiyatlara sönük oyuncular alıyoruz

Bjk talisca yi nasıl aldı?

Ha öbür hareketleri boş du bjk nin ama ucuza da oyuncu bulunuyor

Çünkü plansız hareket ediyoruz, hiç bir bilgim planımız yok, boş hayallerin peşinde koşuyoruz, sonra sezon başlanmış oluyor ve acaip fiyatlara sönük oyuncular alıyoruz

Bjk talisca yi nasıl aldı?

Ha öbür hareketleri boş du bjk nin ama ucuza da oyuncu bulunuyor
Onlarda babel 2.1 q7 1.6 alıyor diye biliyorum bu hamleleri iyiydi ama pepe, negredo ve lens hamleleride onların belini bükecek gibi

Geçmiş sayfalarda kalan birşeye değineceğim belhandanın hareketinin kırmızıyla uzaktan yakından alakası yok.. belhanda dirsek atmıyor önce bu kounda anlaşalım koluyla boynuna vuruyor orada ince bir çizgi var...Kolla vurmak pozisyon almaya çalışırken istem dışı yapılabilir ama dirsek kasıtlı olarak rakibi sakatalmaya yönelik bir harekettir..O yüzden sarı kart net doğru karardı..Yok fırat verirdi yok turuncuydusu yok bu işin ben kasıtlı yaptığına inanmıyorum kesinlikle mesela talsica itinin donka yaptığı harekete bakın bunda düpedüz kasıt var ve birebir aynı pozisyon o da koluyla boynuna vuruyor donkun...Şu hareket çoğu zaman konuşulmadı bile hele trt'De teknik analiz var ordaki elemana ana avrat dümdüğz girdim gece gece taliscanın hareketinde faul bile yok dedi güler misin ağlar mısın ?

Gelgelelim performansına umutluydum yalan yok ama oynadığı 2. -3. maç bundan bir cacık olmayacağınısöyledim yüzyılda geçse belhanda adam olmaz..Bakın feghouli de kötü ama onda adam olabilme ihtimali var bu herifte 0 resmen.. Feghouli girdiği ilk maçı kazandırmıştı bize soluyla asmıştı uzaktan daha attığı birçok gol var kötü de olsa 2-3 maçı kazandırdı bu herif daha 1 maç kazandırmadı bize şaka gibi ulan sinan gümüş bie 2 tane maç kazandırdı her maç 90 dk.. oynuyorsun insan bir utanır ya

Negredo tutmadi , gomez cenk ve aboubakar etkisi yaratamadi . Ki baya klas adamdir , ama yumusak kaldi buraya , soldado da kismen oyle , ki bence estetik ve forvet ozellikleri olarak bir numaradir soldado ama fizik yetersizligi sebebiyle burada gomis gibi drogba gibi elmander gibilerin etkisini yapamaz

Cenk i o paraya gondermek dogruydu ama iste hep de duses atamiyorsun . Gomez alman disiplini , onda riskin dusuk ama aboubakar bir sansti , onu alip cenk i oyle satacak negredoyu da hic almayacaklardi

Talisca buyuk kismet , oyuncunun klubu ile sorunlarini iyi degerlendirdiler , nagatomo ve fernando ile beraber en akilci 3 hamleden biridir

Marcelo gittiginde de yazmistim , pepe savunma bakani kabul ama marcelo cok etkili bir stoper diye ama ona da iyi para verdiler , fb nin kjaer i gibi 2 harika stoper para ugruna gitmeliydi ve gittiler

Bjk nin en buyuk kaybi gokhanin form dusuklugu ile canerin uzun suren ceza ve sakatliklariydi , adriano harika bir bek ama sadece defansta . 1-2 gol atar ama asla caner dinamizmi veremez

Oguzhan ve atiba da bu sezonun hayal kirikliklari

Ama bence kilit konu love ile larin in bir turlu takima katilamamasi oldu . Dikkat ederseniz bjk kritik maclarin hepsini gol sorunu ile yitirdi . Ayni bizim gibi

Onlar icin kader maci basaksehir deplasmaniydi , 10 kisilik takima beraberligi bile kurtaramadilar , en buyuk darbe oydu .

Biraz gereksiz uzun bir bjk degerlendirmesi oldu ama onlarin bu yaptigi transfer hamleleri ve tutmamasinin bizdeki belhanda ornegi ile iliskisi kurulabilsin diye yazdim ... bugun 11 oyuncuya da mecburuz ve bir sekilde oynuyorlar , 12-13 umuz yok .. zorlarsan sinan var iste

Haliyle su an hepsi oynadigi icin bedelleri bir sekilde karsiliyorlar havasi var ama bjk gibi zar atmaya baslarsak transfer sezonunda , oynayanlar kadar oynamayanlar da asiri kazaniyor olacak ve bunu finanse etmemiz mumkun degil

Bu hafta cezalı. Deplasman da 10 kişi oynamak zorunda kalmayacağız çok şükür.

Dong - Fernando
Selçuk
Bu şekilde olabilir ama hoca

Dong-Fernando
Feghouli
yapacak büyük ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt