Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
Reis kalıcı belli hoYounes Belhanda: Kendimi burada özgür hissediyorum. İnsanlar dininize göre yargılamıyor sizi, bu da sizin iyi hissetmenizi sağlıyor. Türkiye’de herkes dinini özgürce yaşayabiliyor diyebilirim.
![]()
Reis kalıcı belli hoYounes Belhanda: Kendimi burada özgür hissediyorum. İnsanlar dininize göre yargılamıyor sizi, bu da sizin iyi hissetmenizi sağlıyor. Türkiye’de herkes dinini özgürce yaşayabiliyor diyebilirim.
![]()
Oğlu gibi seviyor adam yollamazTalip çıkarsa hemen postalar hoca bunu.Buna bizim verdiğimiz maaşı verecek dünya üzerinde başka bir keriz takım var mı bilemiyorum ama orta yol bulunup hemen yollanır.Sağlam bir temizlik bekliyorum zaten sezon sonu
Oğlu gibi seviyor adam yollamaz![]()
Evet resimlerden buna kanaat getirdim, ben ikna oldum ya sen?Varsa yoksa belhanda diyormuş hocamız
Tabi,eminim öyledirOğlu gibi seviyor adam yollamaz![]()
Göbeğini bırakıp gelirse olabilirFatih hoca sezon sonu Belhanda'yi sutlayip Al Gharafa'dan Sneijder'i geri cagirir mi?

Hocanin boyle sneijdera sarildigini hatirlamiyorum. Way be Younes bu camianin ewladi olmus.Terimin bjk maçında sarildiginida koyalım pls
Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız
Fatih hoca sezon sonu Belhanda'yi sutlayip Al Gharafa'dan Sneijder'i geri cagirir mi?

Yani sende artık umudu kestin bu sezon zor atar golCl de taklayi görür gibiyim
Sarilamaz çünkü göbekten yaklaşamazHocanin boyle sneijdera sarildigini hatirlamiyorum. Way be Younes bu camianin ewladi olmus.Terimin bjk maçında sarildiginida koyalım pls

Adam Al Garafada bile ilk 11e giremiyorSarilamaz çünkü göbekten yaklaşamaz![]()
![]()
![]()