#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransa SoFoot adlı derginin internet sitesine konuşan Kamanan, Sivas’ın, yabancı futbolcular için zor bir şehir olduğunu ifade ederek, “Sivas bugüne dek oynadığım şehirlerin en kötüsü. Sivas’ın bir New York olmadığı açık. Burada yapacak fazla bir şey yok. Burada sözleşme imzalayan adamın, hayatını diskolarda barlarda geçirmeyi beklememesi gerekiyor. Burada zamanın dışındayız. 1850’lerde yaşamak gibi bir şey. Neyse ki, ben evcil biriyim. Karım ve kızım bana yetiyor” dedi.

- Sizin zamandan kimse kalmadı, hepsini temizledik.
- Ben kaldım kardeş, ben kaldım.

1567316770837.png

herkes unuttu galiba mac heyecanindan ama BU NASIL BIR SUT LAN. Bunu ben disarda arkadaslarla yapsam ana avrat dinlemeden girerlerdi
aslında mevcut yeteneğinin üstünde bir deneme olmuş. Normalde topu kontrol edemeyip düşmesi falan lazım orada topu kontrol edebilmesi bile başarı. Eleştirmemek lazım sonrası için, şaşırtmadı :)

Go home diyen taraftarın anasına küfür eden kansorejen madde. Bu ahlaksızlığı unutmayın.

Çok şükür ki Emre Mor’u aldık.

Belhanda satılsın gerekirse yerine transfer yapılmasın gene de yönetimi ayakta alkışlarlarım. Yerine kim oynarsa oynasın yeter ki bu keko oynamasın sahadaki futbolu öldürüyor, gerekirse yerine Okan Kocuk oynasın yeter ya sabır kalmadı.

Ben iddaa ediyorum belhanda satılsın yerine bir adam alınsın.Şampiyonluk şansımız yüzde 30 artar.

Belhandist renkdashlarımızın dinleri hakkında lütfen ileri geri yorumlar yapmayınız.

Burası laik bir forum.

Belhanda saygıyı hakediyor gerçekten bu çocuk olmadığı zaman biz çok zorlanıyoruz arkadaşlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt