#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Sizin zamandan kimse kalmadı, hepsini temizledik.
- Ben kaldım kardeş, ben kaldım.

Ekli dosyayı görüntüle 58893
Biri para icin her seyi yaptı . Diğeri pl icin takimi terk etti umdugunu bulamadi geri döndü, gitti. Digeri maldi zaten simdi fenerbahcede, digeri de etkisiz elemandi.
taraftarin büyük çoğunluğu daha ucaktan inmeden istenmeyen adam ilan etti bunu... Küfürler, baskilar, medya yıldırmadi çünkü o kafası kırık fasli bi poncik... terimin öz evladi...
IMG_20190711_173757.webp

Kazandığı puan ortalaması 2.2 daha ötesi yok sahada yürüyen futbolcular yerine mağlubiyeti kabullenmeyen hem Belhanda hem Feghouli adam gibi adamlar ikisi de büyük karakterler ikisine de sahip olduğumuz için şanslıyız hareketsiz uzaktan şut atan topu ayağına isteyen 10 numara olsa rakipler merkezi delip geçerler ileride zaten hareketsiz oyuncu dolu hareketli oyunuyla tempo katıyor. Geçen sezondaki ilk yarı 17 maçı da forvetsiz oynadığımızı atlamamak lazım yoksa daha yüksek oranlara sahip olurdu.
EC_48D8XoAARHlB

Belhanda savunuculuğu yapmayacağım artık. Bir kaç maç rolantide takip edeyim. Bu aralar eksileri artılatından daha fazla... Bunu kabul etmek lazım...

Coolhanda kardeşimize laf edenleri görüyor elf gözlerim. 5.günün şafağında yüzünüzü 3.bölgeye dönün. Falcao kardeşimize yapacağı asistleri görerek özür dilemek için sıraya gireceksiniz.:uiyy:

Kazandığı puan ortalaması 2.2 daha ötesi yok sahada yürüyen futbolcular yerine mağlubiyeti kabullenmeyen hem Belhanda hem Feghouli adam gibi adamlar ikisi de büyük karakterler ikisine de sahip olduğumuz için şanslıyız hareketsiz uzaktan şut atan topu ayağına isteyen 10 numara olsa rakipler merkezi delip geçerler ileride zaten hareketsiz oyuncu dolu hareketli oyunuyla tempo katıyor. Geçen sezondaki ilk yarı 17 maçı da forvetsiz oynadığımızı atlamamak lazım yoksa daha yüksek oranlara sahip olurdu.

özellikle feghouli ile birlikte oynadığı maçlardaki puan ortalamamız; 2.33

Kral Türkiyeden ev alacakmış, burada yaşayacakmış hep🤫

Fanboylar kudurmuş..bunlarin temel yorumlari vardir

Belhanda kotu oynayip zar-zor oyun kazandiğimizda;
belhanda olmasaydik kazanamazdik,belhanda sorumluluk aldiği icin top kaybi yapiyor,belhanda topu rakibe verip baski yapmak için top kaybi yapiyor,belhanda golden önceki beşinci pasi atti vb.......

Belhandanin kotu olup kaybettiğimiz maçlarda;

Tek belhanda mi kotu oynadi,diagne gol atamiyor ne yapsin,defansin hatasi tamamen belhanda top kaybi yapip yuruyebilir ama o gol attirmayacak defans,belhanda sorumluluk aldi en azindan,(kirmizi yediyse)hakemin hatasi art niyet yok,hakemler biçti,sistem yok ne yapsin fatih terim suclu...

2 yildir top oynayamiyorsak 10 numaramizin toplu oyunda yeterli olmadiği icin gorün artik.ömer bayram bile yapabiliyor bu adamin yapamadiklarini fernandes gelsinde 10 numara nedir gostersin yeter......

Yanlış saymadıysam 2 yılda kaçırdığı 9 deplasmanda 7 kere kaybetmişiz. Ama zaten 2 yılda 34 deplasmanda 15 kere mağlup olduğumuz için çok anlam ifade etmiyor. Herifin 2 yıldır oynadığı 30 deplasmanda 2 gol 5 asisti var. Bunlar tek santraforlu sistemde oynayan 10 numaranın istatistikleri. Ben de Belhanda'yı seviyorum, hiçbir şekilde verim veremeyeceği pozisyonda 2 yıldır sebat edildiği için hocaya da kızıyorum da şu adamın 10 numara performansına bakıp galibiyet-mağlubiyet sayısını oynayıp oynayamadığı maçlar üzerinden tartmak da gereğinden fazla zorlama. Bunun galibiyet istatistiği çıkartıp 2018 şampiyonluğunda Tudor'un Terim'den çok emeği var demekten farkı yok. Adamın 2 yıldır Trabzon maçı hariç bir büyük takım 10 numarası gibi oynadığı maç da yok. Seri gelmese keşke 8 numaraya geçse derdim onun olacağı da yok. Falcao geldikten sonra pivot santrafor Babel'le başlayıp 3'lünün solunda oynayacak durumu da yok. Kalması için bir neden göremiyorum. Herif çok iyi profesyonel, özel hayatında sıfır sıkıntı var. Haddinden yüksek maaşı dışında elden çıkarılmaması için bir neden yok. Satılabilirse hemen satılıp Ben Arfa-Fernandes gibi sağlıklı kalırsa Belhanda'nın Trabzon maçında yarattığı farkı sezon içinde 5-6 maçta ortaya koyabilecek gerçek bir 10 numara lazım. Falcao arkası Belhanda Ferrari'ye tüp takmak gibi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt