#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım onu sırtlıyor. Başka takımda olsa yerden yere vurulur.
Hangi takimda yerden yere vuruldu mesela? Montpellierde mi nicede mi kievde mi? Ikisini sampiyon yapti niceyi avrupaya tasidi bos konuşmayın

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Başıma bir iş gelmeyecekse bu yıl sevmeyenleri dahi alkışlayacak yanındakiler ve önündekiler sayesinde. Beyni olan oyuncu grubuyla oynarken farkını göreceğiz diye düşünüyorum. Hoca ve takımla uyumu çok iyi bence, burayı da seviyor. Çalışkan da adam. Koşmaktan kaçtığını da hiç görmedim. Dengesiz mengesiz ama en azından adam tepkili ve hırslı. Melo yapınca alkış, Belhanda iki tekme salladı diye oooov. Yapmayalım :asd:

Hangi takimda yerden yere vuruldu mesela? Montpellierde mi nicede mi kievde mi? Ikisini sampiyon yapti niceyi avrupaya tasidi bos konuşmayın

——————————————————
Kievin bize attığı en büyük kazıktır. Sana göre boş olabilir. Bana göre benim sözüm doludur. Işinize bakın.

Şut çekmekten acizdir.. El freni gibi kaybettiği topun haddi hesabı yoktur.. Ben 10 numara değilim benden gol atmayı beklemeyin diyerek yeteneksiz olduğunu kendi de itiraf etmiştir.. Selçukla girdiği frikik tartışması kendisinde karakter olmadığını birkez daha ortaya koydu..İleride Feghouli-Onyekuru arkada Marcao-Luyindama-Muslera'nın sorumluluk almasıyla şampiyon olduk yoksa Belhanda'nında dahil olduğu diğer çöplerle ilk 5'e giremezdik geçen sene..

Kesinlikle bu el freni satılmalı

şunun yersiz hırçınlığını melo ile kıyaslıyorsunuz ya nediyim.mevkisine göre direncini mücadelesini vs övün okeyde melo ile kıyası en alakasız olay. adam şampiyonluk maçında rakibinin üstüne tükürecek kadar şuursuz ve kendini kaybedebiliyor
bazen son maça tekrar bakıyorumda cidden atılmaması mucizeymiş.

Belhanda yi seviyeli eleştirenlere lafım yok ama takımı sabote ettiğini o olmasa daha iyi olacağımızı iddia edip hakaret eden tayfa bu futbolcunun 1 yıldır tüm transfer tekliflerini reddetmesini sağlayan 2 ay sakat kaldıktan sonra bile ilk maç ta 11 başlatan her röportajında en çok övdüğü futbolcu olan hocamız Fatih Terimi de en sert eleştirilerini bekliyoruz tekrar ediyorum düzeyli eleştirenlere eyvallah ama belhandayi beğenen arkadaşlara ettikleri lafların aynı seviyesinde eleştirilerde hocaya lütfen ..

——————————————————
schalke + kiew de . Kiew yoksa habire yollamaya calismazdi bunu

Karşında 2 kelime edemeyecek çaki trollükten söz ediyor.. Köprü alında çalışan Mahmutlar daha delikanlı bu cinslerin yanında

:) Herkes epey laf etti ama bence sneijder 2016 yilinda futbolu birakmisti. Sadece 1 yilda fizik olarak inanilmaz genisledi.
Karisi cok guzeldi. Yasi hem futbolu hemde kariyi kaldirmadi. Eger bizdeyken kariyi biraksaydi belki formu dusmezdi

Adamın bonservisi bitecek hala aynı tartışmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt