Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Buna zam yapmislarsa yaziklar olsun.Gomis'e niye yapmadilar o zaman
Ocak ayında en az 2 tane tv de görmüştüm nasıl gözden kaçırdınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna zam yapmislarsa yaziklar olsun.Gomis'e niye yapmadilar o zaman
ljajic oynadığı 35 maçta 24 gole doğrudan etki etmiş. koca sezon tek maçtan ibarette değil. Belhanda'yi da görüyoruz birçok rakibe karşıbaktim lajice 60 dk hicbisey yapmadi sonra yine kopan macta bi sut cekti ve gol oldu. bu sefer kaleci yumurtladi bazen fena vurmuyor ama genelde rakipte bir ihmal oluyor. asil lajici fln bize karsi gorduk. bofin yumurtlayinca burda kral ilan edilen kagawayi benziayi fln da. guilherme patatesi bile ovuldu krali yermek icin
Ocak ayında en az 2 tane tv de görmüştüm nasıl gözden kaçırdınız
hangi er meydanı buKagawa , Benzia vs hepsi içinde bunlar denilmişti şuan hala meydanda savaş veren Belhanda, Ljajic'de kaybolur gider yine er meydanında Belhanda kalır.
Ben hatirliyorum ama KAP'a bildirilmedigi icin soylenti olarak kaldi zannediyorum.Hala dillendiriliyorsa dogru olabilir.
Yok yaw yalandır
O hastalık futbolda bahsedildiği gibi değildi.Ceza almıştı ya kırmızı kartlardan dolayı orada kesilen cezayı sildiler,hoca ile özel görüşme yapıp devam kararı çıktı işte yeni sayfa açtılar güya
1 onceki sayfada 250k zam demissin
ljajic oynadığı 35 maçta 24 gole doğrudan etki etmiş. koca sezon tek maçtan ibarette değil. Belhanda'yi da görüyoruz birçok rakibe karşı
Ljajic > 15x belhanda falan, bu çok açık. Gidip 25.dk da kirmizi, derbilerde garip garip hareketlerle maç satışları falan da başka bir dünya tabii.
rica ederimikna oldum
lajicin 15 tane belhanda ettigini nasil goremedim meger cok acikmis
sagol
transferin kapanmasına 5 gün kalmış kim mesela uygun maliyetli????belhandasiz yapamıyoruz diyip bu adamı güzellemek çok saçma. Bu adami araplara 10'a falan gerekirse transfer şikesiyle iteleyip çok daha uygun maliyete bir oyuncu bulmak zor olmasa gerek kulüp için.
yönetimin işi orası kaç haftalık uzun bi dönem vardı, değerlendirmelilerdi. Ha şimdi de 10'a satıp Nzonzi, Seri gibi firsatlari degerlendirdilerse bunun gibi bir isimde bulabilirler. Dünya futbolu Belhanda'dan ibaret değiltransferin kapanmasına 5 gün kalmış kim mesela uygun maliyetli????