#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder belhanda kıyasının amacı ne anlayamadım,bide şu konu var 2 senedir şampiyon oluyoruz belhanda 2 de 2 yaptı harika futbolcu algısı nasıl oluşuyor ilk sene gomis,garry ikinci sene henry,feghouli performansı büyük rol oynadı, sanki sazı eline aldı ve 2 senedir şampiyon yapıyor komik olmayın..

2/2denin amaci sampiyon olmusuz otu boku neden kurcaliyorsunuz mealinde
sneijder meselesi de 4. ve 6. olmus takimdaki adamlarin neden arkasindan agliyorsunuz
bu demek degil ki sneijder yerine belhanda olsa 4. ve 6. olmazdik ya da belhanda yerine sneijder olsa
samp olamazdik
ama olaylar boyle cereyan etmis
manyak gibi herife saldirmanin mantigi nedir
oynadigi sure icersinde basarisiz olmus muyuz no
hoca oynatiyor mu yes
herif sahada elinden geleni yapiyor mu yes
saha disi ariza cikariyor mu no
nolari yesleri toplayinca bu kadar sarilacak bir herif oldugunu sanmiyorum
yapamadigi seyler tabi ki var ama iddia edildigi gibi sirf zarar olsa o zaman once ftye saydirmaniz gerekir neden bu herifi oynatiyorsun diye.

bazı arkadaşlar belhanda sayesinde 2 senedir şampiyon oluyoruz diyor.hayır....belhanda'ya rağmen iki senedir şampiyon oluyoruz.

adam çıkarıp bana belhanda'nın olmadığı maçlarda kazanma istatiğini atıyor...
belhanda olmadığı için kazanma oranımız düşük değil.belhanda'nın yedeği selçuk olduğu için kazanma oranımız düşük. bunu anlamıyor.

bazı arkadaşlar belhanda sayesinde 2 senedir şampiyon oluyoruz diyor.hayır....belhanda'ya rağmen iki senedir şampiyon oluyoruz.

belhanda olmadığı için kazanma oranımız düşük değil.belhanda'nın yedeği selçuk olduğu için kazanma oranımız düşük. bunu anlamıyor.
Hehehe

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Belhanda'nin oynamadigi maclarda Gary Badou Donk filan da 4 6 mac cezaliydi. Zaten Belhandicilara en uyuz donem boyle bir alginin yapilmasiydi.
Yukarida Hayri'nin dediklerinden bir tek disarida adam akilli takilmasi. Mucadele kismina da katilmiyorum ama tek suclu Belhanda degil. Iceride zaten hepsi aslan ama disarida basta Belhanda hepsi kediye donuyor. Fegh disinda cogu ruhsuz.

bu bahsettiğin olay belhandanın sorunu değil ki ? bence ne belhanda ile ne de ona rağmen şampiyon olduk.Eğer gittili geldili oyun oynarsan her maç belhanda kufur yer ama rakip yarı alana yerleşirsen iş yapar.Olay tamamen bundan ibaret

Bir kac hafta önce Basaksehir macini izledim yine full. Bu macin ilk yarisinda yokmuydu diye sorulmustu. Belhanda ilk yarida isik veren tek oyuncuymus.
Diagne´nin önüne bombos düsen top = Belhanda´nin iceriye calim ile girme cabasi sonucu, Luyindama´nin bombos buldugu ama kötü vurdugu kafa topu Belhanda´nin korneri sonrasi, ve Marcao´un kornerde önüne düsen, ve aslinda penalti olan pozisyon geliyor simdi spontane aklima... Bir kac olumlu cikartigi top daha vardi sanki...

Ilk yari bizim acimizdan en zayif isim Onyekuru ve Feghouli. Özellik ile Onyekuru baya offlatip, pfolatmis tercihleri ile stadi.

Ne assist ne gol yaziyor istatistiklerde, bir tane golünü ve assistini zaten cüneyt caldi. Ama macin adami bizim adimiza net olarak Adanali Belodur. Macin zorluk, ve stres derecesini göz önünde bulundurursak, olagan üstü bir performans söz konusu. Bizde oynadigi acik ara en iyi maci. Ve son yillarda gördügüm en iyi bireysel performanslarindan bir tanesi.

Galibiyet golü macta hakkiymis, gasp etmisler resmen.

baktim lajice 60 dk hicbisey yapmadi sonra yine kopan macta bi sut cekti ve gol oldu. bu sefer kaleci yumurtladi bazen fena vurmuyor ama genelde rakipte bir ihmal oluyor. asil lajici fln bize karsi gorduk. bofin yumurtlayinca burda kral ilan edilen kagawayi benziayi fln da. guilherme patatesi bile ovuldu krali yermek icin

baktim lajice 60 dk hicbisey yapmadi sonra yine kopan macta bi sut cekti ve gol oldu. bu sefer kaleci yumurtladi bazen fena vurmuyor ama genelde rakipte bir ihmal oluyor. asil lajici fln bize karsi gorduk. bofin yumurtlayinca burda kral ilan edilen kagawayi benziayi fln da. guilherme patatesi bile ovuldu krali yermek icin
Öyle deme emre mor bile oynar onun yerinde

——————————————————

Öyle deme emre mor bile oynar onun yerinde

——————————————————
1566592345967.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt