#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha bu arada benim hatırladığım Belhanda ceza almıştı

Kulüp 200-300k ceza kesmişti o cezayı sildiler diye biliyorum yani tek seferlik bir şey olması lazım

baktim lajice 60 dk hicbisey yapmadi sonra yine kopan macta bi sut cekti ve gol oldu. bu sefer kaleci yumurtladi bazen fena vurmuyor ama genelde rakipte bir ihmal oluyor. asil lajici fln bize karsi gorduk. bofin yumurtlayinca burda kral ilan edilen kagawayi benziayi fln da. guilherme patatesi bile ovuldu krali yermek icin
ljajic oynadığı 35 maçta 24 gole doğrudan etki etmiş. koca sezon tek maçtan ibarette değil. Belhanda'yi da görüyoruz birçok rakibe karşı
Ljajic > 15x belhanda falan, bu çok açık. Gidip 25.dk da kirmizi, derbilerde garip garip hareketlerle maç satışları falan da başka bir dünya tabii.

Ben hatirliyorum ama KAP'a bildirilmedigi icin soylenti olarak kaldi zannediyorum.Hala dillendiriliyorsa dogru olabilir.

Yok yaw yalandır

O hastalık futbolda bahsedildiği gibi değildi.Ceza almıştı ya kırmızı kartlardan dolayı orada kesilen cezayı sildiler,hoca ile özel görüşme yapıp devam kararı çıktı işte yeni sayfa açtılar güya

Bu adamın gitmesini isteyenlere gelip burada saçma sapan şeyler yazanlar bel fıtığı deniliyor en iyi ihtimalle 10 hafta yok geri geldiğinde ne vereceği meçhul Melo değil kısa sürede iyileşip gelip oynasın.

Çıkın bu paradoksun içinden şimdi

belhandasiz yapamıyoruz diyip bu adamı güzellemek çok saçma. Bu adami araplara 10'a falan gerekirse transfer şikesiyle iteleyip çok daha uygun maliyete bir oyuncu bulmak zor olmasa gerek kulüp için.

Yok yaw yalandır

O hastalık futbolda bahsedildiği gibi değildi.Ceza almıştı ya kırmızı kartlardan dolayı orada kesilen cezayı sildiler,hoca ile özel görüşme yapıp devam kararı çıktı işte yeni sayfa açtılar güya

1 onceki sayfada 250k zam demissin

ljajic oynadığı 35 maçta 24 gole doğrudan etki etmiş. koca sezon tek maçtan ibarette değil. Belhanda'yi da görüyoruz birçok rakibe karşı
Ljajic > 15x belhanda falan, bu çok açık. Gidip 25.dk da kirmizi, derbilerde garip garip hareketlerle maç satışları falan da başka bir dünya tabii.

ikna oldum
lajicin 15 tane belhanda ettigini nasil goremedim meger cok acikmis
sagol

ameliyatli da çıkabilir sahaya sıkıntı olmaz vereceği katkı aynı olur zaten, kart görme ihtimali de azalır böylelikle değerlendirmek lazım

@Uğur İz

Sence geçen devre arası gitse şampiyon olabilir miydik

Daha once yazmistim.2.yari 6-7 maclik bir performansi var.Onu yapmasa olamazdik.

Ama bu yazin satmamamizin aciklamasi icin yeterli degil.

Al simdi de fitik olmus.Bos yere para ve kontenjan harcamamizin yani sira "Belhanda olmayinca Galatasaray kazanamiyor" zirvalarini dinleyecegiz sanki Belhanda'nin olmadigi donemde Donk,Ndiaye cezali,Fernando da sakat degilmis gibi.

transferin kapanmasına 5 gün kalmış kim mesela uygun maliyetli????
yönetimin işi orası kaç haftalık uzun bi dönem vardı, değerlendirmelilerdi. Ha şimdi de 10'a satıp Nzonzi, Seri gibi firsatlari degerlendirdilerse bunun gibi bir isimde bulabilirler. Dünya futbolu Belhanda'dan ibaret değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt