#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç sırasında buna da savunanlara da yazıp yazıp sildim sinir hastası ettiler cagneyle birlikte.. Kayserinin 10 numarası bile bunu her yönden ezer geçer adamın tek artısı feghouliyle iyi anlaşması onla da 5 kere pasşaşıyorsa 3ünü kaybediyor.. Cagneden sonra son yıllardaki en büyük kazık

20 yıldır aralıksız Galatasaray'ı izliyorum daha kötü 10 numara görmedim. Bunu formasının numarasından dolayı değil, pozisyonel olarak söylüyorum tabii. İkinci yarı Fatih hoca sonunda 9'a ayağında top tutabilen bir adam koyunca Belhanda'ya Galatasaray'da hiç bulamadığı kadar boş alan açıldı. Karşı karşıya kaçırdığıyla birlikte en az 3-4 tane ortalama bir 10 numaraya gelse gol yapılacak pozisyona girdi. Adam topa vuramıyor yahu, inanılmaz. Bugün bir de topları ayağının altından kaçırmaya başladı. Yalnız şöyle de bir gerçek var. Bu herif Montpellier dönemi hariç en verimli toplarını oynadığı Nice ve Fas milli takımında hep 8 numara oynamış, kendisi de 8 olduğunu iddaa ediyor. Fatih Terim'le oynamaya başlayalı 1.5 yıl oldu ve hoca 10 numarada oynatılınca takımın el freni haline gelen bu adamı hala 10 kullanıyor. Ne 8 numarada denedi, ne de Nice'te zaman zaman oynatıldığı sol içte. Herife kızıyorum, hakikaten 10 numaradaki hali Misimovic'ten fecaat de hocanın bu ısrarına anlam veremiyorum. Elinde Belhanda gibi adam varsa ya 8'de kullanırsın, ya 4-4-2 gibi 10 numarasız sisteme dönersin ya da bir adam akıllı 9-10 bulup Belhanda'yı sol iç kullanırsın. Adam bu kadar istikrarlı şekilde kötüyken hala bu pozisyona atılmasını aklım hafsılam almıyor. Seri de geldikten sonra 8 oynama durumu bitti. Bundan sonra tek umudum Babel'in santrafor başladığı herhangi bir sistemde Belhanda'nın sol kanat olarak değerlendirilmesi. Bu oyuncudan bir şeyler ümit etmek için başka bir senaryom yok.

Bu maç Diagne ve Belhanda hiç sahaya çıkmasa işimiz çok daha kolay olurdu hem varlığı hem yokluğu bu kadar sıkıntılı bir futbolcu daha yoktur dünyada ...

Ulan sanki takım bi sistem dahilinde oynuyo da gelmissiniz yok 10 numara degil 8 degil falan yazıyorsunuz, doğaçlama chaos futbolumuz icinde sahada top oynayan 11 oyuncudan biri. Kimin nerede ne yaptigi belli degil... Gidin nicede oynadigi maclari izleyin görün 8 mi 10 mu. Terimciler de terim bu adamdan vazgecmiyo diye mermer tokatliyo sinirden ama terime laf soyleyemiyolar. Islerine gelince hoca her seyi bilir herkesi adam eder... 2 mac les gibiydi de niye cikarmadi oyundan, cikarsaydi

1567213265947.webp

Terrahanda

🤫

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu arkadasla emrenin iq seviyesi 85 felandir tas catlasa ama bu adam bonuslara 4 milyon euro para aliyor feghouli ile ayni parayi aliyorken emre şener ile ayni parayi aliyor.bu yasina gelmis top kontrolunu gectim çevre kontrolu 0 la bildigin.bakin biz zaten sistemli bir futbolu oynamiyoz kaos futbolu oynuyoz bu adam yetenekli değil ve forvetten sonra en kritik mevkiyi oynuyor. 5mac kotu oynuyor 1 mac iyi oynuyor bir anda degerli bir oyuncu oluyor.bu arkadas yeteneksiz mental sorunlari emre mor ile ayni hep dedim.emre mor ile bu arkadasin hic bir farki yooooook.ikiside top kontrolu,cevre kontrolu reel iq duşük.ikiside asistin asisti oyuncusu.ikiside kritik anlarda top eziyor.en azindan emreyi oynatirim 10 numarada gelisme imkani var bu 30 yasina gelmis bu hatalarla bu kariyeri nasil yapmis anlamiyorum.kiev bosuna postalamadi bu arkadasi.nice'te iyi olsaydi alirdi bonservisini.

Sabriye futbola tepki için doğmuş dedik,ondan 6 sene sonrada bu doğmuş futbola tepki olarak.Muslerayı al koy bunun oynadığı yere daha çok katkı vermezse şerefsizim.

Adam idmanda gibi mac oynuyor. Bunun idman ve mac performansi arasinda hic fark yoktur. Acayip umursamaz bir herif. Adam iplemiyor bile kulubu. 4-5 milyonunu alip keyfine bakiyor. Terim de firsat varken sattirmiyor. Belhanda, Cakne ikilisi gitse bek, kanat, stoper gibi ihtiyaclar karsilanirdi.

Geldiğinde de tepki verdim 3-4 maç geçince de söyledim bu adam bizlik değil. Kumaş var tamam da bu kadar istikrarsız bu kadar laubali bir Galatasaray futbolcu hatırlamıyorum. Satılsın dediğim her gün birileri savunmaya geçti. Dün ki maçta herkes görmüş bi halt yapmadığını çok şükür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt