Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur Karakullukçu teklifin hangi takımdan yada ligden olduğunu söyledi mi söylediği rakam çok ciddi çünkü ...

wesley deyip durmayın hala ya wes futbolu bıraktı un cuvalı gibi göbek var bende cok seviyorum wsleyi ama biraz ders alsın

yaşıtı robbery bayernle sözlesme yeniliyor adam hala dipçik gibi ama wes restorant disko olayına gecis yaptı

yunusla kıyaslanması ise tamamen öküzlügün son safhası cünkü yunus 10 numara degil zten

Disko da mı açmış oha

Ne sneijder nefretiymiş arkadaş şaka gibi ister bar açar, ister disco, ister meyhane bize ne size ne.

Katkıları oldu dhaa üst modelini alana kadar satilmasın. Attan inip esse binmeyelim tekrardan. Beterin beteri vardır tabiri cuk oturuyor bizim takımda.

Güzel bir teklif gelecekse satılabilir aksi durumda 10-15 gibi sıradan fiyatlara gitmemesi gerektiğini düşünüyorum ben. Fatih Terim'le iyi bir kamp döneminden geçtikten sonra zaten daha da açılır kendisi. Aynı zaman da üstünde ki o Sneijder baskısını da bu şampiyonlukla yenmiştir muhtemelen. Mental sorunlarını aştığı takdir de seneye Avrupa'da vizyona çıkartıp çok iyi paralara kakalayabiliriz Asya'ya ve arap takımlarına falan. Ortalama bir sezon geçirdi ne kötüydü ne de çok iyiydi. Daha iyi olur mu? Kesinlikle.
Donk'tan Pogba çıkartan adam Belhanda'nın suyunu bu yaz sıktığında neler çıkartır? Ohoo.

Inşallah bu yaz bir türlü kurtulacağız bu leş heriften.

sent via GSC

Transfer sezonu satılması gereken ilk işe yaramaz bu

3 e 5 e bakmadan satılmalı

Fatih Terim planlarım arasında var dedi. 13-18m arası bir teklif gelmezse takımda kalacaktır. Bu arada sene ortasında bu adama 3-5m bile vermezler diyorlardı. İnatla 8m dan aşşağı gitmez demiştim. Dalga geçmişlerdi. Şimdi 10m dan fazla teklif var haberi var :D Neyse iyi sabahlar herkese, mesaj gitmesi gereken yere gitmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt