- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
hemen satılsın nöbeti açın lütfen
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçimde kalmasın satılıp ofansif orta sahaya Sneijder'in 1+1 yıllık imzalamasını istiyorum.
iyi olur, 4. ve 6. olmustuk bir de 8. olalim
O sezonları tek bir oyuncuya bağlamıyorsundur sanırım. 6.olduğumuz sezondan bir örnek: Beşiktaş maçı deplasmanına çıktığımız kadroya bak (yedeklere bakma sakın!)
Beşiktaş JK - Galatasaray SK, 14 Ara 2015 - Süper Lig - Maç raporu
baglamiyorum renktas da sneijder mi kalmis bu saatten sonra, kendisi son sampiyonlugumuzda yani 2015te hafizalarimizdaki yerini korusa ve kendisini hurmetle ansak daha iyi diye dusunuyorum dogrusu
belhandayi da aldigimiz paraya satabilirsek harbiden mucizevi olur
Yaşında ne sorun var ki? En bariz örnek Emre Belözoğlu Sno'dan 4 yaş büyük olmasına rağmen Başakşehir'e çok bariz katkıları oldu bu sezon da. Adebayor da keza. Jonas, Gabi, Quagliarella, Defoe, Dani Alves hala oynuyor. Drogba bize o yaşlarda gelmişti. Fiziğine baktığı taktirde bir oyuncunun yaşı çok fazla etkilemez diye düşünüyorum. Sneijder'i istememin sebebi şu: Kalitesi ne olursa olsun oyuncuların kulüple kimyasının uyuşmasına inanırım. Lens'in Fenerbahçe'de başarılıyken Beşiktaş'ta tutmaması gibi. Van Persie'nin Fenerbahçe macerası gibi. Galatasaray'a City'den gelen Elano gibi.
Galatasaray ile Sneijder'in kimyaları fazlasıyla tuttu ve Sneijder tüm tecrübesini, kalitesini, tutkusunu bu kulüp için gösterebilecek biri halini aldı. Belhanda (eğer satılırsa) yerine gelecek oyuncunun ne kadar uyup uyamayacağı belirsiz. Sneijder hafızamda hangi maç olursa olsun en çok çabalayan oyunculardan biri olarak var. Ve şu da var tabii bu tercihte: Uefa'nın olası transfer yaptırımı. Elimiz güçlü olsa bu konuda Sneijder baş isteklerimden biri olmazdı. Kısa sürede bir başarı isteği ve Uefa kısıtlamaları Sneijder şıkkını ön plana çıkarıyor.
Sat sat,hemen sat :cool::cool: bu adama 3-4 sene daha katlanılmaz
Sneijder i boşverelim artık o iş geçti.Belhanda hakkında ne düşünüyorsun heisYaşında ne sorun var ki? En bariz örnek Emre Belözoğlu Sno'dan 4 yaş büyük olmasına rağmen Başakşehir'e çok bariz katkıları oldu bu sezon da. Adebayor da keza. Jonas, Gabi, Quagliarella, Defoe, Dani Alves hala oynuyor. Drogba bize o yaşlarda gelmişti. Fiziğine baktığı taktirde bir oyuncunun yaşı çok fazla etkilemez diye düşünüyorum. Sneijder'i istememin sebebi şu: Kalitesi ne olursa olsun oyuncuların kulüple kimyasının uyuşmasına inanırım. Lens'in Fenerbahçe'de başarılıyken Beşiktaş'ta tutmaması gibi. Van Persie'nin Fenerbahçe macerası gibi. Galatasaray'a City'den gelen Elano gibi.
Galatasaray ile Sneijder'in kimyaları fazlasıyla tuttu ve Sneijder tüm tecrübesini, kalitesini, tutkusunu bu kulüp için gösterebilecek biri halini aldı. Belhanda (eğer satılırsa) yerine gelecek oyuncunun ne kadar uyup uyamayacağı belirsiz. Sneijder hafızamda hangi maç olursa olsun en çok çabalayan oyunculardan biri olarak var. Ve şu da var tabii bu tercihte: Uefa'nın olası transfer yaptırımı. Elimiz güçlü olsa bu konuda Sneijder baş isteklerimden biri olmazdı. Kısa sürede bir başarı isteği ve Uefa kısıtlamaları Sneijder şıkkını ön plana çıkarıyor.
olabilir renktas sneijder cok kaliteli topcu dedigin gibi ama son champ oldugumuzdan beri dususe gecti herif bariz bir sekilde yasla mi yoksa istekle mi alakali bilemiyorum ama ozellikle clyi de dusunursek sneijderle falan orda patatese donusebiliriz, sneijder gibi oyuncularin devri geciyor zira
Sneijder i boşverelim artık o iş geçti.Belhanda hakkında ne düşünüyorsun heis
olabilir renktas sneijder cok kaliteli topcu dedigin gibi ama son champ oldugumuzdan beri dususe gecti herif bariz bir sekilde yasla mi yoksa istekle mi alakali bilemiyorum ama ozellikle clyi de dusunursek sneijderle falan orda patatese donusebiliriz, sneijder gibi oyuncularin devri geciyor zira