- 11 Aralık 2009
- 18.297
- 11.106
- 1.998
Organizasyonunu tamamen sağlamış bir takımda belki iş yapabilir, kendisi takımın organizasyon yeteneğini yükseltebilecek bir futbolcu asla değil. En önemli bulduğum nokta burası; iki yıldır nasıl bir oyun planı uygulamaya çalıştığını kimselerin çözemediği bir takımımız var; samimi sorma imkanımız olsa, Fatih Hocamın bile, ''Şudur'' diyebileceğini sanmıyorum hatta!..
Mental yönden dengesiz, rakipler için skor tehdidi bir 8 numara için bile düşük, verimli olması için uygun ortamın oluşturulması -mevcut takımımız için- neredeyse imkansız bir futbolcuya böyle yüksek ücret ödemek akıl işi değil. 20 yi filan geçtim, 7-8 veren varsa ve kendisi de gitmeyi kabul ederse, hemen-derhal-lütfen!...
Mental yönden dengesiz, rakipler için skor tehdidi bir 8 numara için bile düşük, verimli olması için uygun ortamın oluşturulması -mevcut takımımız için- neredeyse imkansız bir futbolcuya böyle yüksek ücret ödemek akıl işi değil. 20 yi filan geçtim, 7-8 veren varsa ve kendisi de gitmeyi kabul ederse, hemen-derhal-lütfen!...