#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adami seviyoruz diye ana avrat kufur yiyecekmisiz sahte hesaplardan. Keske sovsen de seni mahkemelerde nasıl süründürüyorum hep beraber izlesek burada... 2 haftalik hesaplar agiz birliğiyle gelmis ayni mesajlari atip atip duruyor. Bi de kilif uyduruyormusuz hadi ben uyduruyorum da sofascore whoscored de mi kilif uyduruyo gidin ordaki analistlere sövün.

Adami seviyoruz diye ana avrat kufur yiyecekmisiz sahte hesaplardan. Keske sovsen de seni mahkemelerde nasıl süründürüyorum hep beraber izlesek burada... 2 haftalik hesaplar agiz birliğiyle gelmis ayni mesajlari atip atip duruyor. Bi de kilif uyduruyormusuz hadi ben uyduruyorum da sofascore whoscored de mi kilif uyduruyo gidin ordaki analistlere sövün.

herkes unuttu galiba mac heyecanindan ama BU NASIL BIR SUT LAN. Bunu ben disarda arkadaslarla yapsam ana avrat dinlemeden girerlerdi

yav hadi gol kaçar ona bişey demiyelim de

adam ayağındaki her topu kaçırıyor bunu napıcaz

dk 56 mı neydi 1-0 gerideyiz nefis 1 kontra fırsatı yakaladık

4'e 4 falandı babel, feghouli, emre ve belhanda ile hucüma kalkacakken bu arap şakir ayağındaki topu tutmadı ve büyük fırsatı kaçırdık

feghouli tepindi artık bomboşken pas vermeyip 3 metre top sürüp sonra da kaybetti diye

HAYATIMDA İZLEDİĞİM EN REZİL BİREYSEL PERFORMANSIN BİLE ÖTESİNDEYDİ

Son zamanlarda izledigim en kötü bireysel performanslardan bir tanesiydi, bunu kralin yine sakatliktan erken dönmesine yaziyorum.

26FF07FE-3FBA-40E1-B2F8-25C0908132CC_31209881.jpg

Yigidimin hirsi yeter

oynamayınca puan kaybediyoruz. dün sakat sakat oynadı, ölüsü bile 1 gol 1 asist

ama işinize gelince istatistikle vuruyorsunuz, bu ne tezat

oynamayınca puan kaybediyoruz. dün sakat sakat oynadı, ölüsü bile 1 gol 1 asist

ama işinize gelince istatistikle vuruyorsunuz, bu ne tezat
denizli macinda oynadi ne bok yedik? dün birisi penalti, digeri normal pasti. tekrarliyorum BOK AMA BOMBOK gibi bir mac cikardi. Nagatomo ile en boktan oyuncuydu

Adem Büyük kral gibi kaleciye pas vermeyi tercih etseydi biz de kral gibi iğne tedavisi görme adayıydık şuan

Adem Büyük kral gibi kaleciye pas vermeyi tercih etseydi biz de kral gibi iğne tedavisi görme adayıydık şuan
Bence orda farkını koydu.Herkes orda gol atar ama kralhanda orda kalecinin aklıyla oynadı, ben herkes değilim mesajını verdi.

20 yıldır aralıksız Galatasaray'ı izliyorum daha kötü 10 numara görmedim. Bunu formasının numarasından dolayı değil, pozisyonel olarak söylüyorum tabii. İkinci yarı Fatih hoca sonunda 9'a ayağında top tutabilen bir adam koyunca Belhanda'ya Galatasaray'da hiç bulamadığı kadar boş alan açıldı. Karşı karşıya kaçırdığıyla birlikte en az 3-4 tane ortalama bir 10 numaraya gelse gol yapılacak pozisyona girdi. Adam topa vuramıyor yahu, inanılmaz. Bugün bir de topları ayağının altından kaçırmaya başladı. Yalnız şöyle de bir gerçek var. Bu herif Montpellier dönemi hariç en verimli toplarını oynadığı Nice ve Fas milli takımında hep 8 numara oynamış, kendisi de 8 olduğunu iddaa ediyor. Fatih Terim'le oynamaya başlayalı 1.5 yıl oldu ve hoca 10 numarada oynatılınca takımın el freni haline gelen bu adamı hala 10 kullanıyor. Ne 8 numarada denedi, ne de Nice'te zaman zaman oynatıldığı sol içte. Herife kızıyorum, hakikaten 10 numaradaki hali Misimovic'ten fecaat de hocanın bu ısrarına anlam veremiyorum. Elinde Belhanda gibi adam varsa ya 8'de kullanırsın, ya 4-4-2 gibi 10 numarasız sisteme dönersin ya da bir adam akıllı 9-10 bulup Belhanda'yı sol iç kullanırsın. Adam bu kadar istikrarlı şekilde kötüyken hala bu pozisyona atılmasını aklım hafsılam almıyor. Seri de geldikten sonra 8 oynama durumu bitti. Bundan sonra tek umudum Babel'in santrafor başladığı herhangi bir sistemde Belhanda'nın sol kanat olarak değerlendirilmesi. Bu oyuncudan bir şeyler ümit etmek için başka bir senaryom yok.

birde eski 10 numaraların modası geçti diyorlar.. kurban olurum eski 10 lara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt