#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda Seri Nzonzi üçlüsü bir oynasa da ya mutlu olsak ya hayal kırıklığına uğrassk. Bu bölge patlak verirse havluyu atarız.

Valla enteresan seyler oluyor,kimse en ufak konuda bile bilgi vermiyor. Bir adam sakatsa yazilir hele uc ay yoksa kesin bilgi verilmeli dingonun ahirina döndük yine,hayir destek destek dedik yağlı surattan kurtulmak icin,gelen gideni aratiyor yine.
sakin ol dostum, aşırı heyecanlı ve hızlı yükselen bir karakterin var.

unutma biz tok satıcıyız.

Efsane seffaf kulup olacaktık, yakınlarda gk bir divan varsa itin götüne sokarlar umarım bunları

Yahu bu adam sakatsa neden kulüp açıklama yapmıyor,biri attı herhalde yine kuyuya taşı kırk akıllı çıkaramıyor 3 ay oynamayacak olsa herhalde çoktan bilgisi düşerdi resmi olarak
Bizimkilerin işi belli olmaz.

Zamanında Tolga için de aylarca açıklama yapılmamıştı tepkiden korktukları için (Dursun yönetimi). Mevcut yönetim de taraftar yerine yeni oyuncu ister diye tepkilerden korkmuş olabilir. Bu beceriksizlerden her pislik beklenir.

Edit: Haftalarca demek istemistim, aylarca degil.

sent via GSC

Bizimkilerin işi belli olmaz.

Zamanında Tolga için de aylarca açıklama yapılmamıştı tepkiden korktukları için (Dursun yönetimi). Mevcut yönetim de taraftar yerine yeni oyuncu ister diye tepkilerden korkmuş olabilir. Bu beceriksizlerden her pislik beklenir.

sent via GSC
Bir de şeffaf olacağız taraftara karşı diyerek göreve gelmişlerdi ...

ins sakat degildir. forumdaki FB USAKLARINA gun dogmasini arzu etmem.

En fazla 1 aya döner. Eğer ameliyatlık bir durumu olsaydı bu şu ana kesinlikle açığa çıkardı. Ayrıca ameliyatlarin (tedavilerin) seviyeleri var. Kariyerinde hiç fıtık sorunu benzeri dahi bisey yaşamamış bi adama en ağır ameliyatı neden yapsınlar ki 3 4 ay falan kaçırsın. Zaten idman raporlarında enjeksiyonla tedavi olduğu yazılmıştı. Newzgavat ta hala bel agrisi var demis.
Yarra kürek gala fans ,aslan kidz gibi twitcilere itibar edilmemeli

Kadromuzda kendisinin yerini doldurabilecek bir oyuncu olsa veya yerini J.Mata A.Teixeira gibi yüksek kalite adamlarla doldurabileceğimize inansam tamam Belhanda satılsın deriz de şu anda Belhanda satılsın 4-4-2 oynayalım filan demek tamamen saçmalık ...

Antrenmana çıkmış galiba.

Bide serinin yerine Atalay babacan şans bulacak deniliyor.
Inşallah doğru olup formayı kapar artık. Bu sene atalayın piyasaya adım attığı sezon olmalı.

28.08.2019

IMG_20190828_132300.webp
IMG_20190828_132255.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt