Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hemen satılsın nöbeti açın lütfen

Son düzenleme:
İnşallah doğrudur Uğur Karakullukçu 'nun haberi

Belhanda +10 mil. €
Maicon 5-6 mil. €
Rodrigues 20-25 mil. €

Resmen muazzam bir bütçe oluştururuz al-sat dengesi için

Gün şahane devam ediyor ŞAHANE ?

695B51D0-90B4-4D76-93DC-4F6A9DB225F2.webp

İçimde kalmasın satılıp ofansif orta sahaya Sneijder'in 1+1 yıllık imzalamasını istiyorum.

Hadi güle güle. Oh be kurtulduk kazmadan.

Gerçekten büyük sabır gösterdik,feghuli ile birlikte Güle güle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan Ugur K. eger yalan söylüyorsan bosu bosuna ümitlerimizle oynayip Galatasaraylilari kandiriyorsan iki elim yakanda olur.

Bugün yine rakibe asist yapmak icin elinden geleni yapti bu apaci. Insallah tez zamanda senden ebediyen kurtulacagiz. Kurtulacagimiz gün göbek atabilirim hatta.

O sezonları tek bir oyuncuya bağlamıyorsundur sanırım. 6.olduğumuz sezondan bir örnek: Beşiktaş maçı deplasmanına çıktığımız kadroya bak (yedeklere bakma sakın!)

Beşiktaş JK - Galatasaray SK, 14 Ara 2015 - Süper Lig - Maç raporu

baglamiyorum renktas da sneijder mi kalmis bu saatten sonra, kendisi son sampiyonlugumuzda yani 2015te hafizalarimizdaki yerini korusa ve kendisini hurmetle ansak daha iyi diye dusunuyorum dogrusu
belhandayi da aldigimiz paraya satabilirsek harbiden mucizevi olur

baglamiyorum renktas da sneijder mi kalmis bu saatten sonra, kendisi son sampiyonlugumuzda yani 2015te hafizalarimizdaki yerini korusa ve kendisini hurmetle ansak daha iyi diye dusunuyorum dogrusu
belhandayi da aldigimiz paraya satabilirsek harbiden mucizevi olur

Yaşında ne sorun var ki? En bariz örnek Emre Belözoğlu Sno'dan 4 yaş büyük olmasına rağmen Başakşehir'e çok bariz katkıları oldu bu sezon da. Adebayor da keza. Jonas, Gabi, Quagliarella, Defoe, Dani Alves hala oynuyor. Drogba bize o yaşlarda gelmişti. Fiziğine baktığı taktirde bir oyuncunun yaşı çok fazla etkilemez diye düşünüyorum. Sneijder'i istememin sebebi şu: Kalitesi ne olursa olsun oyuncuların kulüple kimyasının uyuşmasına inanırım. Lens'in Fenerbahçe'de başarılıyken Beşiktaş'ta tutmaması gibi. Van Persie'nin Fenerbahçe macerası gibi. Galatasaray'a City'den gelen Elano gibi.

Galatasaray ile Sneijder'in kimyaları fazlasıyla tuttu ve Sneijder tüm tecrübesini, kalitesini, tutkusunu bu kulüp için gösterebilecek biri halini aldı. Belhanda (eğer satılırsa) yerine gelecek oyuncunun ne kadar uyup uyamayacağı belirsiz. Sneijder hafızamda hangi maç olursa olsun en çok çabalayan oyunculardan biri olarak var. Ve şu da var tabii bu tercihte: Uefa'nın olası transfer yaptırımı. Elimiz güçlü olsa bu konuda Sneijder baş isteklerimden biri olmazdı. Kısa sürede bir başarı isteği ve Uefa kısıtlamaları Sneijder şıkkını ön plana çıkarıyor.

Yaşında ne sorun var ki? En bariz örnek Emre Belözoğlu Sno'dan 4 yaş büyük olmasına rağmen Başakşehir'e çok bariz katkıları oldu bu sezon da. Adebayor da keza. Jonas, Gabi, Quagliarella, Defoe, Dani Alves hala oynuyor. Drogba bize o yaşlarda gelmişti. Fiziğine baktığı taktirde bir oyuncunun yaşı çok fazla etkilemez diye düşünüyorum. Sneijder'i istememin sebebi şu: Kalitesi ne olursa olsun oyuncuların kulüple kimyasının uyuşmasına inanırım. Lens'in Fenerbahçe'de başarılıyken Beşiktaş'ta tutmaması gibi. Van Persie'nin Fenerbahçe macerası gibi. Galatasaray'a City'den gelen Elano gibi.

Galatasaray ile Sneijder'in kimyaları fazlasıyla tuttu ve Sneijder tüm tecrübesini, kalitesini, tutkusunu bu kulüp için gösterebilecek biri halini aldı. Belhanda (eğer satılırsa) yerine gelecek oyuncunun ne kadar uyup uyamayacağı belirsiz. Sneijder hafızamda hangi maç olursa olsun en çok çabalayan oyunculardan biri olarak var. Ve şu da var tabii bu tercihte: Uefa'nın olası transfer yaptırımı. Elimiz güçlü olsa bu konuda Sneijder baş isteklerimden biri olmazdı. Kısa sürede bir başarı isteği ve Uefa kısıtlamaları Sneijder şıkkını ön plana çıkarıyor.

olabilir renktas sneijder cok kaliteli topcu dedigin gibi ama son champ oldugumuzdan beri dususe gecti herif bariz bir sekilde yasla mi yoksa istekle mi alakali bilemiyorum ama ozellikle clyi de dusunursek sneijderle falan orda patatese donusebiliriz, sneijder gibi oyuncularin devri geciyor zira

bunu gönderip ndiayeyi yerine monteleyelim. osmanlıda 10numara oynuyordu zaten

olabilir renktas sneijder cok kaliteli topcu dedigin gibi ama son champ oldugumuzdan beri dususe gecti herif bariz bir sekilde yasla mi yoksa istekle mi alakali bilemiyorum ama ozellikle clyi de dusunursek sneijderle falan orda patatese donusebiliriz, sneijder gibi oyuncularin devri geciyor zira
Sneijder i boşverelim artık o iş geçti.Belhanda hakkında ne düşünüyorsun heis

Sneijder i boşverelim artık o iş geçti.Belhanda hakkında ne düşünüyorsun heis

sezonun geneline bakilirsa yararli ve her hafta israrla saydirilacak bir herif olmadigi fakat verilen bonservisi hakedecek bir yetenege haiz olmadigi, final hareketlerinde beceriksiz ve baski altinda hataya meyilli bir herif oldugu asikar bana kalirsa
ama tarz olarak bunun biraz daha derli toplu versiyonu faideli olacaktir. iyi teklif gelmezse kalabilir de ayrica. fernando - belhanda - hucuma yonelik o.s. eger ft hocanin taktirine uyarsa sorun teskil etmez

Dediği gibi 2000'li yıllarda oynattığı şekilde oynatırsa hoca Sneijder kafasındakine uymaz zaten. Benimkisi dönemlik fantezi. Birçok ihtimalin arasında hayal kurmamız oldukça doğal. Önümüzde aylarca belirsiz bir transfer süreci olucak zira.

Bugun değerini yine gösterdi aslan. Sezon başından beri Portakal diye ağlayan enayilere gelsin bu şampiyonluk. Selcuk sahinin cılız sutunu poz sayan emo enayiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt