- 26 Eylül 2012
- 121.876
- 72.339
- 5.068
herkes unuttu galiba mac heyecanindan ama BU NASIL BIR SUT LAN. Bunu ben disarda arkadaslarla yapsam ana avrat dinlemeden girerlerdi
Gol kacirmasindan ziyade Feghouli nin güzel asistini de yemis kazma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkes unuttu galiba mac heyecanindan ama BU NASIL BIR SUT LAN. Bunu ben disarda arkadaslarla yapsam ana avrat dinlemeden girerlerdi
Biri para icin her seyi yaptı . Diğeri pl icin takimi terk etti umdugunu bulamadi geri döndü, gitti. Digeri maldi zaten simdi fenerbahcede, digeri de etkisiz elemandi.- Sizin zamandan kimse kalmadı, hepsini temizledik.
- Ben kaldım kardeş, ben kaldım.
Ekli dosyayı görüntüle 58893
Bende yavastan bunu dusunmuyor degilimbu adamın fanboyları kripto fenerli
tanım:yeteneksiz olup takımın en çok alan 3.oyuncusu
bu adamın fanboyları kripto fenerli
tanım:yeteneksiz olup takımın en çok alan 3.oyuncusu
Hahah ulan adam allahtan 1 penaltı atti yaPenaltıların sahibi geldiğinin bilincidesindir umarım. Artislenme.

gecen sene tam atarken var iptal etti, sonra diagne atti, bırakın bu adamin peşini artık Hayro the cunt-killerfanboy diyen de
kripto diyen de ittir
Reyis yavaş yavaş düşün bi anda yük bindirmeBende yavastan bunu dusunmuyor degilim

şşşş Falcao.Hahah ulan adam allahtan 1 penaltı atti yagecen sene tam atarken var iptal etti, sonra diagne atti, bırakın bu adamin peşini artık
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Kazandığı puan ortalaması 2.2 daha ötesi yok sahada yürüyen futbolcular yerine mağlubiyeti kabullenmeyen hem Belhanda hem Feghouli adam gibi adamlar ikisi de büyük karakterler ikisine de sahip olduğumuz için şanslıyız hareketsiz uzaktan şut atan topu ayağına isteyen 10 numara olsa rakipler merkezi delip geçerler ileride zaten hareketsiz oyuncu dolu hareketli oyunuyla tempo katıyor. Geçen sezondaki ilk yarı 17 maçı da forvetsiz oynadığımızı atlamamak lazım yoksa daha yüksek oranlara sahip olurdu.

insallah seneye basak veya kasimpasaya gider o vakitKral Türkiyeden ev alacakmış, burada yaşayacakmış hep