Olmayınca Olmaması Belhanda İle Alakalı Değil Oynadığı Mevkinin Oyuncusu Olan Başka Alternatifimiz yok.Bu adama çok kızıyorum ama olmayınca da olmuyor nasıl bir oyuncu yeminle bana kafayı yedirecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmayınca Olmaması Belhanda İle Alakalı Değil Oynadığı Mevkinin Oyuncusu Olan Başka Alternatifimiz yok.Bu adama çok kızıyorum ama olmayınca da olmuyor nasıl bir oyuncu yeminle bana kafayı yedirecek.
Olmayınca Olmaması Belhanda İle Alakalı Değil Oynadığı Mevkinin Oyuncusu Olan Başka Alternatifimiz yok.
basindan gizliyoruzYahu bu adam sakatsa neden kulüp açıklama yapmıyor,biri attı herhalde yine kuyuya taşı kırk akıllı çıkaramıyor 3 ay oynamayacak olsa herhalde çoktan bilgisi düşerdi resmi olarak
Valla enteresan seyler oluyor,kimse en ufak konuda bile bilgi vermiyor. Bir adam sakatsa yazilir hele uc ay yoksa kesin bilgi verilmeli dingonun ahirina döndük yine,hayir destek destek dedik yağlı surattan kurtulmak icin,gelen gideni aratiyor yine.basindan gizliyoruz
sakin ol dostum, aşırı heyecanlı ve hızlı yükselen bir karakterin var.Valla enteresan seyler oluyor,kimse en ufak konuda bile bilgi vermiyor. Bir adam sakatsa yazilir hele uc ay yoksa kesin bilgi verilmeli dingonun ahirina döndük yine,hayir destek destek dedik yağlı surattan kurtulmak icin,gelen gideni aratiyor yine.
Bizimkilerin işi belli olmaz.Yahu bu adam sakatsa neden kulüp açıklama yapmıyor,biri attı herhalde yine kuyuya taşı kırk akıllı çıkaramıyor 3 ay oynamayacak olsa herhalde çoktan bilgisi düşerdi resmi olarak
Bir de şeffaf olacağız taraftara karşı diyerek göreve gelmişlerdi ...Bizimkilerin işi belli olmaz.
Zamanında Tolga için de aylarca açıklama yapılmamıştı tepkiden korktukları için (Dursun yönetimi). Mevcut yönetim de taraftar yerine yeni oyuncu ister diye tepkilerden korkmuş olabilir. Bu beceriksizlerden her pislik beklenir.
sent via GSC